ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 571
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Коки, много лошо за това боледуване. Ама гледай да спре повръщането, стискам палци. И както вече са казали другите глюкоза и натриев цитрат действат много бързо.
За елхата - тази година ще имаме, в саксия, че после да я засадим някъде, а ще я поставим на земята предполагам или на 1 ниска масичка. Естествено ще внимавам да не я докопа дребньо.
Марти за яденето- спокойно! И у нас се яде с променлив успех. Най-вече набляга на "самостоятелното" хранене, разбирай държи си с ръка нещо, лигави го и го тъпче с крака. Определено има такива безапетитни периоди. Ако толкова силно се притесняваш и смяташ, че не поемата нужните витамини, че се храни небалансирано може да му вземеш млтивитаминен сироп. Твърди се, че връща апетита (в което силно се съмнявам), но поне ще си набавя витамините. Това за краен случай разбира се.

# 181
Коки,лоша работа с това боледуване,съпътстващото повръщане... Sad
Стискам палци на Симонка скоро да оздравее fingerscrossed
Марти,Борислав също си има такива периоди на скромно хапване,които ме влудяваха,но свикнах,имам ли избор TiredСега си хапва доста добре,чак не ми се вярва Crazy Не се притеснявай,ще му дойде апетитът Peace
Елси,вашият юнак ми пълни душата,да е жив и здрав,малкият умник!
За елхата,не сме решили кога ще я украсяваме,но задължително ще я поставим достатъчно високо,че да не я докопа наш' калпазанчо-ръчичките му са като щипки,каквото докопа,не му прощава Mr. Green

# 182
Здравейте милички и аз днес бях на изпит,сега са ми почти през 3 дни,ама то така човек наваксва.Да се похваля и аз,справих се отлично!

Милата беба СимонкаSad( дано скоро се оправи,че съвсем скоро и ние бяхме болни и знам какъв ад е за мама да е болно малкото бебоче!

Марти и ние сме така със съня...моят поспаланчо откакто се е родил не се е наспинкал!Все спинка ли спинка.Много ми е кротко милото!

За елхата-къде без нея.Ами ще я украсим около празниците чак...към 20 сигурно!И разбира се,че ще я сложа там,където малкия няма да може да я докопа.....Хайде лека,че мама Нади има пак да учи и аз като Зори нямам време за нищо!Лека вечер!

# 183
  • Добрич
Браво на нашите отличнички Зори и Надето, надявам се и в скоро време Яни да потвърди и затвърди приза за отличник и този семестър! Hug  bouquet
Марти, защо се ядосваш с това ядене на Дани? Той си расте и си наддава добре, нали? Скоро не сте ходили да ви мерят, нали? Ама съм сигурна, че си е наддал както подобава.  Peace Колкото иска толкова и каквото му се иска това.  Peace Браво за спането.  Hug  bouquet
За елхата, ние ще имаме, ама борче, че бодличките на елхите падат много, а на бора - не.  Laughing Хич не знам къде ще го сложим, но със сигурност ще е украсен с нечупливи играчки.  Mr. Green
Коки, пиши как сте!  Hug
Елс, ще ме умориш с този мой приятел.  hahaha Joy Joy Joy Hug Heart Eyes
Пачи, тези снимки съм ги гледала, ама пак си ги припомних. Много са яки!  Peace  bouquet
Зечова, беше питала дали спря разстройството на Борис след избиването на зъба. Ами, при нас не беше от зъбчето, а от непоносимостта към лактозата. Откак пие такова АМ и давам Креон-капсули не е акал рядко.  Mr. Green Вие как сте? Къде се изгуби? Я,каже как е мъж ти на новата работа?  Hug

# 184
Зори,ама ти си ги разбила на срещата на форума бе!!!!!Изглеждаш чудесно държа да отбележа!

Марти,споко те знаят ли какво искат тези мушмороци...всичко ще се оправи!

Къдрокоска благодаря за подкрепата!Много мило.....ми да дано да има много мами отличнички...че сега с това влизане в ЕС ще ни е необходимо образованието!

Зори,да те питам каква специалност си?и къде следваш,понеже съм отскоро тук и не съм наясно!

# 185
  • София
Коки, много неприятно!  Confused
Стискам палци Симонка да се пребори с болестта възможно най-бързо и най-безболезнено!!!  Praynig

