ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 560
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Мамчета,да ви питам нещо:вашите бебешоци могат ли да пият от чашка?Педката каза,че вече трябвало да минаваме на чаша,и да махаме шишето... newsm78
Не са ли малки още?Аз имам приятелка,и детенцето и е на година и 7 месеца и си пие от шише! Thinking

# 46
  Ние все още не се справяме с чашката.

# 47

ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА РАДА,АЛЕКСАНДЪР И ТРИФОН!!! ДА СА ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!!!

Добро утро мами,първа съм за днес,пожелавам ви приятна седмица! Ина още спи и аз използвам момента да почета във форума.Навън вали и днес денят ще си го прекараме вкъщи.Да се похваля,че Ина вече прави по 10 крачки сама,но само ако трябва да стигне до мен или до кака си и то ако е на кеф. Иначе кляка и с лазене се придвижва.Та да питам в такъв случай да правим ли прощапулник или да изчакам още малко.
Веси, Ина пие от чашка когато аз и давам но на глътки.С биберон пие само млякото,ако и давам сок понякога го пие със сламка,че и е по-бързо.

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 10:03 от aliss

# 48
  • Бургас
Здравейте и от нас тази сутрин!

Честито на порасналите с още един месец бебоци Рада, Александър и Трифон!

Lang, браво за проходилия Никола и браво на таткото-кулинар. Присъединявам се към идеята ти и номинирам и нашия татко.  Wink
aliss, браво на Ина, да знаеш че Инес беше така в началото като проходи, пускаше се само към мен. Ела да я видиш сега - обикаля цялата къща, от стая в стая, преодолява прагове и понякога ми се налага да я търся, толкова е бърза. Аз направих прощъпулник като се пусна - т.е. отбелязахме първите самостоятелни крачки. После е много субективно да прецениш, едни дни ще се пуска повече, други по-малко и докато се усетиш вече ще я търсиш из стаите като мен. Ти както си решиш де.  Hug
Весе, аз не съм предлагала още на Инес да пие от чаша. Трябва да пробвам. Вода пие с накрайника на Д-р Браун още от 6-месечна, а млякото с биберон. Струва ми се, че чашката е удобна когато детето само може да я държи и да пие, а дето аз ще му я подпирам....
В тази връзка да ви питам и аз, държат ли си шишетата сами вашите бебоци, т.е. пият ли си сами млякото? Моята щерка не проявява никакъв интерес. Виж след като се е наяла, ако и оставя шишето, ще го тътри с часове след себе си.
Хубав ден на всички!

# 49
Здравейте, милички!
Лека и изпълнена с приятни емоции седмица и от мен!

Сега да ви кажа за пъпчиците на Стени... Струва ми се, че днес-утре окончателно ще изчезнат. Явно кремчето на Нивея подейства. Благодаря все пак за насоките. Аз зададох въпроса си главно поради съмнение, че това е реакция към Бочкото. Памперсите не сме сменяли, нито мокрите кърпички, нищо. То и Бочко сиго ползваме от край време, ама явно съм се лъгала, че действа. Преди е имал само леки зачервявания, мазала съм ги веднага и минаваха. Обаче тозипът си стана сериозно кожно раздразнение и явно трябваше по-сериозно кречме,такова което наистина да изолира кожата от влагата. Нивеята явно е такова кремче, по-мазно и остава на кожата, не на памперса, та затова подейства. Все пак до утре ще наблюдавам внимателно и ако не изчезнат, ще го водя на кожен лекар (нали ви казах,че във вторник идва специалист от Хасково).
От чаша не съм го учила да пие. Ще му дойде и на това нещо времето.
Стени също не изявява желание да си държи шишето с АМ, но то е защото със сутрешното мляко е още сънен, а с вечерното - заспива. Иска обаче да си държи шишето с водата, но аз не му давам, защото го обръща на игра - пие две глътки, обръща го и гледа как тече, пак две глътки и пак го обръща, понякога за разнообразие стиска биберона с пръсти и си "мие" очите.

Толкова по въпросителните...
Сега - newsm67 ЧЕСТИТО на порастналите и проходилите! Както и  smile3501 БРАВО на татковците-къщовници.

Накрая ето нови СНИМКИ и от нас! бях се зарекла повече в бгфотото да не слагам снимки, ама на... пак там ги плеснах... и сега се ядосвам, че изглеждат скапано #Cussing out

Къдрокоса, ние всички забелязваме порастналия Борко на снимките ти, но някои от нас помнят  Wink и че беше обещала снимки на обновения хол след ремонта...

П.П. Днес и при нас вали, така че и аз ще съм на линия.

