Неподходящи мъже

• 15 686
  • 361
  •   1
Отговори
# 180
Забавно е как и мъже, и жени обясняват, че другият пол трябва да бъде упорит. Popcorn

Мързела носи повече комфорт от напъването.

# 181
Да кажа Равенче, точно това щях да напиша, мен с отношение можеш да ме спечелиш. Ето, например, на мен ми харесва, че мъжът заради мен си е променил програмата, да речем. Харесва ми, че съм приоритет и около мен той е подредил останалите задачи/хора от деня. Или пък веднъж единият знаеше, че имам проблеми в службата и се опитваше да ми помогне да ги разреша. Питаше ме, предлагаше решения, полагаше усилия в тази посока, без това ни най-малко да го касае, без той да има интерес. Правеше го само, заради мен, за да ми помогне. Беше готов да похарчи и пари. Предложи си сам помощта. И тези неща много означават за мен и аз се трогнах, и отначало изпитвах благодарност, после ми хареса, че мога да разчитам и накрая го видях и като мъж.

# 182
Ще харесаш и художник, ама да е красив финансово.

Не че е най-важното, ама си е бонус.
Пък и те мъжете си имат един тон претенции към жените, що и ние да нямаме Sunglasses

# 183
Не е най-важното да е "красив финансово". По-важното е да е готов да ги пилее тези финанси за избранницата си. И то и след като е станала заварката. Wink

# 184
  • Далечният изток
За някои е всичко, Елора.
Иначе не е лошо да имаш претенции, ама да са реалистични поне. И най-важното да си дадеш сметка какво пък ти предлагаш насреща.

Обаче ония горните разсъждения ми приличат на използвачество, не на претенции.

# 185
Не е най-важното да е "красив финансово". По-важното е да е готов да ги пилее тези финанси за избранницата си. И то и след като е станала заварката. Wink
Виж, как един мъж ги разбира тези неща! И билет за Лувъра не отказвам под формата на жест.Wink
Промяна на програма (само) не се признава! Той може да ме обикаля за друго, не заради любов, аз откъде да съм сигурна? А проблемите в службата си ги решавам сама. (И слава Богу!) Аз, ако дотам опра, значи не мога без мъж, а то не е така. Simple Smile
Колко време ти е нужно за да ме опознаеш добре? Много си непроницателна за адвокат. Laughing
При мен всичко е 50/50 и така е било винаги. Само че в момента, в който заподозра неравноправие следва отливна вълна като пред цунами. Joy

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 18:26 от Ravenna

# 186
За някои е всичко, Елора.
Иначе не е лошо да имаш претенции, ама да са реалистични поне. И най-важното да си дадеш сметка какво пък ти предлагаш насреща.

Е да, има хора отиват в крайности.
Но пък тя любовта никога не е била безусловна, така че...

# 187
  • Далечният изток
Ама, Раве, няма как да го намериш същия 1:1 като теб... То винаги ще има неравноправие в едната или в другата посока. Ако той е по-богат от теб - неравноправие ли е? Ама не вярвам да имаш нещо против.

# 188
Той може да ме обикаля за друго, не заради любов, аз откъде да съм сигурна? А проблемите в службата си ги решавам сама.
Е, за какво може да ме "обикаля" един мъж ? Ти от любов ли мислиш, че "те обикалят" ? Хм ? Аз не си мисля такива неща...т.е, наясно съм защо ме обикалят и нямам други очаквания.

# 189
... Ако той е по-богат от теб - неравноправие ли е?
Това неравноправие е поправимо. И може да изчзне в момента, в който жената си промени фамилията, и си изиграе правилно картите.
Повечето мъже обаче пробват първо със сваляне на звезди.  Звездите са безплатни.

# 190
  • Далечният изток
Ами не знам, тя държи на равноправие 50 на 50.
Или викаш колко му е да го направи милионер. Ако е бил милиардер.

# 191
Цитат
Или викаш колко му е да го направи милионер. Ако е бил милиардер.
Важното е да излезе жив накрая.

# 192
Ама, Раве, няма как да го намериш същия 1:1 като теб... То винаги ще има неравноправие в едната или в другата посока. Ако той е по-богат от теб - неравноправие ли е? Ама не вярвам да имаш нещо против.
Нямам, разбира се. Ти имаш ли? Само че съм до болка реалист и знам, какво бих могла да очаквам.
Затова и не връзвам на "богаташи" с частни джетове.
Казах съпоставимо равноправие: това, което сама мога да си позволя и платя, той също да може за себе си. Инак почерпки не отказвам никога. Нали затова са жестовете? Wink
Мъжете са тези, които трябва да ни впечатляват, не ние тях!

# 193
  • Далечният изток
И къде отиват тогава гръмките слова точно в предишния ти пост?
"в момента, в който заподозра неравноправие следва отливна вълна като пред цунами."
Ами не си последователна, забелязала съм.

Иначе нямам против и аз някой богаташ да си харчи милионите по мен, ама като знам, че евентуално ще е в някой друг живот, какво да се хабя...

Е, айде пък последната ти мисъл, вземи я премисли.... Как да не се налага да впечатляваме мъжете?!

# 194
И къде отиват тогава гръмките слова точно в предишния ти пост?
"в момента, в който заподозра неравноправие следва отливна вълна като пред цунами."
Ами не си последователна, забелязала съм.

Иначе нямам против и аз някой богаташ да си харчи милионите по мен, ама като знам, че евентуално ще е в някой друг живот, какво да се хабя...
Чакай бе, къде ме прати? Аз съм средна класа. Кой говори въобще за милионери?
Имам предвид, че със звезди върху заледено небе няма как да ме свали трайно, па дори и да падат като ледени висулки ударени със снежна топка.Laughing
Аз си имам месечен бюджет. Почна ли да го превишавам, значи този мъж не е за мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт