ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 567
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Ели,много ми е мъчно за Борко,от все сърце ви желая скоро да премине целият този ад и пак да сте весели и засмени Praynig Hug
Аз да споделя една хубава новина-Борислав този месец е наддал цели 700 грама и е пораснал с един сантиметър,т.е 9.000кг,76,5 см newsm44
Не можах да повярвам, предвид боледуването му,придружено с липса на апетит близо седмица,както и огромното количество енергия,което изразходва напоследък Simple SmileОбаче,факт,доволна съм Grinning
До после...

# 211
Стига болести!

Къдрокоса, Правде- стискаме палци да овладеете положението веднагически. А това за афтата ми завучи като "звездите ми го говорят", но дано греша. Още повече след този отит поради некомпетентсност, ама дано съм просто черногледа. Стискам палци!

И една новина за разведряване: обикаляйки на традиционната обедна разходка между двете дневни придремвания забелязах едно детенце, което ми се стори странно познато. newsm78 многозначително и хоп в къщи да видя в нета. Адриана на мама Лилит! Няколко дни - все същото детенце, но не с мама, а с баба (явно). Днес обаче съдбата  недвусмислено демонстрира, че това наистина е Адриана и мама Лилит. Е, неудобството да я заговоря надделя, но пък очевидно живеем в един и същи квартал Simple Smile Какво откритие, какво чудо е нета! Simple Smile

# 212
Ели, да не ставам адвокат на педито ви, обаче афтата си е рана и си е възможна и Т от нея. Някой път се получават афти на сливиците, вдига се Т, затруднява се гълтането и някои доктори ги бъркат с гнойна ангина. Но ако искаш търси второ мнение.

# 213
  • Добрич
Ели, да не ставам адвокат на педито ви, обаче афтата си е рана и си е възможна и Т от нея. Някой път се получават афти на сливиците, вдига се Т, затруднява се гълтането и някои доктори ги бъркат с гнойна ангина. Но ако искаш търси второ мнение.

Миличка, може сигурно, ама все не й вярвам значи на нашата педиатърка.  Crossing Arms А, сега пуснах и тема в Здравния форум и чакам да видя мнения.  Peace  Hug

# 214
kadrokosa ,мила,колкото и да не ти се вярва,наистина от афта се вдига Т.За повръщане-незнам,но Т-да!Иви лятото ми направи тоя номер-нищо му няма и изведнъж висока Т ,не иска да яде...и какво мислиш-афта!Изписаха ни едно мазило с вкус на банан(Фунгостатин) и за 4-5 дни му мина!Дано бързо оздравее мъничето! Praynig

Zorie ,браво на Бобчо! Hug

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 20:39 от vesenceto_85

# 215
  • София
Къдрокоске, отначало като ти прочетох постинга и аз се учудих, но след малко в паметта ми изникна следната случка: аз имах афта преди известно време... няколко месеца... И като бях при моята зъболекарка, тя ми каза, че вирусът, който предизвиква афтите, е същият, който предизвиква херпеса. Както знаеш, това е вирус, който си живее в организма и се активира при определени обстоятелства, едно от които е отслабването на имунната система. Знаеш също така, че херпесът е много неприятен, но не е опасен за възрастните. Не е точно така при малките обаче. Първата "среща" с този вирус, ако е под 1 годишна възраст, протича много тежко според моята зъболекарка - именно температура, и то много висока, отказване от ядене. За разстройство и повръщане не помня, но помня колко се бях уплашила да не съм заразила Надето, която тогава беше на 5-6 месеца. Та в този ред на мисли може и да има зрънце истина в това, което ти е казала педката ти. Ако е това - много неприятно, но се лекува. Стискам палци и успех с борбата!!!
  bouquet

# 216
Ох, Ели, жалко, че така се е вдигнала Т на Борко, не знам дали може да се вдигне Т от раничка, но пък затова са редиатрите, ама и аз хич не им вярвам...
Калина уж е по-добре, Т и е постоянна, но поне не е висока - 37,2-3-4. Беше съвсем спаднала, но после пак се вдигна до 38 и сега пада, но ще видим, нали вечер се вдига Т....
Зори, браво на Бобчето, голям мъж е и той! Hug Не успяхме да се видим на тази форумска среща, че имахме гости, но ще се постарая за другата Hug
Добре дошла на мама Габби и Виктор! Габи, ако искаш прати кг и см на Вики, за да ви включа в списъчето в началото на темичката!  bouquet
Поздрави и лека нощ!  bouquet

