ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 549
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • Добрич
Честит Имен Ден на Катето! Да е жива и здрава и да й носи късмет името й!    bouquet
Алис, MTV дано скоро да избият зъбките, че голямамъка с тях!  Wink Peace
Веси, радвам се, че сте по-добре, пък и за развитиета на уменията на Иви също.  Hug
MTV, аз също те съветвам да започнете пиенето направо от чаша! Няма смисъл да правите крачка назад!  Peace
Шнапи, ние сме подстригвали Боби два пъти и то с машинка. Нагласяш я на желания номер и смело я въртиш по главата.  Joy
mama Ilq, и аз съм прибрала първата му косица в албума съ снимки и се чудя какво да я правя, но ще я запазя определено!  Peace
Благодарим още веднъж на всички за съпричастността и положителната енергия, която ни пращате!  Hug Hug Hug
Днес също мисля, че сме добре и се стабилизираме, но продължаваме с АБ сигурно до неделя.

Пожелавам приятен ден и весели разходки на всички, че времето май е чудно!   bouquet

П.П. МИМИ, не се скатавай, ами влез да почерпиш, че именичка си имаш!  Wink Hug
  bouquet

# 271

Честит Имен Ден на Катето!Да ръсте здраво и жизнерадосттно дете!Да слуша мама,тати и батко и много да ги радва!
А този виртуален букет е за теб Мими  Hug И аз те моля да ме извиниш че съм пропуснала Катето и ако съм те убидила с още нещо  Praynig Много ми е приятно да си сред нас,заедно сме от толкова много време.Искам да помислиш дали няма вариянт да промениш решението си Peace Предстоят чудесни празници,нека ги споделим заедно   bouquet
А аз чесно да ви кажа вече не знам кой са нови и кой стари  Hug за мен няма разлика,важно е да се уважаваме,разбираме и да си помагаме  Heart Eyes
Ани-бани,е как ще те забравим бе мила  Heart Eyes Да права си че такъв шемет дъъъълго се помни  Mr. Green Много ми става хубаво като се включиш в темичкта ни   bouquet   bouquet   bouquet Я бързо дай малко инфо,какво ново около теб  Naughty И да ти кажа нали и моят мъжо носи пагонче и онази вечер го подстригвам за пръв път(взехме си машинка) и се сетих как един път се беше похвалила как си  скопосала прическата на твоят морски  Joy  hahaha
Малката стана,после ако има време пак ще пиша  Hug

# 272
  • Добрич
Хайде, Правде или някой друг да се приготвят за нова тема, че тази е почти накрая!  Wink Wink Wink

# 273
    bouquet ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КАТЕТО  bouquet
 ДА Е ЗДРАВИЧКА И ВСЕ ТЪЙ СЛАДИЧКА!!!
 MTV и аз съм за чаша, въпреки че и ние още не се справяме с нея, но аз упорито и я тикам за да свиква.
vesenceto_85 ЧЕСТИТИ ПЪРВИ КРАЧКИ на бебушо Peace ние още не ги правим, но се опитваме де  hahaha
за подстригването ние още си нямаме много косица, но пък отзад сме оформили едни много сладички къдрички.
aliss абе това витамин C не усилва ли апетита, щото ние не не сме по принцип от яшните, обаче откакто и давам C- то ми се струва че повече амка.
 Може ли да и давам C-то всеки ден и колко продължително време.

# 274
Привет и от мен в този слънчев и прекрасен ден!
Честит имен ден на Катето!  smile3525. Да е жива и здрава за радост на мама и тати!
МТВ и аз ти препоръчвам да започнеш направо с чаша. Щон не е ползвал до сега услугите на Биберона, няма смисъл сега да започваш да го учиш.
Аз още не съм подстригвала Виктор, въпреки че има един перчем отгоре на главата. Прилича малко на хан Аспарух с него  rotfImbo. Мъжо не ми дава да го отрежа, защото това му бил чарът. Аз не съм много съгласна, но за сега изчаквам удобен момент  smile3508. Пък и баба ми ми каза, че не трябвало да го подстригвам до 1 година, защото ще му отрежа късмета. Ако кръщането му е преди годинката пак мойело да се подстригва. Абе бабешки работи, ама като ти ги кажат и все си имаш едно на ум.
Пожелавам на всички хубав ден и приятни разходки   love001

# 275
  • Добрич
Коки, това за вит. С-то, че увеличавало апетита не съм го чувала, но знам, че може да даваш по 1 капсула на ден. Може и всеки ден. Когато вит. С е повече в организма той просто го изхвърля с урината, така че няма съмнения, че може да предозираш.  Hug

# 276

Честит имен ден на Катето! Да е жива и здрава, много игрива и умничка!

