Неподходящи мъже

• 15 692
  • 361
  •   1
Отговори
# 165
Забавно е как и мъже, и жени обясняват, че другият пол трябва да бъде упорит. Popcorn

# 166
А истината е, че ако и двамата се харесват и привличат, забравят кой трябвало да упорства и кой да се дърпа Joy

# 167
Или въобще да има дърпане? За периода до към 20-22 години може би е ок, но писле ми идва незряло.. И се живее в непрекъснат период на гонене вместо да се действа по подходящия начин и в подходящ момент.

# 168
Мая, работата е там, че дори когато нямаме никакво намерение да огреем някого, ни кефи обожател да флиртува с нас. Оттам и се объркват хорицата. Smirk

Особено по-неопитни, незахитрели мъже. Relieved
Ааа, зависи, при нас жените никога не се знае. На мен ми се е случвало и то няколко пъти. Уж хич не го харесвам, уж не ме привлича, обаче след няколко хубави жестове и много внимание си промених мнението и стана работата. Така че, не е точно така, чакане, търпение, настоятелност и нещата се получават.

# 169
Само да не го изпревари друг, докат чака. Stuck Out Tongue Winking Eye
(Тоо, и другият може да прави хубави жестове.)

# 170
Забавно е как и мъже, и жени обясняват, че другият пол трябва да бъде упорит. Popcorn
Хъм, аз съм от старата генерация и смятам, че мъжете трябва да са напористите.
Вяла размяна на любезности на чат и после гробно мълчание за мен е: "Иска ми се, ама не ми стиска!"
Демек преведено значи: "Искам да те вкарам в леглото си, ама нямам пари дори и на ресторант да те поканя."
Вие, ако на това му викате сериозно, то кое е несериозното? Rolling Eyes

# 171
  • Далечният изток
Раве, ама как ги завърташ нещата, та все до парите ги докарваш...

# 172
По скоро липса на интерес, ама карай, всеки си го тълкува както му изнася.

# 173
Раве, ама как ги завърташ нещата, та все до парите ги докарваш...
Нищо не завъртам. Да каже Бътерчето какви са тия супер красиви жестове, които са ѝ променили отношението.
На първа среща я е нарисувал на портрет с маслени бои, може би, слушайки Лунната соната? Joy
По скоро липса на интерес, ама карай, всеки си го тълкува както му изнася.
Като липсва интерес, защо си губи въобще времето да се закача?
А никога не закачам мъж първа. Ще реши, че му се натискам. Аре моля, не съм толкова изпаднала!

# 174
  • Далечният изток
Отношение само с номинална стойност викаш...

# 175
Отношение само с номинална стойност викаш...
Абсолютно! Аз, ако трябва да си плащам за отношение - Мерси! Следващият!

# 176
  • Далечният изток
Сериозно ли, ако плащат ще покажеш отношение....?! Ми, мерси, следващата, ако съм мъж....

# 177
Сериозно ли, ако плащат ще покажеш отношение....?! Ми, мерси, следващата, ако съм мъж....
Разбира се, че не, ако не го харесвам. Виж, ако ме изненада с портрет и Соната, не знам, може би ще се учудя и ще отложа зарязването му във времето. Laughing
Но хич не е сигурно, че ще заживеем заедно. Ами, ако се появи друг художник, който харесвам? Laughing

# 178
  • Далечният изток
Ще харесаш и художник, ама да е красив финансово.

# 179
Ще харесаш и художник, ама да е красив финансово.
E, родила ли се е жена без изисквания?  Освен това на мен ми харесва да съм свободна. Справям се повече от чудесно, така че нямам бърза работа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт