ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 611
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • Бг-мама
Мимито недей така мила моля те твоите постинги са ми любимите не ни оставяй без теб и без Хотмама тук няма да е същото и при мен се е случвало нещо подобно и аз съм си мислила същото като теб но по късно ми  еотминавало.Сигурна съм че никое от момичетата не го е направило нарочно и не е подминало твой постинг нарочно.

# 256
  • Добрич
Хей, Аниии! Здрасти, бе, мила! Как си? Радвам се, че намина! Прави го по-често!

Мацкиии, хайде стига сме си говорели такива неща......Много ми е кофти да чета редовете ви и ми става тъжно и мъчно! Наистина е така - всеки си има предпочитания и лични отношения към дадени потребители, с които е намерил общ език и си се чувстват вече като приятели - това според мен е нормално. Точно като в живота. Едни са ни по-симпатични от други! Всеки в даден момент се е чувствал така сякаш е пренебрегнат от другите и това според мен пак е нормално. Не сме деца, за да мрънкаме кой с кого говори или играе! Защо въобще го правите на въпрос?!?! И аз съм била нова и аз съм се чувствала малко изолирана в началото и накосъм да спра да пиша, а само да чета, но реших, че ще се приобщя и така и стана. Всички ме приеха за мое щастие скоро! Винаги се старая, а като гледам и др. момичета да обърнем внимание на новите мами и от там насетне топката е в тях! Те трябва да се постараят да се приобщят! Това саа мои разсъждения и на никого не ги натрапвам! Жалко ще е да започнем да се караме и повишаваме тон след всичко преживяно заедно! И още веднъж - Мими, не се сърди, мила и не ни напускай! Ще ми липсват веселите ти постинги и борбения ти характер и хъс!  Hug

Искам да пожелая приятна вечер и спокойна нощ!   bouquet

# 257
...Е то 100% такъв  шемет като мен забравя ли се  Hug...

Което си е така - си е така!
Знам, мила, защо не пишеш с нас, съжалявам за което Sad. Имах предвид, че ми е приятно ей така от време на време да се обаждаш, макар че за теб може би е малко болезнено.
Докъде я докара с работа, жилище (някакъв голям ремонт стягахте?) и т.н.?

И като ще го удряме на чест, трябва да си призная нещо Embarassed! Аз съм една от тези, които най-много забравят да поздравяват по случай мини ден-денчетата на дечицата. Момичета, не го правя нарочно, просто съм си такава "след дъжд качулка" в много отношения. Затова в някои дни пиша по хиляда постинга - все нещо забравено... В други пък - нищо, защото пак мислите отлетели.
А иначе и аз съм имала дни, в които съм си мислила, че да пиша или не няма значение за никой. В крайна сметка съм решавала, че го правя за себе си.

Санимама, снимката на ботите лично на мен не ми се отваря, не я виждам просто.

Айде стига толкоз страсти... Да се строявам на линия, че Стени тази вечер заспа с рев, може пак да ревне...

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 21:09 от els

# 258
   Я, не може да бъде Sad, какви са тия работи, бива ли така Naughty
 На  Mimito искам да се извиня и аз Embarassed но и на мен ми се струва че си е помислила така, когато е била обзета от някакви мрачни мисли.
 А по въпроса за нови и стари форумци....не съм много съгласна. Вярно е, че и аз понякога пропускам някой, но това не е защото не го харесвам или защото е от "новите". Просто ако няколко дни не съм писала, докато прочета всичко и дойде ред за писане, забравям за нещо или някой , и моля всички за извинение  Embarassed  bouquet. Иначе винаги се старая да обърна внимание на всичко и всички, а съм сигурна че това и вие го правите. Но какво да се прави случва се понякога да забравиш някой или някой друг да те забрави.
    ХАЙДЕ ДА НЕ ИЗДРЕБНЯВАМЕ, МОЛЯ ВИ! Hug
sanimama снимката не се виждаше, и не си први мила такива погрешни изводи Hug Heart Eyes
        ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ !

# 259
Здравейте на всички и от мен!Днес не остана време за компютъра,но сега....съм тук! Hug
Аз не искам да взимам страна по спора(ако мога да го нарека така),но искам да кажа,че сме тук за да си споделяме и хубавите и лошите моменти!Нека не обръщаме внимание на дреболии!И аз съм новак тук,и се мъча да се приобщя към другите мами,като споделям,питам,поздравявам и т.н.Но мисля,че на всеки се е случвало същото,е да-не е приятно,но...няма смисъл да се караме!Разбирам и Мимито,че е искала подкрепата ни,за което обещавам,че вече по-внимателно ще чета всичко! PeaceИ аз се пообидих малко,като точно Мимито чистити 11те месеца на "Ива",а всъщност е Иво,но нищо не съм направила на въпрос!Стават и грешки понякога!!! Hug
els ,не ти се сърдя,че си ме пропуснала,а те разбирам,защото понякога четем и малките човечета ни дърпат и т.н. и се случва да пропуснеш нещо! Hug
ani-bani ,много съжелявам за случилото се!Незнам какво да кажа...кураж и сила!!! Hug
Кокита,радвам се,че Симонка е по-добре! Hug
kadrokosa,и за вас се радвам,че сте по-добре! Hug
Габи,споко мила,като му дойде времето ще проговори!Братовчедката на мъжа ми е проговорила на 3 год,така,че...не се притеснявай! Hug
Аз да се похваля,че Ивко се научи да играе,като стои прав и "УЖ" щрака с пръсти  Joy,и като го питам "как прави Темза(кучето ни)?" той казва Буу-буу  Grinning
С боледуването сме по-добре,соплките намаляха и  малко покашля!Аз също се оправих!  Peace
По-често взе да се пуска и да прави крачки(5-6),за радост на мама,която се беше отчаяла! Hug
Ами...май обхванах всички последни теми,ако съм пропуснала нещо или някой-ИЗВИНЯВАМ СЕ!
Лека вечер на всички и цункайте бебешоците от нас! Hug Heart Eyes

