Алис, MTV дано скоро да избият зъбките, че голямамъка с тях!

Веси, радвам се, че сте по-добре, пък и за развитиета на уменията на Иви също.

MTV, аз също те съветвам да започнете пиенето направо от чаша! Няма смисъл да правите крачка назад!

Шнапи, ние сме подстригвали Боби два пъти и то с машинка. Нагласяш я на желания номер и смело я въртиш по главата.

mama Ilq, и аз съм прибрала първата му косица в албума съ снимки и се чудя какво да я правя, но ще я запазя определено!

Благодарим още веднъж на всички за съпричастността и положителната енергия, която ни пращате!

Днес също мисля, че сме добре и се стабилизираме, но продължаваме с АБ сигурно до неделя.
Пожелавам приятен ден и весели разходки на всички, че времето май е чудно!
П.П. МИМИ, не се скатавай, ами влез да почерпиш, че именичка си имаш!

Много ми е приятно да си сред нас,заедно сме от толкова много време.Искам да помислиш дали няма вариянт да промениш решението си 
И да ти кажа нали и моят мъжо носи пагонче и онази вечер го подстригвам за пръв път(взехме си машинка) и се сетих как един път се беше похвалила как си скопосала прическата на твоят морски 
. Да е жива и здрава за радост на мама и тати!
. Мъжо не ми дава да го отрежа, защото това му бил чарът. Аз не съм много съгласна, но за сега изчаквам удобен момент
. Пък и баба ми ми каза, че не трябвало да го подстригвам до 1 година, защото ще му отрежа късмета. Ако кръщането му е преди годинката пак мойело да се подстригва. Абе бабешки работи, ама като ти ги кажат и все си имаш едно на ум.