Неподходящи мъже

• 15 717
  • 361
  •   1
Отговори
# 60
Нарциске, имам предвид, че този тип мъже ги интересува жената да е интелектуално извисена, добра, сериозна професия. Те принизяват жените, които за тях са под нивото им, независимо от качествата им.
Аз правя това с мъжете. Не виждам нищо лошо в това човек да не иска връзка с галфон, независимо кой от двамата от кой пол е. Мантрата със скритите качества не минава пред мен - ако има нещо за показване, се вижда в рамките на 2 срещи.
За мен едно от важните условия за успешната връзка е двамата партньори да са на сходно интелектуално ниво. Сори, нека съм сноб, ама аз с по-глупав мъж не можа да бъда, независимо колко е привлекателен или добър по душа.

А това с трудния характер имам усещането, че често се използва , за да се завоалира обикновената проклетия на човека. Какво значи да имаш труден характер и как се дефинират чертите на трудния характер, моля някой да ми обясни.

# 61
  • Най-красивата страна
Какво ще кажете за тези?
Аз бих избягала веднага.

# 62
Тия тримата са вариант на гангстерите.
Как избягала - не бих ги и доближила тез джихадисти.

# 63
Бягам и аз от такива Joy

# 64
Еее, тези плашат. 🙀

Труден характер за мен е емоционална нестабилност, избухливост, краен инат, саморазрушителност, цупотене, лек садизъм, супер его тип трябва да е все на неговата... Ей такива неща. Ни се води, ни се кара, трудна към невъзможна комуникация.

# 65
На вид го докарвам това, което се има предвид - брадясал, с кървясали очи, като ме ядосат и почна да гледам лошо, никой не смее да се заяжда с мене... Иначе съм кротък и добър, поне докато не ме ядосат Simple Smile

Снимки няма да ви пращам, от сега го казвам Simple Smile

# 66
Труден характер за мен е емоционална нестабилност, избухливост, краен инат, саморазрушителност, цупотене, лек садизъм, супер его тип трябва да е все на неговата... Ей такива неща. Ни се води, ни се кара, трудна към невъзможна комуникация.
+1
Направо си умирГам като ми заговори някой какъв труден характер бил имал и/или се завайка за тъжното си детство. Терапевтите ли се свършиха?

# 67
  • София
Търсенето на сходно интелектуално ниво не е същото като мачкането на някого, който бива набеждаван за такъв с по-ниско, а изобщо не е нужно да бъде такова, да не кажа, че много пъти е и по-високо.

# 68
На вид го докарвам това, което се има предвид - брадясал, с кървясали очи, като ме ядосат и почна да гледам лошо, никой не смее да се заяжда с мене... Иначе съм кротък и добър, поне докато не ме ядосат Simple Smile

Защо са ти кървясали очите?
Или пиеш или си Кумчо Вълчо.
Ако приличаш на този от аватара ми те взимам Joy

# 69
  • София

Ееееее Disappointed

# 70
  • Агент под прикритие
Сходното интелектуално ниво е необходимо, но недостатъчно условие, ако не върви заедно със сходни ценностни системи. Хората обикновено се разминават заради разлики в ценностните системи, които са като пропаст, както и това, че на дадения етап не гледат в една посока, а не заради различното интелектуално ниво.

# 71
трудно ми е да си призная, но агента е прав..
има по-съществени неща от меренето на интелекта.. Grinning

# 72
Сходното интелектуално ниво е необходимо, но недостатъчно условие, ако не върви заедно със сходни ценностни системи. Хората обикновено се разминават заради разлики в ценностните системи, които са като пропаст, както и това, че на дадения етап не гледат в една посока, а не заради различното интелектуално ниво.
Разбира се, че не е достатъчно условие, аз затова казах, че е важно, не че е единственото.
За останалото съм съгласна, общите ценности са в основата.

По дефиницията по-горе за труден характер съм пас, терапевт не ща да бъда на никого, нито да го спасявам. Вече го играх веднъж, не е особено забавно Grinning

# 73

Защо са ти кървясали очите?
Или пиеш или си Кумчо Вълчо.
Ако приличаш на този от аватара ми те взимам Joy

От много четене на бг-мама Simple Smile

По темата, инструкции за мъжете как да бъдат това, което авторката харесва. Копирано от друг сайт. Става въпрос за забиване на златотърсачки, но общо взето нещата са приблизително същите.

Скрит текст:
Ами ще ти обясня това, което знам, от гнусният си опит, с колега, който е абсолютен и донопробен селски нещастен, смотан, провсташки БЕК! ....

Та - Взимаш си "вип ложа" в чалготеката. Нали, то не е точно ложа, нямаш си отделна сервтиьорка и е тана открито, че всички да те видят, иначе няма смисъл. На масата, ако може, слагате една бутилка от "скупуту". Важно е поне 20 пъти да се каже, че уйксито е на 20 години. Нищо, че в магазина е 90 лева, а тук е 600. Така имаш "леговище", да примамеш евентуалната златотърсачка. И отново - чалготека!

После идва външният ти вид. Ще си кажеш, че ако си направиш прическа за 100 лева, облечеш си скъп, ръчно шит костюм и хубави, стилни и скъпи обувки, ще те забележат, но не. Тоя вид не показва, че си достатъчно прост и разхайтен, да ѝ минат на ламята номерата. Трябва, да си облечен като поп фолк изпълнител. Намери си елече, коеот прилича, все едно е правено от кожи на норки, чинчили, малки тюленчета, кожа на други застрашени видове - абе общо взето, ако и от еднорог кожичка намериш - супер ще е. Важното е, да се види от далеч. После слредва ризата - ок, тук имам еидн момент - ако си бокан с химия и вадиш плочки - няма нужда от риза. Без риза. Синджира и елек на голо и тва е! Ако пак го мязаш, но си леко мазничък, един потник. Ако не - риза, ама такава с финдифлюшки, дето е зле ушита, така че бицепсите ти да изглеждат големи. . Ок, споменахме синджир - златен синдиж, може и от бял злато, поне 400-500 грама, да покажеш преимущество. И сег аобръщаме внимание на мусурта ти - Важното е, да имаш очила,дето ти покриват половината грозно лице, за да не се оплаши търсачката. После си пусни и брада. Ако не те мързи, отиди при "стилист", да ти сложи повече грим, лак и гел, отколкото на абитюриентка. Искаш, косата ти да стърчи - голям перчем да има. Ако няма толкова много коса - обръсни я! Сложи една шапка, с нещо познато. Примерно с Че Гевра. Няма нищо по-просташко от това, да сложиш марксистка икона, на капиталистически продукт, облечен в дрехи за 5000 лева. Това ще те накара да ипъкнеш дори и пред Митьо Пищова. Спокойно - не вярвам, че златотърсачката знае, кой е Че Гевара, освен образа му, който вероято си е лепнала на iPhone-a, щото и се е сторил сладък.

Та така - покрихме ти вида. Да поговорим за аксесоаро. Важното е, да има последно поколение iPhone (или поне оня с трите камери и да лъжеше, че са ти го докарали от САЩ). Дръж го така, че да се вижда. Има кейсове със светещо лого на ябълкта - мега селско изпълнение - търсачка ще и потекат соковето от всички места, като те види. Ама е вжано, да ти е ВИНАГИ в ръката. Нека знаят общаците, че сред тях има човек с iPhone. И друг трик имам - вземи един ключове от левчето и ги закачи за ключудържател на Mercedes или BMW (в краен случай Audi) и си ги врътквай, Нека общаците да знаят, че освен iPhone, имаш и "немска машина". Ама не ис слагай истинските ключове, че вероятно ще ти ги откраднат, така или иначе. Може да сложиш златни пръстени, но не прекалява - не повече от 5-6 да са, като само на 4 може да има големи камъни. Другите да са с някакви фгурки - ререпчета, куршуми, САЧМИ, гроздове ...
Ок, сега споменахме за изиеското ти състояние. Ако може, бокай се с химя. Ама честно ти казвам - взима стероиди от КОФАТА. Хич не дозирай - бок бок бок - яж, по 5 пъти на ден. Инжекции си бий, хапчета, всяка химия, която някой е изкарал от багажника на колата, с изтекъл срок на годност от по-миналта година ... Да не те притеснява. Ще станеш МАШИНА! Ама оди и блъсклай. Иначе не мойш всява респект. Па ако та марзи - Бате - кибабчета, картофи, кюфтаци - нон стоп! Дет са вика - Тая шия, ней от туршия! Трябва да покажеш, че папкаш здраво! Тогава ще уважават.

А панталоните - батка - ако ще и по шортички да си, все тая. Даже по-добре, да ти миришат топките. Така възбуждаш женските. Обувки - сложи едни адидаски или еирмаксове, в случай, че е някоя по ерудирана мадама, дето ще разпознае, че си човек на културата и спорта.

И тва е - вече си МЕГА ШУКАРИТЕТНИЯ СЕЛЯНИН. Имаш мястото, имаш видът на човек, който с 65 пункта IQ под средното за популацията. Перфектно! Време да поговорим за държаниет, аверите и как да га излъжеш, пардон - да накараш младата и чаровна дама, да помилси за среща с изискан жентълменин, кат теби.

Първо - трябва да си с яката компания и да гледате лошо. Много е важно. Сега за 4 парчета, гледащо лошо, трябва да има един ухилен, че да не изплащи съвсем всички около вас. Това е малко, като джунглата - хем да покажеш сила, другите да не барат, ма хем да сте убави, че да неибегат женорята.
Сяяя, ако нямаш компания, има лесно - намери некви батки, преди това, ооо, ко става е, как е... Заговори се. Важното е, да загатнеш, че имаш богато криминално минало и продължаваш, да въртиш далавери. Като та питат, какво правиш "Ем, едни коли вкарвам, ама недей казва много-много, че ми правят проблеми на границата, ама имам човек" или "Ем транспорт - карам сервитьорки, работя в Холандия, много са доволни! Хубави пари вадят момичетата и аз вадя и така!". Нали - Нищо конкретно, в случай че реално попаднеш на истински сводници или автокрадци. Па знае ли се - може ти се отвори парашута и да та вкарат в някоя схема. Та щом спечелиш респекта на другите селяни ... иксх да кажа господа с общи интереси, ги викни на "Вип ложата". А и се научи да го казваш. Не се казва вип ло-жа, а виййп лотИЯтЯ. Нали - не сме някакви гимназистите тука. Ще се държим натурално.

Ок - вече имаш компанията. Знаете да гледате лошо, ама мноооого лошо. Като привлечеш погледа на някоя жена, намигни, умихни се и клати глава в ритъма на поредния хит на Екстра Нина или каквато поврътня е модерна днес. смивката ти трябва да е до ушите. Вдигни едната ръка, с която не държиш телефона (освен ако не си смел) и започни криво-ляво, да се мъчиш да следваш ритъма, за да види жената, че се забавляваш. Ако не дойде, направо отиди. Сигурно е в компания с други. Кажи им "абе, елате да се веселите при нас, бе! Нийе черпиме".
Сега, важното е успешно да идентифицираш златотърсачката. Общо взето, ако прилича на няко от златките или модерна поп-фолк певица, си на прав път.
След като ги привлечеш, започни да приказваш, какъв голям бизнесмен си и ги питай, какво искат. Ама да не се притесняват - пари кат вестници!!! След третото уйкси на екс, питай ги, дали искат бело? Като кажат да, отиди в кенефите и дай 200 лева на охранта, да не пуска хора. Там леко така, загатни за намеренията си. Ако не се развика веднага и гледа с големи влажни очи, направо и казва, да вдиха полата, гащите с квото е там и блъскай яко. Ако не мине номера, дай белото и потанцувайте малко. Нека види, че имаш iPhone, кажи и, че веригата ти е оригинално Гучи, а мержедеса ти е автоматик и вдига 400 км в час. Вземи и номера, дай и твоя и га разкарай. И така на следващата. После звъни.
Тая вечер може и да шибнеш две-три кобри, па на другия ден ще има ти звънят ли звънят. И не пропускай, да споменеш, как бързаш, за бизне среща в Бали или в Дубай, ама може и да има едно място.

И това е! Това е ултимативният гид, за всеки прост селянин, който си търси нещо селско да изчука и има пари за харчене. Да са ви живи и здрави децата ... а те па кви изродчета излизат, въйййй ...

# 74

Общи условия

Активация на акаунт