ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 549
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Късен привет и от мен:)
Браво за новата темичка, а и за това, че бързичко я пълните Simple Smile
Мими, направо ме изуми- днес си била голяма "спамърка" в добрия смисъл де:)
Ние сме добре - здравословно, а иначе ме правят леко луда като се прибера - за да си наваксат за целия ден. Не ми се мисли като трябва да започна да чета за изпитетие  Shocked че и таз година са много обемни, ама да не ви занимавам с глупости.
Та на въпроса - имам голям проблем със заспиването на Жоро-не стига, че трябва да съм легнала до него, ами сега е започнал да прави едни гимнастики - ум да ти зайде. Става, хвърля се, днес направо ми счупи зъба... Лошото е, че вкъщи сме много народ (семейството + свекърва+колежка, която е отседнала у нас по време на очните), та не мога да си позволя да го "захвърля" да реве. Но на моменти честно леееееееко ме изнервя с това незаспиване.
Дани, за биберона - Жоро го "ползва" само като заспива, през деня не се сеща за него, а нощем го плюе. Аз съм във втори корпус, но така са ни наблъскани лекциите, че имаме време само малко да хапнем и сначале, та не мога да отскоча да ви видя, но ако се отвори нещо - ще звънна-да знаеш.
Правде, страшна снимка на аватара. Аз за срамотиите не съм снимала Жоро от доста време, но то вкъщи е Втората световна война и много се дразня като излезне менажерията наоколо... Embarassed
Обувките на всички са супер. Ние засега ще караме с Колев-ски.
Забравих какво още исках да пиша newsm78 Ще гледам тез дни да наснимам Жоржи и да пусна и моя маймун да видите колко е пораснал, а сега ще отива да ляга, че утре пак от 7 до 7 ще  Sick
АААААА, варненки да искат да направим общ рожден ден??? Не че има къде май къде (все се ядосвам на детските заведения и съм решила като забогатея Mr. Green да направя такова), ама да се съберем някой декемврийски следобед,а?

# 31
  • Варна, морето и сините вълни!
Яне, аз съм за общ рожден ден, но така кат гледам еджа ли ще сме повече от 4  Mr. Green За толкоз мога и у дома да ви поканя  Mr. Green
Но ти нали ще си в странство?
И кога да го планираме, че и ние искаме да бегаме по балкана!

# 32

Привет и от мен и честита нова темичка.Само хубави неща да пишем в нея,никакви болести и проблеми.

Честитити 11 месеца на Фанито и Анна- Мария ,да са здрави,весели и щастливи!!!
[/b] на патерица,но от сърце

Софийските мами ще правим ли общ рожден ден и ако да някой има ли идея къде?Мога да предложа в "Патета",наскоро една позната ходи там на РД и каза,че било подходящо за деца на годинка.Намира се в Хладилника.

Марти,аз купувам фини овесени ядки,заливам ги с гореща вода,изчаквам 5-10 минути,добавям АМ и плодово пюре след това.Ина определено ги харесва.

Надя,аз също знам че тримовакс-а се поставя след годинката,на 13 месеца мисля,че беше.Пожелавам скорошно оздравяване не бебо и повече никакви болести.

За зимата имаме ботушки на КК,с какракул отвътре и ботички за по-топлите дни.Проблем имам обаче с намирането на обувки,доста ни е пълно крачето и за да и влезе обувчицата трябва да и е  поне 2 номера по-голяма.Вкъщи сме с буйки на КК,ама пада яко пързаляне по паркета  Joy

Иначе ново при нас няма,затвърждаваме засега придобитите умения.В сряда сме на консултация и ще разбера колко е наддала,но все още си е ,като малко бебе - поне 500 гр на месец.Сигурно ще удари 11 кила,на мама дудачата.
Имаме си и първи кътник,не съм разбрала,кога е избил,дано и другите са така.

Днес май ще става за разходки има слънчице навън.Пожелавам на всички приятен ден!

# 33
Момичета, помагайте! На Стени от известно време взеха една по една да му избиват някакви пъпчици около дупето и слабинните гънки. Аз реших, че е подсечено и мажех с Бочко. Но те продължиха да си излизат, а днес даже виждам, че са станали като с бяло връхче. Някоя има ли идея от какво са? Случвало ли се е и при някой друг? Дали не влошавам нещата с този Бочко...

# 34
Момичета, помагайте! На Стени от известно време взеха една по една да му избиват някакви пъпчици около дупето и слабинните гънки.
els ,пробвай с крем "Бебе Тан",много е ефикасен!Като видя,че Иви има пъпчици на дупето или около него,или дори е само зачервено,го мажа и на следващия ден няма нищо!Аз съм много доволна от него!Пробвай ако искаш,няма какво да му стане,няма странични реакции! Hug

# 35
Ели, бягай при кожен лекар. Когато й излезе на Сиси онази пъпка с белия връх кожната докторка каза, че тя се дължи на някаква бактерия (сигнал за това - бялото връхче на пъпката). Изписа Фусидин - бяло кремче, но не те съветвам да го мажеш на своя глава, че те тези кремчета не са съвсем безобидни. За доказателство, когато Сияна разви алергия към Памперс и получи сериозен обрив на дупето и въобще около слабините (не бяха с бял връх) й изписаха Фуксикорт (производителя и на двете кремчета е един и същ, но този е много силен). Фуксикорта съдържа котикосетроди и си е нож с две остриета - спирането му след употреба трябва да бъде много внимателно, защото ако не - може да предизвика обратния ефект - т.е. още по-сериозни обриви. Спирахме като мазахме през ден, после през два, през три, през четири и чак тогава край. Изписах всичко това с молба и съвет да потърсиш помощ от кожен специалист. Стискам палци и пиши как е момчето  Hug Hug Hug Колкото до Бочко аз не съм доволна (защото всъщност така и на 100% не се установи дали алергията не е от него, а не от  Памперса, в смисъл, че като го ползвах пак се обриваше)

