ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 556
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте ,ние все пак отидохме на консултация Еми тежи 9 770кг. и е висока 75см. smile3525  Как са днес болните мъничета ?

# 241
Здравейте отново! Благодаря ви за топлото посрещане   love001 . Тъжно ми е да разбера, че още има болни бебоци  Weary. На тези с висока Т мога да препоръчам една бабешка рецепта, нно мисля, че действа - оцет! Намокрете чорапки в оцет и ги сложете на малките крачета. Оцетът по принцип сваля Т-та. За разтройството аз използвах ендерол и смекта и ни помогнаха. Компот от дренки също действа. Успех на всички болни мъничета! Дано днес сте по-добре.
И аз имах тежка нощ. На Виктор явно му избива зъбче и е много крив и постоянно мрънка. Почти не спахме тази нощ.
Виктор тежи 10кг и е 77см, но това са данни от предната консултация, а следващата е чак на 04.12.
Мамчета, да ви попитам нещо - всички ли малки разбойници вече казват 'мама', 'тати' и т.н. ? Защото ние освен 'ада' друго не казваме.  newsm78

# 242
Ами да ти кажа ние казваме вече доста неща,но не мисля,че е задължително да ги казва всяко бебе на тази възраст.Нормално е някой бебета проговарят на 1год,други на 2 то си е до детето!

Мами връщам се от изпит...взет успешно,но с дост мъки.Доста се узорих,но сега си ям плодовете от добре свършената работа.Имам още един в понеделник!дано и там всичко да е ок,че май ми е най-сложен!

Мами слдурани дано вече бебчетата да са по-добре!Ели дано стомахчето на Борко да се е стегнало малко и да не се мъчи малкото ангелче.Направо вече ме боли сърцето като чуя за някоя малка болна душичка!Лек ден милички...или до по-късно!

# 243
     Здравейте!
gabby дано по-бързо ви излезе зъбчето та да си починете с бебко.А за това, че малчо не казва много думички, не се притеснявай. Всеко детенце проговаря по различно време, така че  споко Peace
nadia_krisi ЧЕСТИТО за изпита Peace
 Ние днес сме по-добре.

# 244
Габи  няма страшно всички проговарят рано или късно .Ние в момента казваме съзнателно " мама " ," Баба" и как прави магаренцето , иначе си бръщолеви нейниси неща. Когато иска нещо го сочи с пръст.На нейната възраст баткото казваше доста неща , но явно съм му обръщала повече внимание , Доста книжки четяхме .
Честито за взетия изпит и ааз уча ,ама съм в първи клас newsm53, леко взимане и на другия. newsm10

# 245
  • Добрич
Здрасти и от мен! Hug
Честито, Наде, за изпита!  Peace Пожелавам ти и др. в понеделник да го вземеш, ама по-леко!  Peace Hug
Габи, и аз да ти кажа да не се притесняваш за това! Ще се отприщят малките и ще видиш тогава колко думи за кратък интервал от време ще започнат да казват. Ние казваме съзнателно - мама, баба, дядя, тата, "оуууу" като е учуден, "ей" на мацките или на всички деца. Ами за друго не се сещам сега.  newsm78 А, казва нещо като бау като види куче, ама не съвсем. Това е - и на нас не ни е много богат речника, но пък всичко разбира и като му казвам разни работи ги изпълнява. Имам една приятелка от Варна, на която детето до 4 години не щеше да говори и изведнъж се отприщи нещо в мозъка и започна да прави цели изречения всякаш до сега си е говорел. Обаче как играеше на разни компютърни игри не ща да ви разправям.... Laughing Wink
Коки, радвам се и тук да кажа, че Симонка е по-добре!  Hug
Сега за нас, мисля, че сме по-добре, но не смея да се хваля, че да не казвам думи на лош час.  Mr. Green Разстройството малко по-малко се оправя, ама бавно.  Crazy Иначе тази нощ поспахме.  Peace Да ви кажа какво подхванах днес.....стоварих му торбата с коледната украса - грилянди, топки, човечета и т.н. и сигурно като ги видя поне една минута вика "оууууууу" и беше с един такъв учудено доволен поглед.  Laughing hahaha Мисля да му ги показвам и да играем с тях, за да свикне да ги вижда и когато дойде време да украсим елхата да ги намира за нещо познато и да не им се нахвърля.  Joy Дано ми проработи тактиката, че иначе хич не знам как ще го удържам.  Thinking
Пожелавам на всички приятен следобед и спокойна вечер!  Hug Peace

# 246
  • Варна, морето и сините вълни!
Здравейте  и от нас!

На болните искам да кажа бързо оздравяване! А на майките им - търпение и повечко сили  Peace

Надя, честито за изпита!

Аз минавам само дакажа довиждане! Ще поглеждам в темата, но няма да пиша. Явно моята персона ви дразни.
Катето беше много зле.Писах  да споделя с вас, но никой от куртоазия поне не каза Бързо оздравяване Peace
Но явно съм ви обидила нещо. На такваз брада такъв бръснич!

# 247
  • Добрич
Божеее, Мими, какво пишеш, мила?!?!  #Crazy Я, недей си мисли такива неща! Аз лично не съм видяла, че си писала, че Катето е болничка. Последно се сещам, че писа, че Борко продължава с кашлицата и, че от три седмици не е на детска. За Катето не съм прочела.  Confused Искам да ти се извиня! Надявам се, че вече са по-добре децата ти!  Praynig Моля, не спирай да пишеш и забрави тези мисли!  Hug  bouquet

# 248
Мими, аз също напоследък рядко пиша, и не чета много, защото не успявам всеки ден! Simple Smile
Но искам да ти се извиня за разсеяността ми!!! Моля те, не спирай да пишеш Hug!!! Не съм разбрала, че Катя е била много болна!
Моля те стой си тук при нас! Сигурна съм, че никой няма нищо против теб....  bouquet
Надявам се Катя и Борко да са добре и ти да не спираш да пишеш в нашите си теми! Моля те!
Hug

# 249
  • София
Здравейте  и от нас!
Катето беше много зле.Писах  да споделя с вас, но никой от куртоазия поне не каза Бързо оздравяване Peace

Това, което беше писала, е, че Катя има висока температура и че тръгваш по лекари. Тази информация не предполага на пръв прочит да се разбере, че дъщеричката ти е много зле. А и после не си счела за необходимо да напишеш нещо по-конкретно - какво е казал лекарят, как е детето, но не си пропуснала да изразиш саркастични благодарности за липсващата загриженост от наша страна.  Confused

Много съжалявам, че Катя е била болничка, а още повече се надявам употребата на минало свършено време да е правилно. Ако още не се е оправила напълно - стискам й палци да оздравее съвсем скоро!!!
 Peace Praynig Hug

Между другото, не си права, че никой не е пожелавал бързо оздравяване на Катето - обикновено пожеланията от повечето декемврийки като цяло (и от мен в частност) са към всички болни дечица. Само в изключително тежки случаи, споделени в подробности от майката, пожеланията тръгват с конкретно упоменаване на болното дете. При всички случаи наличието на лично пренебрежително отношение към теб е плод единствено на измореното ти съзнание.

Имаш нужда от почивка, Мими. Ако с нещо можем да ти бъдем полезни - насреща сме.
  bouquet

# 250
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета за тези спецялно който ме познават.А момичетата който не ме познават могат да разберат за мен от първия лист на новородените бебета през декември месец.По принцип влизам от време на време да попрочитам какво става и как са декемврийските бебоци.
Сега като "наминах" във вашата темичка виждам неща който никога не съм и предполагала че ще станат.Момичетата от миналата година вече почти ги няма Sad
Това не е от значение естествено-но забелязвам други неща Naughty
Нападания една срещу друга-отнася се спецялно за личноста mimiska
СЕГА СЪМ СИГУРНА ЧЕ ЩЕ МЕ ОХУЛИТЕ ОХУЛИТЕ ЕДНО ХУБАВО-но за мен няма значение.
mimiska мисля че не си ти човекът който да казва кой има нужда от почивка и кой не.И на кого му е изморено съзнанието.
Мисля че е много грубо от твоя страна да се държиш така Naughty

пращам спецялни поздрави на всички който ме познават.ГОЛЕМИ ЦЕЛУВКИ също  bouquet

# 251
Ани-баниHug Hug Hug Hug Hug! Тук сме, бе мила, ама не остава време за писане! Но те помним, да знаеш! Ако искаш от време на време свиркай на лични!

Мими, недей така де! На никого не си неприятна, никого не дразниш! Ами пропуснала съм те и аз... Embarassed То днес установих, че съм пропуснала и Весенцето и Иви от болните... Embarassed Ами случило се е  Embarassed.... няма да се оправдавам. Надявам се вече всичко е наред! Надявам се също така това да е моментна емоция...

# 252
  • София
За ani-bani и за други, според които моят последен постинг е груб. Не исках да нагрубя. Исках да съм пряма. Понякога ефектът е един и същ. Предлагам друга формулировка със същия смисъл. Важното е не какво аз ще кажа, а какво ще разбере Мимито за ситуацията "от другата страна" и какви действия ще предприеме, за да не се чувства засегната и пренебрегната.

При всички случаи наличието на лично пренебрежително отношение към теб е плод единствено на измореното ти съзнание.
да се разбира така:
няма никакво лично пренебрежително отношение към теб, просто си изморена и виждаш нещата по друг, изключително субективен и неадекватен начин.

Имаш нужда от почивка, Мими.
да се разбира така:
явно много ти се е насъбрало и очевидно не е лесно, особено когато децата са болни, още повече и двете наведнъж.

bouquet

Наистина моля за извинение, ако съм обидила някого. Embarassed Нямам нито причина, нито повод, нито желание.  Hug

# 253
  • Бургас
Здравейте и от нас.
Отдавна не съм писала, нещо не ми остава време напоследък. Прочетох колкото можах, но не всичко.
Виждам, че има много болни дечица, на които пожелавам бързо оздравяване и кураж на майките.  Hug
Мими, не се ядосвай. И аз като се похвалих със снимка на новите обувчици на Инес, никой не показа да ги е забелязал, а снимката никак не беше от малките.  Wink Сега ще кажа нещо, което по принцип важи за форумите и чатовете - има си определени групички "стари" съфорумки, които не допускат да говорят или да обръщат подобаващо внимание на "новите". Виж в "Клюкарника" за какво става реч! Хайде да не коментирам повече. И тук ми прави впечатление, че момичетата, които се познават отдавна си пишат и коментират помежду си повече и това е съвсем нормално, именно защото се познават отдавна, някои от тях на живо, така че няма място за обида. И аз по тази причина не пиша често, повече чета, за да се информирам по въпроси, които ме вълнуват.
Ани-бани, аз не съм от старите, но приемам твоите поздрави и ти пращам моите!  Hug

# 254
  • морето и сините вълни :)
Ей ELS-толкова да се радвам че не си ме забравила.Е то 100% такъв  шемет като мен забравя ли се  Hug
Много ми е кеф да си пиша с вас но нали знаеш че не ми е много мястото тук при вас.Знаеш причините.Просто наминавам от време на време newsm51.
Днес реших да мина и ми стана гадно за МИМИТО.Малко се ядосах честно казано на mimiska- Но вече ми мина newsm53.ПО принцип МИМИТо е много борбен,силен и корав човек и се учудих бая на мимиска на думите.
MIMISKA-сега е мой ред да се извиня ако аз съм те обидила smile3525
Скоро пак 6те намина целувки  love001 и силни прегръдки от мен

Общи условия

Активация на акаунт