# 217
Добра вечер и от другата мама -студентка!
2 дни не бях влизала в темата и ми стана много тъжно, че има толкова много болни бебчовци:( Стискам палци всички бързо-бързо да се оправят и да посрещнем ведри, здрави и щастливи задаващите се празници!
Радвам се, че имам такива достойни "заместнички" в студенстското поприще. И тъй като на който и да се оплача все не ми вярва - да се оплача и тук, пък може някоя студентка да ми посъчувства Sad - тази година съм с 6 изпита, от които няма нито 1 несериозен Sad Започвам да ги гърмя (или недай боже те да ме гърмят) от 2-ри декември. Направо не ми се мисли. Минах 2 текущи контрола, от които на 1ия съм се представила много добре според мен 34 от 40 точки, от другия няма резултат но вече съм на края на силите си. Излизам сутрин в 6.30, а вечер се прибирам в 7, от 2 дни съм с температура, страшни сополи и главоболие - може би организмът ми е остабнал.. Нямам грам време да обърна внимание на децата и същеременно само си мисля : дано да са здравички, за да мога да се явя поне на 2 изпита през декември.  Жоро таз нощ ни спретна голяма "веселба" - 2 часа редуваше рев с игра и така. За сметка на това днес е спал почти целия ден - 5,5 часа Shocked на 2 пъти. Сега ще го видим таз нощ как ще е.  Пуска се да ходи само като трябва да дойде при мама. Речникът му е страшно беден - амам, мама, тата и това е - друго не ще да казва.  Надявам се в сряда да успея да го заведа на консултация, защото свеки не може.
Честито ходещи крачета на Ники и Дани!
Добре дошла на мама gabby и Вики!
Зори и Наде, ще стискам палци в неделя! Много интересни специалности сте избрали
Мими, вземи напиши тук как сте, че иначе не мога да ви видя и да ви чуя!
Някой да е засичал Цвети по кюто - пак ми се загуби по тъч линията....
Май досадих, но ми поолекна:)
Целуфф на всички, а Симонка, Кали, Борко бързо да оздравяват!

# 218
Аз само минавам, но видях, че има много болни мишки и искам да им пожелая бързо оздравяване  Hug

# 219
Как са днес болните мъници? Надявам се сте по-добре, малки патета! Hug

# 220
ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА ИВОНКА!
      БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И УСМИХНАТА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

# 221
  • Добрич
Минавам само да кажа, че имахме една ужасна нощ. Не искам да разправям с подроблости, че е много тъжно, но ще кажа, че за един час Борис ака 6-7 пъти.  #Crazy Боли го корема ужасно и това допълнително утежнява положението, а да не ви казвам и как се посдече. Иначе няма Т и повръщането спря. Сега се борим с разстройството и корема. От днес пием АБ - Амикацин!

Много ми е тъжно за Боби и страшно много се моля да приключи всичко по-бързо.  Praynig Praynig Praynig
Правде, надявам се, че Кали е по-добре!  Peace Hug

# 222
Ели, да няма някоя чревна инфекция това дете... Ох, горкичкият Боби, пак се мъчи!
А Правдето изобщо не е писала за днес, как ли изкарали и те нощта?
Айде аман от болести!

# 223
 Здравейте ,няколко дни не съм влизала ,и сега разбрах ,че има много болни мишоци.Къде ги пипате тия вируси ?
Пожелавам им скорошно оздравяване защото идват  newsm59
Добре дошла на мама gabby и Вики
kadrokosa ако не можете да спрете акито с лекарства пробвай с бабешките методи - намери компот от дренки  много е ефикасно.
Аз да чукам някъде , баткото да не ни донесе и на нас нещо от училище, че тогава става страшно .Като Ви чета и си мисля да пропусна консултацията днес .И без друго сме само за мерене , май по добре да не рискувам.

# 224
  • Добрич
Ели, да няма някоя чревна инфекция това дете... Ох, горкичкият Боби, пак се мъчи!
А Правдето изобщо не е писала за днес, как ли изкарали и те нощта?
Айде аман от болести!

Ели, ами не знам, мила! На 03,11 му вземахме Циман и правихме посявки, но излезе чист.

Коки, как е днес Сиимонка?

Общи условия

Активация на акаунт