Браво за новата темичка, а и за това, че бързичко я пълните

Мими, направо ме изуми- днес си била голяма "спамърка" в добрия смисъл де:)
Ние сме добре - здравословно, а иначе ме правят леко луда като се прибера - за да си наваксат за целия ден. Не ми се мисли като трябва да започна да чета за изпитетие
Та на въпроса - имам голям проблем със заспиването на Жоро-не стига, че трябва да съм легнала до него, ами сега е започнал да прави едни гимнастики - ум да ти зайде. Става, хвърля се, днес направо ми счупи зъба... Лошото е, че вкъщи сме много народ (семейството + свекърва+колежка, която е отседнала у нас по време на очните), та не мога да си позволя да го "захвърля" да реве. Но на моменти честно леееееееко ме изнервя с това незаспиване.
Дани, за биберона - Жоро го "ползва" само като заспива, през деня не се сеща за него, а нощем го плюе. Аз съм във втори корпус, но така са ни наблъскани лекциите, че имаме време само малко да хапнем и сначале, та не мога да отскоча да ви видя, но ако се отвори нещо - ще звънна-да знаеш.
Правде, страшна снимка на аватара. Аз за срамотиите не съм снимала Жоро от доста време, но то вкъщи е Втората световна война и много се дразня като излезне менажерията наоколо...
Обувките на всички са супер. Ние засега ще караме с Колев-ски.
Забравих какво още исках да пиша
Ще гледам тез дни да наснимам Жоржи и да пусна и моя маймун да видите колко е пораснал, а сега ще отива да ляга, че утре пак от 7 до 7 ще 
АААААА, варненки да искат да направим общ рожден ден??? Не че има къде май къде (все се ядосвам на детските заведения и съм решила като забогатея