Неподходящи мъже

• 15 715
  • 361
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Ясно е, че всяка жена я блазни първичното в мъжа, лукса в живота и да се чувства единствена, но въпросът е колко време с този човек ще продължи това и дали не си само поредната бройка Wink
Хич никак не е ясно и не е вярно.

# 16
Почти всички жени са така. Нищо ти няма. Нормална си. Дишай спокойно. Joy

Здравейте момичета,

За себе си установих, след дългогодишен и  горчив опит, че въпреки, че обожавам мили и внимателни мъже, те обикновено не ме привличат физически и се заставям да ги харесам и  понякога се получава. Докато, за съжаление, мъжете, с които най-много съм си пасвала физически са били винаги с ужасно труден характер и, разбира се, абсолютно неподходящи за сериозна връзка. Бихте ли споделили вашия опит какъв е? Надявам се не съм единствената с този странен казус.

# 17
Здравейте момичета,

За себе си установих, след дългогодишен и  горчив опит, че въпреки, че обожавам мили и внимателни мъже, те обикновено не ме привличат физически и се заставям да ги харесам и  понякога се получава. Докато, за съжаление, мъжете, с които най-много съм си пасвала физически са били винаги с ужасно труден характер и, разбира се, абсолютно неподходящи за сериозна връзка. Бихте ли споделили вашия опит какъв е? Надявам се не съм единствената с този странен казус.
Еми, то ние нямаме контрол по кого си падаме, но аз за себе си мога да кажа, че колкото и да съм била привлечена сексуално няма как да продължа с някой, ако ме разочарова. Ако той не прави нещата, които искам или не се държи с мен, както ми харесва, моето желание угасва.

# 18
  • София
Авторке, ти не харесваш външността, а поведението.
Търсиш си подчинение и дано си на достатъчно малко години и съвсем скоро да се отрезвиш.

# 19
  • Агент под прикритие
Далеч не е необходимо една жена да твърди по какви точно мъже си пада, дори когато е единствено с информативен характер. Фактическите и житейски избори на такива (и тяхното "качество") говорят за нея много по-ясно, отколкото тя си мисли... Grinning

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 23:46 от Phoenix Wright

# 20
Миии... Какво да кажа, някои бяхме толкова тъпи, че се и омъжихме за такива. Ама това е безценен подарък - стигаш дъното и се отърсваш от всичко (ако имаш сила и късмет).
Знаеш ли къде е разликата - че после, ако си умна, ще можеш да бъдеш с когото си поискаш. Сегашният ми мъж не е нито много мил в онзи романтичен лигав смисъл, силен характер и труден характер е. Преди години ако се бяхме събрали, щеше да ме смачка здраво и да рева по форумите. Сега не. Всичко зависи от границите, които аз имам силата да очертая. Знам, че дори ако се върна (пу-пу да не се случва) при първия, тоест наистина лошото момче, вече и той не може да ме смачка. На него пък му е стъпила жена му на врата и е кротък като котенце. Накратко - всичко зависи от теб.

# 21
Здравейте момичета,

За себе си установих, след дългогодишен и  горчив опит, че въпреки, че обожавам мили и внимателни мъже, те обикновено не ме привличат физически и се заставям да ги харесам и  понякога се получава.

Я пак разджуркай картите…мислите си, де. И давай, докато се получи.

# 22
Бий, значи обича. Лошо няма, щом всички са доволни, пък ако няма малко кютек живота ще е скучен.

# 23
Здравейте момичета,
За себе си установих, след дългогодишен и  горчив опит, че въпреки, че обожавам мили и внимателни мъже, те обикновено не ме привличат физически и се заставям да ги харесам и  понякога се получава.

Това прозвуча сякаш всички мили и внимателни мъже изглеждат физически еднакво или харесват еднакви неща в секса... Бих разбрала драмата ти само ако си от Перник (шегувам се Simple Smile ).
А сериозно, по-безопасно за живота е жена да кара всеки ден мотор, отколкото да се хваща със селски бек, статистика.

# 24
  • Агент под прикритие
Това:
За себе си установих, след дългогодишен и  горчив опит, че въпреки, че обожавам мили и внимателни мъже, те обикновено не ме привличат физически...
всъщност значи, че обожава вниманието, с което я удостояват въпросните, а не конкретно тях. Обратното на "приятели с екстри" - "екстри БЕЗ приятели".

# 25
  • Paris, France
Здравейте момичета,

Моят опит е богат 🌞 и разнообразен. Излизах с мъжете, които са ме грабвали физически, разбира се. Не е възможно да се "заставиш" да харесваш мъже, които не ти харесват. Възможно е да си наложиш да излизаш с тях, да пробваш да сте гаджета, но рано или късно ще ти омръзне.

А в какво се изразява трудността на характера на тези, които харесваш?

Какво разбираш под мили и внимателни? Доста пъти приятелки са ме запознавали с мъже, които са описвали като мили, внимателни, грижовни, но аз съм възприела като лепливи, висящи на главата ми, досадни, непотребни, непопулярни с жените и съответно съм губела интерес.  В същото време съм имала прекрасни, разкошни връзки с мъже, които за приятелките ми бяха празноглави, студени и странни.

А защо връзката трябва да е сериозна? Двете сериозни връзки, които съм имала почнаха несериозно. Никога не си правя сметката колко дълга и сериозна ще е една връзка, защото никой не знае какво ще се случи след 5, 10, 15 месеца и даже дни.

Някои качества често вървят в тандем. Често, но не винаги.

За мене не е правилно да се насилваш да излизаш с мъже, при които, от самото начало нещо не ти харесва. С времето това, дето в началото не ти харесва ще почне яко да те нерви и дразни и ето причина връзката да не прерастне в сериозна.

Много мъже приемат да променят леко поведението си ако харесват жената. Характерът си не могат да сменят, разбира се. Мене ме дразнеше това, че ММ идваше с букети цветя, примерно. Дразнеше ме още като бяхме гаджета. Поговориме и му обясних защо не искам цветя и спря. Край. Не ми харесваше и да ме изненадва с екскурзии. При последната неприятна изненада се скарах и не отидох. Още предлага тъпи пътувания, но не в количеството, в което ги предлагаше. Още пита по 5 пъти, но и аз и децата отказваме твърдо и така. Сега дойде и Ковид, та всичко е на 6. За мене физиката му си струваше тропването с крак.

Физиката се променя с годините и не към по-добро. Ако и в началото я няма, ще си склонна да спиш с други мъже или да напуснеш мъжа.

# 26
Изпитвам ужас от агресивни и много самоуверени мъже. Харесвала съм всякакви хаховци, но никой не е бил "мъжкар". По-скоро аутсайдери. Никога не съм възприемала партньора като покровител и защитник, но не съм възпитавана патриархално.

# 27
Авторке, май си търсиш да делегираш отговорност за живота си. Някой да те командори, а като стане фал - ам той тъй ми каза. Пораснù.

# 28
Само два вида мъже ли има?
Мили и непривлекателни и привлекателни, но гадни? Thinking
Въобще не разбирам защо трябва някой да се "заставя" да бъде с човек, който не го привлича, но има някои качества. Значи не искаш конкретния човек, а "някой" и този, дето си нарочила, може би ще свърши работа за вакантното място. Не ти трябва именно Иван, трябва ти някой, без значение дали ще е Иван, Петър или Спас. Всеки би свършил работа, дори да се понасилиш да го харесаш. Ама не я разбирам тая работа! Flushed
Ми като не ти харесва някой, вместо да се насилваш, постой сама. Какъв ужас, а?!

# 29
Май е относителна преценката за даден човек.Моят опит е предимно с хора, окачествявани като,, трудни, тежки характери,, пък аз не бих ги определила така. За едни е сложен, труден, тежък характер, за други е,, тамън,,. А може би тогава и аз съм с труден, тежък, сложен характер? При всички сметки трябва от един вид да сте.

Общи условия

Активация на акаунт