ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 565
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
До колко градуса можеше да се остави Т, за да се пребори организма сам? В смисъл до колко е безопастно? Май беше до 38,5 или се лъжа?  newsm78

Не е ли 37,5?

# 196
До колко градуса можеше да се остави Т, за да се пребори организма сам? В смисъл до колко е безопастно? Май беше до 38,5 или се лъжа?  newsm78

Не е ли 37,5?

До 38.5  Peace

# 197
  • Добрич
Зори, мерси за бързия отговор. Сега спи и като се събуди ще видя дали трябва да вземам мерки.   Hug

# 198
Ели, 38 знам аз! Дано като се събуди да е понамаляла! Hug Praynig А с повръщането и разстройството как сте?
А Калина не ми дава да и я меря, започна да реве ужасно, сега ще разчитам само на собствения си усет! Praynig
А нощес и давахме 2 пъти Нурофен, веднъж в 24:00 и после в 5 сутринта, че нещата бяха на път да излязат от контрол! Сука почти без прекъсване цяла нощ... #Crazy

# 199
  • София
До колко градуса можеше да се остави Т, за да се пребори организма сам? В смисъл до колко е безопастно?

При 38,5 вече трябва да вземеш мерки. До 38,4 може да оставиш организма да си върши работата, но под наблюдение.  Hug

Стискам палци на всички болнички малки човечета да се оправят бързо!!!    Praynig 

Здрави нерви и много търпение на мамите!
  bouquet

# 200
  • Добрич
Правде, и Борис хич не ще да му я меря, ама аз ностоявам и се праве на маймуна. За сега не е повръщал повече и не е акал. Дано се стабилизира бързо, че много бързо се обезводнява.  Praynig
Аз ще почна с Панадол, ако се наложи пък ще видим за по-натам. Хубаво е, че имаш цица. Така се успокояват! Дано се оправите бързичко и вие!  Praynig
Мимиска, мерси и на теб!  Hug

# 201
  • София
Здравейте.
Къдрокосче,Дани като беше болен и имаше Т ходихме на лекар и човека каза,че до 38 градуса е нормалната Т.Стискам ви палци скоро да се оправи малкото сладурче Praynig.
Пожелавам бързо възстановяване на Калина и на другите бебчовци.
Браво на Ники за първите му самостоятелни стъпки!
Елха,ще имаме,но къде ще е сложим идея си нямам newsm78.Миналата година беше на пода,но тогава Дани по цял ден си спеше в леглото,но тая година сигурно още щом я види ще и разкаже играта Laughing.
Айде и ние да се похвалим.Дани снощи на няколко пъти се отпусна и направи по няколко крачки сам.
Спирам,че е много кисел и само реве.

# 202
  • Добрич
Марти, БРАВО на ДАни за самостоятелните крачки!  Peace Да е бърз и да не пада!  Peace  Hug
Честито самоходещи крачета и на Ники!

# 203
Привет момичета!
 НаШия доктор каzва че до 38,5 Т не трябва да давам медикамент (давам Нурофен).И аz така правя.Понякога даже иzчаквам и повече,zаЩото Т бори вируса (zнаете).Обикновено Ники е свежарка до 39 градуса.Но вдигне ли повече става кисел и само иска да го гуШкам .Веднага реагирам,zа да не се мъчи.Абе...кофти..
Пожелавам бърzо оzдравяване на дечицата.
честити първи самостоятелни стъпки на Дани.

# 204
Здравейте мамчета! Надявам се да ме приемете в клуба на декемврийчетата  Grinning. Искам да пожелая бързо оздравяване на всички болни бебоци newsm51. Моят Шошко често боледува за съжаление и знам какво е. Докторите дори ни препоръчват да не го пращаме на ясла.
Елхата мисля да ч пусна да виси от тавана  Joy . Виктор вече ходи стабилно и не ми се мисли какво ще стане с нея ако я хване  smile3521.
Успех и на всички учащи. И аз съм студентка