Момичета, айде да теглим чертата и да оставим глупостите. Иначе ще с случва ето такива неща -
...Има случаи, когато предпочитам да си замълча, защото ще обидя момичето, което е писало...
, обстановката ще е "приветлива", но стерилна. Аз лично не го искам, предпочитам да можем да си кажем всичко.

Сега повече не мога да пиша, ще се опитам после да ви разкажа "що е то подстригване на Стени и има ли то почва у нас"

# 277
Завиждам Ви за хубавото време тук от вчера вали и е много мрачно ,не може да се излиза .
aliss -  Ние вечеряме супата от детската кухня  към 19 и30ч. после към 21 и 30ч. си пием адаптето 210мл. с бишкотка - следващото хранене ни е към 10ч. на другата сутрин . Мислех да минавам на кисело мляко , но тя не ще да го пие ,яде го само с надробени бисквити.
Отивам ,че баткото я дразни и тя  се сърди .

# 278
 mama Ilq ,благодаря че ми отговори.Ина вечер,както писах пие 240 вода с 8 л.АМ,това между 20.00-21.00,че понякога не издържа до 21.00.Сутрин първото ядене е около 8.30-9.00.Ако и дам един час преди АМ супата от кухнята явно трябва да намаля количеството на АМ.Аз също пробвах кисело мляко с лъжичка,но нещо не и хареса и ще изчакам още.
коки,за апетита незнам дали засилва,понеже Ина си е ящничка,независимо дали е здрава, болна,тормозят ли я зъби.Но и аз мисля,че няма проблем да се пие ежедневно,както е казала Ели,излишното организма си го изхвърля.Можеш обаче и с някакви плодове да и го даваш,забелязах,че Ина много харесва лимони.Когато пия чай и давам  резена лимон и го изяжда целия и търси още.Само,че незнам дали лимона е позволен за тях.

Ставам,че големите се прибраха,по-късно може пак да се включа.

# 279
Здравейте и от мен!
Подкрепям напълно Елс, с предложението да теглим чертата! Толкова време сме заедно, споделяли сме и радости ....и не само.... - мисля че е ужасен този спор!

Честит Имен Ден на Катето! Да е жива и здрава за радоста на цялото семейство!

Мими, ха да почерпиш!  Wink Hug

На въпросите, които запомних
МТВ, мисля че е по-добре от шише, или чаша с накрайник, Калина когато реши, пие от мекия накрайник на Авент, сложила съм го върху едно от шишетата.
Шнапи, не сме постригвали Калина и май няма скоро да го правим! Така си ни харесва, както почва да и расте косата и има места за фиби и ластици! Grinning
Алисс, за вечеря давам супичка, или каша, ако желае, а преди лягане мляко колкото поеме (нали още суче на мама кенгурчето )
Веси, не мисля, че Мими е написала "Ива" от лоши чуства, просто печатна грешка, на БДС "а" и "о" са едно до друго! - но нали спряхме с разбора Hug
При нас подобренията са променлива величина, от Т няма и спомен, но носа ту тече 1 ден, на др. няма нищо...вчера ака рядко - може и да са зъби...

Моля ви предложения за празничната тема!!!
Може просто - Декемврийчетата на годинка стават, първия рожден ден те очакват!

Ани-Бани, пиле, как ще те забравим!!! Не знам как може да ти минават подобни мисли!

P.S. Още едно заглавие ме осени: Happy Birthday всички пеят, Декемрийчетата си щуреят!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 13:12 от правда_z

# 280
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТЕТО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМЕННИЦИ!
НОСЕТЕ СИ ИМЕТО С МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!