# 260
Леле, то са размисли, то са страсти...
Момичета, не сме 2-3, за да можем постоянно да сме в час какво става с другия/другата. И за докато чета ми идват отговори и коментари за всеки проблем, обаче като почна да пиша изключвам и реално отговарям само на тези, които се виждат под полето за отговор.
Друг път пък има мнения на които просто няма какво да отговориш.
Има случаи, когато предпочитам да си замълча, защото ще обидя момичето, което е писало (Дани на Сиси веднъж вече ме освирка  Mr. Green). Дани   bouquet
Мини РД-тата отдавна спрях да честитя - чакам големия РД. И не страдам, когато пропускаме Маги. (Въпреки че с Борко на Къдрокоса са на една дата, а тя е по почерпките, и обикновено получаваме много поздрави  Mr. Green).
Много сте ми мили, но не мисля, че трябва да се впрягаме чак толкова много.

# 261
Здравейте и от мен!
От седмица насам се мъча да драсна некой ред..и докато прочета написаното така зверски ми се приспива smile3507, но не от постингите, а от ежедневието ми. Кажете ми как успявате, нещо все не мога да се класирам с времето ooooh!
Много съжалявам че има толкова болни бебоци-дано бързо оздравеят, та и мамите да отдъхнат Hug
Честито на всички проходили наборки и набори newsm68
На нашият юнак май пак никнат зъби, буди ме вечер през 2часа. В момента е оборудван с 4 горни и 3 долни-мноооого успешно ме хапе с тях където свари Mr. Green И тази сутрин за капак на цялото ми безсъние, се появи неква пощаджийка, която се "облегна" ЕДНОВРЕМЕННО и на 2-та ни звънеца!!! /ама в най-скоро време ще разкарам поне единия/ И с цялата си наглост ми обясни че звъняла на пожар, щото не съм отваряла newsm61.С  "мн" любезен тон и обясних че ще отворя АКО РЕША! #Cussing out #2gunfire
Моля ви за съвет-син ни до момента не е пил вода/сокове Blush, но явно вече я откри и мн му хареса /поне онази във ваната Sick/ та се чудя в какво да му давам-шише с твърд накрайник или с биберон-еднакво блъска и двете newsm78. Той е от онези бебета дето и биберон-залъгалка не са дъвкали...ама не че не бях купила 6 различни и по форма, материал и пр. smile3505 Защото нали требе да се учат от чаша да пият, та да му давам чашата с накрайника ли.. newsm78

# 262
Привет момичета!
 Едно кратко късно вклИУчване от мен wavey.
 МТV според мен е по добре да пробваШ направо с чаШа.
 Ники се научи да пие от чаШа ,но определено предпочита ШиШето.Нали е по лесно... Mr. Green
  Хубаво е че дечицата на всички се оправят,че като zнам какво притеснение и какви нерви са Tired...
  Я да ви питам и аz неЩо...Има ли вече подстригвани деца? И как успяхте да ги подстрижете? Ники е пуснал една кичара и ми се иска zа Р ден да го раzкрася Mr. Green.Ама как  да стане,като само Шава.Страх ме е да се въртя с ножица около него Thinking.

Лека ноЩ

# 263
 Здравейте , след първолаците идвам при вас  , а после да готвя ,защото днес  няма кухня - детска .
МТV - ние пием  водата и от шише и от чаша , кога от което свари   и което и е под ръка  . Чашата е  с твърдия накрайник за  аслед шест месеца .  Сока го пиев мот шише с нетечаща биба .Пробвай дай я първо да си поиграе с нея .
shnapy- ние нямаме много коса ,  но имаше един перчем който  влизаше в очичките и не се задържаше с фибичка ,та кръц  докато играеше с баба си . А пък аз се чудя  какво трябва да се направи с  отрязаната косица , първата де ? . Или нищо не се прави - казвайте ? Аз за сега съм я прибрала .
Надявам днес да има по малко болни бебоци , и по малко ядосани мами  Wink
Забравих та се връщам

Честит празник на всички именници    bouquet

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 09:13 от mama Ilq

# 264
Добро утро smile3525 на всички,
 mama Ilq  и аz сам му подстригала перчема и го паzя.Смятам да го сложа в албума със снимки.С първия перчем на баткото така съм направила.
  Пожелавам ви лек и слънчев ден  Nature Partly Sunny.Тук се очертава zа сега такъв.

# 265
Леле мале...то размисли...то страсти......абе направо се чудя и тук във форума ли почнахме да се делин на ножи и стари...все едно стар войник и заек.....малко пренебрежително ми се стори това!Ама нищо!

Мими мила лично на мен знаеш ,че си ми много симпатична,и не мисля,че съм пропуснала да ти отправя своите най-искрени пожелания за бързо оздравяване на децата!Може би не трябваше да поставяш всички под общ знаменател!

Санимама,и за вашите ботички си спомням...честитих ви ги!

МТВ,бързо никнене на зъбките ви и да няма повече нерви и безсънни нощи!

Много се радвам за Къдрокоска и Кокита,че техните бебоци вече са по-добре и дано в най-скоро време напълно се оправят!

За подстригването :все още не съм го подстригвала,макар че вече доста ни израстна косичкара!

Лек ден и ако съм забравила някой извинете ме не е било умишлено...просто както повечето знаят в главата сега са ми учебници и тетрадки само............Лек ден милички!

# 266
  • Пловдив
Здрасти!
Мимито,моля те не се сърди и не се крий ,а идвай да черпиш LaughingЧестит имен ден на Катето!|Да е жива и здрава и много послушна!
 А за това ,че сме пропуснали ,че Катето е болничка -извинявай , не е било нарочно.На мене твоите постинги са ми много интересни и ги чета с голям интерес и сега се чувствам гадно ,че съм пропуснала,но моля те не ни оставяй ще ни липсваш! Praynig Hug
Ани-Бани,привет , много се радвам,че наминаваш през нас , обаждай се по-често!
 Дано вече всички болничета се оправят, дано да няма вече сърдити !
Чао!Ние ще ходим за храната , ако имам време по-късно ще се включа и по другите въпроси.

# 267
Привет момичета,поизгубих се за няколко дни,че компютъра  ни се развали.Чета,че дечицата са болни и Ина е така от няколко дни,но при нас е от зъбите и не се притеснявам толкова.Давам витамин Ц и Стеримар в нослето и засега сме овладяли положението.Пожелавам на другите болни дечица бързо да оздравяват,че наближава най-големия празник.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТЕТО,ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО,ДА Е ЗДРАВИЧКА И ВЕСЕЛА И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!!![/size]

MTV,пиенето на вода от ваната и при нас го има.Когато я  къпем ,Ина най-обича да си завира лицето във водата и да пие ,аз не се притеснявам ,защото я къпем с душ геша на Бюбхен и тук във форума преди имаше тема за това и там прочетох,че нямало проблем,ако пият вода от ваната.Иначе и ние вода и сокове не искаме със биберон,само от чаша,така че пробвай с чашка.
За постригването-още не сме го правили,бретона вече и стига до очите,но и връзвам кукуриго за да не и пречи.Не смятам скоро да я постригвам.
Да питам какво давате за вечеря на децата?Ина пие 250 мл АМ,докторката ми каза да започвам да давам постно ядене за вечеря и да намалявам млякото.Ама на мен ми се иска още да си го пие и без това остана само вечерното мляко.

Чао и лек ден на всички!

# 268
  • София
Здравейте.
Мили,мамчета недейте така.Моля ви.
Много ми стана мъчно като прочетох постингите Weary.Според мен е нормално понякога да забравяме било то мини рожден денче или някое болно детенце,все пак не сме една или две.
Мими,и аз те моля те да ми простиш,че не съм обърнала внимание,че Катето е болна Embarassed.И не ни оставяй,ще ни липсваш на всички Sad.
Санимама,снимката и аз не я видях.Не знам каква беше причината newsm78.А що се отнася до това кой е нов и кой стар във форума,мисля че няма значение.Винаги се старая да обърна внимание на всяка мама,независимо дали е нова или е от старите.Е,понякога пропускам,но то и ЕГН-то си казва думата Wink.Моля те и ти да не се сърдиш.
Ани бани,преди няклко дни те засекох в нашата тема,но ти доста бързо изчезна.Теб и да искам не мога да те забравя Hug.Преди седмица две си мислих за теб.Включвай се по-често,ти си една от нас,независимо какво се е случило Hug.
Шнапи,аз още не съм го подстригвала,защото той е с 5 косама на главата Mr. Green.Щях нещо да те питам,но забравих Embarassed.
МТВ,Дани като по-малък пиеше водата от шише,а от два месеца от чаша.Мисля,че е по-добре да го свикваш направо от чаша да пие.
А,сега забелязах,че Тането е честитила именния ден на Катето.
Айде и от мен.Честит Имен Ден!Да е жива,здравамного усмихната за радост на мама и татко!
Отивам да сменявам памперс.
Следобед ще надникна в темичката.

# 269
Честит имен ден на Катето.Мила Мимка желая на теб и на дъщеричката ти всичко най хубаво...Много здраве ,щастие и щастливо детство.Не ни збравяйте все пак!

Общи условия

Активация на акаунт