# 205
    Здравейте!
 Много ми помогнахте със съветите, за което мноооооооооого ви благодаря Hug Heart Eyes
 Глюкозата се оказа доста ефикасно средство при болното ми мъниче Peace
 Днес сме по-добре. Повръщането спря, Т се понижи, но до 37,3 . А вчера вдигна 38.7 Смъкна се с Нурофен. Хексалгина така и не го прие изобщо, а сиропчето Нурофен го хареса. Редуваме Нурофен и Панадол, на 8 часа пием антибиотик и вземаме по 1 ампула дневно витамин C. Нещата като цяло вървят към подобрение. Разтройството също изчезна, а и започнахме да амкаме.
  kadrokosa ,правда_z много ми е мъчно, че и вие сте болнички Sad Тоя гаден вирус #Cussing out Симптомите са почти като нашите.Дано бързо се оправите  Praynig Praynig Praynig
gabby ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС! Simple Smile Hug
  На Ники ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ!!!!
  За елхата ние имаме 2 изкуствени, но аз си ги харесвам и много им се радвам като ги накипря. Има къде да ги сложим, за да не ги докопа Симонка
             ЦЕЛУВКИ И БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ!

# 206
Честити крачки на Дани и Ники!Мамите да се подготвят за гонене.... Hug
 welcome на мама gabby -дано ти е приятно при нас!!!  Hug
kadrokosa аз давам на Иви за Т "Нурофен" редуван с "Ефералган" и много бързо му действат!"Панадол" до сега никога не съм давала,може и да е смешно,но си е така,понеже другите ни помагат! Peace
Нашата елха незнам къде ще е!Вчера я извадих(изкуственна е) и му я показах и немога да ви опиша каква радост беше!Мачкаше я,скубеше я,дърпаше я,влачи я с паяка,и...извода е,че трябва да е или на много високо,или в коридора,ама аз искам да е в стаята при Иви,но....ще видим!И на цветарник да я сложа-ще събори целия цветарник...незнам!Има още време за размисъл... Laughing
Всички болнички да оздравяват,че идват рожденните дни,не ми се иска да има болни и тогава!!! fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover
Целувки на всички от нас и чао за сега,отивам да дремна малко при Ивко!
До по-късно! lovekiss

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 14:37 от vesenceto_85

# 207
  • Добрич
Добре дошла на новата мама и нейното съкровище Виктор!    bouquet
Коки, много се радвам за вас!  Какъв антибиотик пиете? Hug  bouquet
Ние днес в 14,45 сме при педито. Иска да ни види за някакви изследвания! Ще пиша после как сме! Пак акахме разстройство и по-скоро някаква слуз с разни жълти топчета.  Crazy Дадох и Хидрасек, че ще видим. Т е непостоянна - 38,1 ; 37.7: 37.2 ; 37.1

# 208
  • Пловдив
Миличките Калина и Борко Cry,дано да се оправят бързо Praynig!
Радвам се ,че Симонка е по-добре Hug
Честити първи стъпки на Ники и на Дани!
Нашата елха също е изкуствена.Смятам да я сложим на цветарника , защото засега не пипа цветятя, само ги обикаля и вика "це-це".Само ,че не зная дали ще е така и с елхата ,защото тя ще е по-атрактивна Mr. Green
 Добри дошла на мама Габи и Вики!
 Чао!Ние ще обядваме.Лек ден на всички!Чакам добри новини за болничетата Praynig

# 209
  • Добрич
Върнахме се от прегледа при педито. Прегледа го и каза, че е почти обезводнен и да наблягам на глюкозата. Другото, което откри е, че имаме нач. стадий на пъпна херния.  Confused Сега сме с лепенка. И третото, че има афта в устата и венеце е надут и от това можело да е повръщането и Т.  Crazy Като чух това малко не ми се вярва и й го казах, а тя ми заяви, че от афта в устата се вдигало и 40 градуса Т. Направо съм шокирана, но сигурно е така!  ooooh! Изписа ни Дактарин и сега ще се мажем с този гел в устата. Хич не ми се вярва да е от това Т, повръщането и разстройството, ама....като не съм лекар...

Общи условия

Активация на акаунт