Пиши как сте!
 Hug

# 186
Наде,в педагогическия факултет към Софийски университет съм-специална педагогика,после,живот и здраве мисля да се насоча към семейна психотерапия Simple Smile
Имаш моята подкрепа и стискам палци за успешна сесия,както и на другите учещи мами fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 187
Здравейте!
Миналата седмица ме беШе хванала муzата и една вечер писах,писах и накрая поста ми иzчеzна Twisted Evil.И се откаzах да пиШа пак.А сега ми се спи та 2 не виждам,но искам да се похваля-Ники днес направи първите  самостоятелни крачки newsm44.Пусна се най-малко 6-7 пъти и направи по 4-5-6 крачки.Отначало доста плахо,но вzе че му хареса Mr. Green.Умирам от кеф.Мислех че преди годинка няма да проходи.
 честито и на другите проходили.
 Кокита бърzо оzдравяване на детенце.И Ники миналата седмица иzкара някакъв вирус,но само с висока Т.Два дена поддържаШе 39,стигна и до 40 градуса #Crazy.Полудях от притеснение,но важното е че мина.
  Как ми се иска и на мен истинска елха...Ама таzи година май няма да имаме ,zаЩото трябва да я качим на тавана zа да не я стигнат малките ръчички Joy.
  Оо, имам и с друго да се похваля...Научих го Ники най-накрая сам да zаспива.И то беz много рев Peace.И сега всеки ден се каним да му пренесем леглото в детската стая при брат му,ама ни домърzява.Но теzи дни Ще е smile3521.
   Хайде лека ноЩ и поzдрави. smile3524

# 188
  • Добрич
Хайде и ние при болните.  Sad Cry
Тази сутрин в 5,00 часа когато Борката си изпи АМ се започна драйфането.  Sad Всичко си повърна и сега милия е отпуснат като парцал и ту спи ту се събужда. Преди малко имаше 37,3 Т. Дадох капки Вомитусхил и сега ще видим как ще е днес. Пием и глюкоза. Децата така бързо ги "събарят" тези вируси. Много съм притеснена да не се стигне пак до болница. На всичко отгоре преди малко имаше разстройство. Милото ми дете...дано се справи бързо!  Praynig Praynig Praynig

# 189
Къдрокоска,миличка силно ви стискам палци и ви пожелавам да оздравеете бързо.то това повръщане е направо ужасно.Не съм ви казвала,но моят син е опериран на 20 дни от пилорна стеноза.Тогава всичко,което изяждаше го повръщаше на фонтан!Бързо оздравяване милички!И не се тревожи не мисля,че ще се стигне до болница!Почти всички бебета го минаха този вирус!Само дано не е нещо по-сериозно!Стискам палци!

smile3529 smile3529 smile3529Мама Нади отива да учи,че ще се видя иначе в чудо!Знаех си,че не трябваше да следвам политология,ама то вече късно.Дано поне ми помогне...нищо чудно в европарламента да вляза някой ден!!!Стискайте ми палци!

# 190
Стига бе, Ели, кажете им на тези вируси да ви подминават вече #Cussing out! Уф, гадно е д са ни болни дечицата! Ти си знаеш какво да правиш, ние само ви стискаме палци Praynig!

# 191
Оххх,много са гадни тея вируси и болести и т.н...... ooooh!
kadrokosa ,дано бързо ви мине и мъника пак да е веселичък!!! Praynig
При нас пък Ивко се пооправи малко,но аз се разболях...пия всичко само и само да ми мине по-бързо и да не го заразя,ама....ще видим!
Ами то и времето лъже...топло,топло,ама си е зима!!!
Ставам,че ме дърпат.....по-късно ще пиша!
Целувки на всички...

Честит празник на всички вас и семействата ви!!!

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 10:36 от vesenceto_85

# 192
Ели,много неприятно,стига вече с тези вируси,аман Tired
Да го нагушкаш Борето от мен и адаша му,бързо да му минава Praynig Hug
Наде,който учи ще сполучи,нали знаеш WinkУспех,в неделя и аз имам изпит,ама нещо хич не ми се учи ooooh!Ще трябва обаче...
Браво на Ники за първите уверени крачки smile3501
Хайде до после,ще кача малко снимки да ни видите к'ви сме 'убавци Laughing

# 193
И ние сме в кюпа на болните Cry
Вчера имаше само малко хрема, промивах нослето и снощи като заспа уж всичка беше ОК, и се събуди в 23:30 с Т, и цяла нощ се мъчихме да я свалим, почти не сме спали... Тази сутрин е с постоянна 37,4-5. Тъкмо щяхме да ходим при лекарката и тя ми заспа в ръцете. А педката днес е сутрин #2gunfire
Отивам да прилегна до нея, че умирам за сън.
Шнапи, добре си се завърнала! Браво на Ники за стъпчиците, и затова че заспива самичък! Hug
Честити успехи за отличниците!  bouquet
Ели, лекувайте се и вие, и дано бързо се оправи Борко! Hug Heart Eyes

# 194
  • Добрич
До колко градуса можеше да се остави Т, за да се пребори организма сам? В смисъл до колко е безопастно? Май беше до 38,5 или се лъжа?  newsm78 Вече сме с 38,1 Т, та затова питам.  Sad

Правде, много съжалявам, че се присъединавате към клуба. Бързо да оздравее и Калина!  Praynig

Момичата, благодаря ви за подкрепата!  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 10:50 от kadrokosa

Общи условия

Активация на акаунт