Оххх,видях хубавото време и след разходката изпрах количкта,че беше...да не ви говоря! #Crazy
Рдавам се,че болничките са по-добре!Оздравявайте,че идва великия ден-рожден! Hug
МТВ,по-добре започни направо с чаша,вече са големи за биберони!А и ще ти е по лесно,защото имаче трябва да го отучваш от биберон и да го учиш с чаша.... #Crazy
Аз още не съм подстригвала Ивко,е,той няма много нужда,но след годинката смятам да поклъцна малко отзад вратлето,че много къдрушчета ни излизат,а аз не харесвам момче с "опашка".... Peace
kokita ,благодаря ти мила,но това не са ни първите крачки!Той ги направи на 9 месеца и половина,пускаше се по малко,но изведнъж спря,незнам защо!И сега вече почна отново да се пуска и прави даже повечко крачки!!! Peace
mama Ilq, и твоето бебче ли е на 18.12 ?
Алис, MTV ,пожелавам ви бързо избиване на зъбките и по малко мъки с тях!!! Praynig
Правде ,аз точно това казах,че стават грешки и не съм се захванала да се дразня,че е объкрала! Peace
 Май-всички теми обхванах...ако не съм-извинете ме! Embarassed
Сега искам аз да попитам нещо!
Чух,че за сополките ни мога да слагам от вит.С по една капка в нослето!Вярно ли е?Някой правил ли го е?Действа ли?Да пробвам ли,че от нашите капки май няма много ефект???Може ли да му стане нещо? newsm78
И да ви кажа днес Ивко колко се изкефи!Сложих го в колеко-триколка,на една друга негова приятелка и той милия така се радваше...хвана се за дръжките на кормилото,сложи краченцата на педалчетата...абе голям кеф!Побутах го малко да се нарадва милото!И вече съм убедена,че това ще ни е единия подарък за Р.Д.Аз си мислех,но незнаех ще стои ли в него,но....край-има го! Heart Eyes
Май много писах....
Айде до по-късно!
И да цункате наборчетата от нас!!! Hug

# 281
  • Добрич
Алис, ние вечеряме АМ преди заспиване. Но вече и аз се замислям, че нещо не издържа на сегашния си режим. Мисля да давам зеленчуков бульон, който да правя аз или зеленчукова супа, ама се съмнявам, че ще ги яде.  newsm78 Ще пробвам!  Peace
Правде, като ти прочетох предложенията за новата тема ми хрумна да земеним "очакват" със "стягат" - " Декемврийчетата на годинка стават, за първия рожден ден се стягат!"

bouquet

П.П. Веси, не съм чувала и пробвала това за капките! Не знам нищо по въпроса. А, за колелото и при нас то ще е единия от подаръците, защото и Боби много се кефи!  Peace

# 282
kadrokosa ,купих на Ивко 2 нови шапки и така като гледам едната е като вашата,но е синя,а вашата е вишнава! Hug
Аз за вечеря давам супа,от кухнята или мое произведение!От както е така имаме 5-6 часа прекъсване на ядене и не се събужда,а ако се събуди пие водичка!И аз се наспивам така... Peace

# 283
Весенце - да и ние сме на 18.12 а за Витамин С  в носа не се притеснявай ,като отвориш ампулата  първо му капни по една капка в нослето  ,а останалата част му я дай да я изпие . Това съм го правила когато Еми беше на 3 месеца .Има ефект .

# 284
Ох тъкмо почна да пиша и малкият принц ме призовава...
Първо,
Мими,да ти е жива и здрава именичката,да е много щастлива и голяма късметлийка,а и вие покрай нея!

Коки и Ели,много се радвам,че малките сладури са по-добре!
Правде,на мен второто предложение повече ми харесва Peace
Едно по-кратко-Декемврийското човече на годинка става вече
и още едно:На декемврийските душички Happy birthday ще им пеем всички
И много ти благодаря,че сподели радостта от прираста на Бобчо с мен Hug
Ще се включа пак след малко,че Боби пак надава вик Wink
Поздрави на всички Hug

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 13:54 от Zorie

Общи условия

Активация на акаунт