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 09:48 от els

# 50
  • Добрич
Хайде и аз да се разпиша!   bouquet
Завърнахме се от софийско благополучно.  Laughing Видяхме бебоците и направо не мога да повярвам, че само преди 10 месеца Боби е бил толкова малък.  Crazy Много бързо лети времето.
Честито на всички, които пораснаха тези дни с още месец и на всички проходили дечковци!
Браво и на всички татковци! нашият не мога да го похваля в това отношение.  Mr. Green
Малеее, Елс, не знам Борко колко е парснал, обаче Стенката направо си е дете. Много сладък, ама и вие не лъжете! Много ми хареса снимката където Стени младши се е скрил във възглавничката. Голям хитруш!  Hug Heart Eyes Радвам се, че пъпчиците вече се заличават!  Peace Пък за снимките на хола....се чудих кога някой ще се сети. Имаме да купуваме килими и тогава окончателно ще направя фотосесия. Иначе на снимката в подписа ми, Боката е на новия диван.  Wink
За пиенето от чаша - Боби що-годе пие, но се улива все още. Има обаче огромно желание да си вре муцунката в чашата и сумти. Смешен е!  hahaha
За държането на шишето с АМ, това ние го владеем още от четвъртия месец.  Wink Стари кучета сме в това отношение.  Mr. Green
Коки, къде са ти плитките?  Sad Много беше екзотична с тях!  Peace И вашите нови снимки са много хубави. Ама, твоята коса много пораснала, да знаеш!  Hug Heart Eyes
Благодаря на всички за милите думи за нашите снимки. Трябва да снимам Боби и да ви го покажа в цялата му прелест.  Party

Ами, това е за сега!

Приятна, лека и спокойна седмица и от мен!   bouquet

# 51
  • Бургас
Els, много са ви хубави снимките, Стени е вече момченце, не бебе!  Hug ( кога пораснаха, ехххх) . Мама и тате също са хубави, личи си откъде иде хубостта и на малкото моделче.  Wink

# 52
Пък за снимките на хола....се чудих кога някой ще се сети. Имаме да купуваме килими и тогава окончателно ще направя фотосесия. Иначе на снимката в подписа ми, Боката е на новия диван.  Wink

Да, да, как пък ще забравим! А  ти вземи наснимай всичко към момента, а останалото - после пак!

Благодаря за комплиментите към нас! Heart Eyes

П.П. Сега видях мн.ч. -   #Crazy Ама за колко бебета става въпрос?

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 10:36 от els

# 53
  • Добрич
Цитат
  #Crazy Ама за колко бебета става въпрос?

Ели, абе казвам бебоците, защото ходихме да видим две бебета. Едното си е на брата на Наско, а др. е на нашите кумци.  Joy

# 54
А Борко как понесе пътуването, смяната на обстановката, срещите с нови хора?

П.П. Извинете ме за чат-стила на писане, ама Стени по толкова ми дава да пиша...

# 55
ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА СЛАДУРИТЕ РАДА,АЛЕКСАНДЪР И ТРИФОН!Бъдете живи,здрави,весели и щури дечица,за радост на мама и тате!

els ,много ти е хубав и пораснал Стени!Да ти е жив и здрав!
sanimama ,Иви много отдавна(6-7 месец) си държи сам шишето!
aliss ,браво на сладураната!
Сега ставам,че ме дърпат.... Hug

# 56
И пак аз ... айде, изгонете ме, де!

Стени е подстриган на последните снимки! Постригах го аз, така че - благодаря ви, че не му се смеете  Wink!

# 57
  • Добрич
Елси, аз даже и не забелязах, че е подстриган.  Embarassed То само бритончето си му взела, нали?
А, за пътуването - Борко се държа прилично. Е, имаше и хленцания, но то е в реда на нещата. Спа малко и повечето време играхме като махахме на колите зад нас.  Joy Иначе в хотела и в Несебър не можа да спи спокойно. Събуждаше се и пискаше, защото виждаше непозната обстановка. Емоциите му дойдоха малко в повече, а съня малко в по-малко и му се появиха сенки под очите.  Sad Та, така.

# 58
Писах,писах и се изстри  #Cussing out Добре че копнах половината,а останалата част по-късно че слизам за храната   ooooh!
Привет,мацки  Hug
Аз се позагубих,но се бях наела да управям документи за заминаването ни в Италия.Мислех ме да ходим за рождения ден на малката,но снощи размислихме и решихме че е твърде малка за такова пътуване и за такава рязка смяна на климата.И така за рождения ден сме си тука,но има вероятност майка да си дойде за един месеца,та пак съм щастлива.
Много ми е кофти че не съм писала в предната темичка,но ще се постарая в тази да наваксам  Naughty Все още не съм ви изчела напълно,но и това ще стане  Mr. Green
Искам да се похваля че и моето чочи ПРОХОДИ  newsm68 newsm44

# 59
galaxy ,честито ви прохаждане! Hug
А аз пък да се оплача,че Иви след прощапулника спря да прави крачки! smile3518Незнам защо!Пускаше се,правеше си крачките,но...от известно време спря!Като го държа-върви,а като искаме да направи крачки,мъжа ми го взима при него и го пуска да дойде при мен,но той не прави крачки,а се пуска и се хвърля върху мен! Weary
Незнам защо прави така,не е падал,да кажеш,че се е уплашил....Много съм се отчаяла с това вървене....Постоянно мисля за това,защо,на какво се дължи... no
Споделих си мъката,а сега отивам да приготвям обяда на Иви!
Лек ден на всички(днес вали и май всички са си у дома),забавлявайте се с мъниците и ги нацелувайте от нас!!! bye lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт