Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 798
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Белите slingback обувки и аз ги получих днес и много ме радват. Идеални са ми като размер и имат Prada vibe, което не е зле като за 30 лв. Чакам и подобни в пистачо зелено, дано също не разочароват. Simple Smile

# 151
Как е качеството на дънките от Страдивариус?
От десетина дни заглеждам едни мамски дънки 12-13 лв, но след разочарованието на тези 3 чифта от Зара, които поръчах и върнах и нито на размер отговаряха, нито материята беше сносна, не смея да поръчам.

# 152
Как е качеството на дънките от Страдивариус?
От десетина дни заглеждам едни мамски дънки 12-13 лв, но след разочарованието на тези 3 чифта от Зара, които поръчах и върнах и нито на размер отговаряха, нито материята беше сносна, не смея да поръчам.

Аз съм по-доволна от към кройка, писала съм по-назад. Имам и отпреди, нямала съм оплаквания за качеството.

# 153
  • София
Пуснаха доставката до магазин. Вмъкнах се с една вълнена барета и едно камизолче, което ще подаря на моя приятелка по повод РД през юни месец.. Хихи-хи! Мноого съм планирана! Simple Smile

В последният момент ми отмъкнаха преди плащането това палто

# 154
  • на пистата
Здравейте, момичета искам да ви покажа два артикула преди да ги върна поръчах ги за сина ми с много мъки и доставка платих и за двете по отделно, и за капак се оказаха малки:
1. Боти, номер: 40, цена: 40 лева
2. Яке, размер 164, цена: 50 лева

И двете неща са супер и хич не ми се връщат.......
Каква е кожата на ботите

# 155
Здравейте, момичета,
благодаря за телефоните, които ми дадохте, та утре ще звъня да се разберем и да ми дадат яснота как точно да изпратя покупките и на кого, за да ми възстановят сумата. Искам да ви попитам как разбирате, че нещо ново е пуснато на промоция след като аз го виждам сега и то вече е изкупено и помен няма от него lol Simple Smile. Говоря конкретно за това бежовото палто, което е коментирано малко по-рано. Simple Smile

# 156
Deni Von, ти регистрира ли се вече? Когато даден артикул го няма, но не е изчерпан / ако е изчерпан ти дава опцията "виж сходни"/, то имаш възможност да получиш известие по мейл точно за размера, който ти трябва.И да следиш пощата си!

# 157
Много бавно ми пристигат поръчките напоследък. Отчитам се с някои неща, чакам доста още.

Ще връщам блейзъра. Освен, че хс отговаря на С-М, а имам и друг двуредов, идва ми доста дълъг и на две места с раздърпани конци…

С размер ми е голям в кръста, но го оставям, ще го коригирам.

Тук съм със смесени чувства. Мисля го още.

Една ленена риза в светло синьо, не ми отваря обаче, за да я покажа. Много ми е голяма. Ще мисля.

Чакам панталона на комплекта в зелено. Нещо с тоя цвят не се възприемам. Другия цвят ми харесва повече. Ако ще го връщам, ще пиша.

Някой да има нещо от тези:

# 158
  • София
Tobsic-аз върнах бяло и синьо блуза в ХС и С още като беше 30лв. Изглежда красива, но на живо не е уау и е някак си несъразмерно, много широка в талия, в ханш тясна.
И на мен ми идват бавно поръчките, даже сега дойде една от по 16лв. бройката, а аз съм поръчала отдавна на по 10лв. от тях.
Днес поръчах тези туристически обувки, ако някой го интересуват. Случайно попаднах на тях.
https://www.zara.com/BG/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8- … =red_social_movil

# 159
Здравейте,
искам да Ви благодаря още веднъж за съдействието, та да ви разкажа какво се случи, а именно:
обадих се по телефона, от там ме насочиха към чата и така нещата се случиха. Утре ще ги изпратя по куриер нещата и се надявам всичко да се подреди.
Pink Dress:  Вече имам профил и там съм сложила в кошницата неща, които харесвам, само, че вие си добавяте неща в любими това с онова флагчето (образно казано) в дясно ли става и каква е разликата нещата, които харесваш да са в кошницата и в любими?

# 160
Браво, Deni Von D!
Не знам, разликата къде ще стоят дадени продукти... ако съдя по други сайтове, то идва от това, ако дадено нещо е в кошницата, но не си го купила, то се брои като налична бройка в магазина и при изчерпване на същия този продукт автоматично изчезва от кошницата ти.
За любими може да си стои там като такова, но в същото време е изчерпан.
Нека и другите да потвърдят, че да не те подведа нещо.

# 161
Да отчета някои дреболии от последните поръчки, които дойдоха:
Долнище на пижама от коприна.

Две бодита, приятна сатенирана материя са и двете.

Купих и късото кожено яке, което някои от вас показаха.

Чакам тези боти, предишните ги върнах, нещо не се харесах с тях.

И този комплект, стори ми се интересна интерпретация, на класическата китайска рокля, ще видим какво ще дойде.

И с това приключвам намаленията, мисля.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 00:07 от Dewi D

# 162
  • София
Да отчета някои дреболии от последните поръчки, които дойдоха:
Долнище на пижама от коприна.

Две бодита, приятна сатенирана материя са и двете.

Купих и късото кожено яке, което някои от вас показаха.

Чакам тези боти, предишните ги върнах, нещо не се харесах с тях.

И този комплект, стори ми се интересна интерпретация, на класическата китайска рокля, ще видим какво ще дойде.

И с това приключвам намаленията, мисля.
Кой размер е комплекта, ако е С и се откажеш ме имай в предвид, ще го взема за щерката.
Коженото яке е чудно, особено за 50лв.,аз го купих още на 160 лв., после го взех на 90лв.
Страхотни придобивки отново си взела.

# 163
Stefina, комплектът е с различни размери - горнище М и полата XS, това успях да хвана, както се казва, дано не си отговарят на номерата! Grinning

# 164
  • София
Stefina, комплектът е с различни размери - горнище М и полата XS, това успях да хвана, както се казва, дано не си отговарят на номерата! Grinning
Ще пишеш за резултата като дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт