Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 805
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Взех днес това палто, но не е моето. Голямо ми е и все едно чувал съм облякла. Не е дебело и не става за зимата, по-скоро пролет - есен. Няма подплата. Ще го връщам.

# 181
Ще връщам, ако някой се интересува.

# 182
Може ли снимка на потника металик?

# 183
Заповядайте, но трябва да се снима на дневна светлина, за да се види как изглежда реално цвета.
Скрит текст:

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%80% … BA-p08741255.html

Когато се облече се разширява и скъсява, и изглеждам много дебела. Ако е по-голям размера, вероятно няма да се получава така.

# 184
Може ли снимка на ленената блуза?

# 185
Някой има ли представа до кога продължава намалението? Подозирам,  че или до утре или още максимум седмица... Благодаря предварително.

# 186
Като гледам миналогодишните поръчки - поне до 20 февруари. Но бройката на намалените артикули се свива драстично.

# 187
Момичета, попаднах на тези неща в olx. Има много, но кимоното е много готино и може някоя от вас да го търси, пише, че е размер С с етикет. Връхното е също С, без етикет, но цената е много добра 36 лв. и пише по договаряне. Кимоното е 50.

# 188
Здравейте! Днес успях да хвана това палто най-после, имаше само М размер обаче и сега се чудя дали няма да е голямо.. Някой поръчвал ли го е, интересува ме дали е по-вталено или си отговаря?

# 189
Някой да има М размер от тези панталонки и да иска да размени за Л:

Може ли линк или номер?

# 190
Някой да има М размер от тези панталонки и да иска да размени за Л:

Може ли линк или номер?

7484/169

# 191
Търся отзиви за тези обувки като размер. По принцип съм на 39, но острият връх ме кара да се съмнявам да не са ми малки.

# 192
  • sofia
Момичетата преди мен казват, че са умалени. Аз си взех моя размер и са ми идеални.

Търся отзиви за тези обувки като размер. По принцип съм на 39, но острият връх ме кара да се съмнявам да не са ми малки.

# 193
  • София
Аз съм доволна от моите покупки .
Блузките ми харесват много , а цената им още повече .
Само едни панталонки ще връщам ,отговарят на 34 р-р.

Първите панталонки ли са умалени или тези с високата талия от другата снимка?

# 194
  • София
Verano90
Аз взех ХС, а съм С и ми беше като вталена рокля. Значи си отговаря на номера, но е тото при Зара с номерата. Дано имате късмет.

Да се похваля нещо. Нали взех един панталон случайно, който е към костюм.  Хареса ми много и взех да дебна сакото към него, но греда 2 седмици нито 1 размер не излиза от него. Взех и супер риза за панталона от Мола пак случайно. Моя роднина ми хвана от сакото номер 36 в 3. 00ч. през нощта с доставка. 🙏
Аз миналата година я уредих с яке естествена кожа на Зара на тънка цена. Днес получих сакото и ми лепна. 🙏Костъмът е от много приятна лека материя, а цветът е между розово и пепелно и пастелено, много благ и фин цвят. Много съм щастлива и благодарна на нея.🤗 Щерката вика, мамо ти не се носиш толкова строго официално по принцип, аз и вкама- нищо да си имам🤣

От това намаление единствено тази риза не  можах да купя, все в ХЛ излизаше. Днес излезе в 2ХЛ и я взех да си начеша крастата, даже с доставка. 🤣

Показвам как комбинирах потника дето вчера Ви го показах. И двете дрехи са ръчни брюдерии.
Скрит текст:

И панталон от естествена кожа не взех от това намаление , но не ми е било Мечтано пък зарадвах с такива 2 дами, едната щерката.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 21:00 от stefina

Общи условия

Активация на акаунт