# 36
Дани, ясно ми е, че трябва да го види лекар, но днес е събота. Освен това местният кожен лекар е малко ку-ку и ща не ща ще трябва да изчакам до вторник, когато идва кожен от Хасково или поне до понеделник, за да го заведа на педито, че не ми се иска да я разкарвам жената до вкъщи заради едни пъпки.
Макар че ми се струва, че има подобрение. Днес купух на Нивея кремчето против подсичане (за Бейби тан и от преди знам, но в момента го нямаше), мазах с него и ми се вижда по-добре положението. Но може и да ми се струва само, ще продължавам да следя.

# 37
здравейте мамиии
аз през седмицата изобщо не смогвам да се включа в темичката, по скоро не ми се пише само ви чета. Днес бяхме с Мирелата цял ден навън. От 10.20 до 16.00, ма то страхотно временце , а и с мамите не можем да се наприказваме като не се виждаме през седмицата и така.Иначе Мирела още не е напълно здрава, в смисъл покашля още и й тече нослето по малко, но ще се оправи
Елси и според мен отиди на кожен в понеделник, тези пъпчици може да са от много неща. Дала ли си му нещо ново да яде да не е алергия от нещо, но пък ако е лаергия и по бузките или другаде също трябва да се появят пъпчици. Иначе не мисля че бочкото му дразни кожичката
кадрокоса много сте готини с борката на снимките и обувките му са много сладурски
Зечова много се радвам че са одобрили мъжа ти за нова работа, но почна ли или ще почва ли не разбрах
за яденето да ви кажа мойта щерка е станала като ламята спаска иска само да яде . Изобщо не й стига едно бурканче от кухнята на ядене. И ние като седнем на масата с нас изяжда по минимум половин филия хляб. В същото време обаче качва по 200 гр. мах. на месец, странна работа
айде ще ходя че май се събуди
само да кажа че и аз съм навита за общия рожден ден , да ме имате в предвид е и Мирелка също де  Wink

# 38
els преди известно време смених пампите на Симонка. Резултатът вечерта беше- подобно обривче на вашето. На дупето и на свивките където е пампето- ситни пъпчици на които връхчетат бяха белички. Педито ми каза ,че е възможно да е алергия от новите пампи или от запарило се дупе(тъй-като е по подвижна,  в къщи е топло,а тя е облечена с по-дебелки дрешки). Аз понеже си използвам антибактериалния крем на Мустела, намазах я по-обилно и на сутринта всичко беше ОК.

# 39
Дами, ние се прощъпулихме!

ДОбрата домакиня - т.е. аз не сколаса за питката, ами таткото я врътна. Трябва да открием клуб "Най-добрият татко", още от сега подавам документите на нашия баща Simple Smile
Питката стана великолепна чудесно изпечена, вкусна, с необходимия небрежно-чаровен външен вид. Прилагам доказателства Simple Smile
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1517020
Ами приложих, ама ръцете си оставих.....

Относно храненето. няма виден напредък. Сутрин давам смао по 7 лъжички мляко и така кам 13ч, вече примлясва с уста, което май иде да рече- слагай трапезата. Готовите се ядат, но чак пък цяло да изяде, ще вземе да се повреди :0  Следобедите също са с променлив успех. И това, което н емога да си обясня е защо яде хляб, чудесно, откъсва, дъвче и гълта, а като сервирам манджа по едро намачкана - се плюе. Класическа попара или вариант сухар с мляко се яде по 50г и след това устата се заключва. Не мога да допусна, че кус кус или овесени ядки или грис ще яде, но съм купила и ще предложа. очевидно ще караме като вас Кокита на мляко с хляб - пък все някой ден ще прояде и друго.

С пампите и ние имахме приключение преди доста месеци, но овреме заподозряхме източника на проблема и реакцията беше елиминирана. "Памперс" не се отразиха добре на николовото дупе.

Хайде лека и до скоро

# 40
              baloni             baloni                  baloni                      baloni               baloni
ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА СЛАДУРИТЕ ДАЯНА,СИМОНА,МИРОСЛАВ,ВАЛЕНТИН,БОЖИДАР И КРИСТИНА!
Бъдете живи и здрави!Бъдете весели и щастливи!Лудувайте и палувайте на воля!Радвайте много мама и тати!
             baloni            baloni                   baloni                        baloni               baloni

# 41
Lang ,питката ви е много готина!Ама не каза какво си е избрал Николушка... Hug

# 42
Ами да, то това беше забавното!

Известно време нищо не си взимаше, посочвахме, побутвахме наредените джунджории - нищо. Бащата остави телефона си и той веднага се спусна да го вземе:( На втори прочит, след като иззехме телефона - примамка, взе фотоапарата, което беше замислено за фотограф, разбира се в световен мащаб Simple Smile Хахахахахаха.
Но пък гостите му проявяваха  жив инетес към всичките предмети, но очевидно нашето дете трудно ще направи избора си, а не и без външна намеса.
Доста се смяхме Simple Smile
Поздрави

# 43
ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА ДАЯНА,СИМОНА,КРИСТИНА,БОЖИДАР,ВАЛЕНТИН И МИРОСЛАВ!!!

ДА БЪДАТ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!
[/size][/b]

# 44
    Tada   newsm51    ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ СЛАДУРИ newsm51 Tada
                                          Hug    Да са все така красиви, да са здрави и щастливи! Hug

МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт