Неподходящи мъже

• 15 974
  • 361
  •   1
Отговори
# 90
Ravenna, това е форум за градивна комуникация, а не за избиване на тежки негативи върху останалите дами. Намерете психолог, купете си нещо готино, отидете на плаж, правете секс Simple Smile каквото Ви помага, но поведението, което демонстрирате е просто отблъскващо и предизвиква само съжаление на този етап. Ако възпитавате деца по този начин, още повече ми е жал. Кой знае в коя провинция се перчите, срам ме е, че подобни хора, особено жени, се представят от България.

# 91
И накрая на дърти години си хващат млад любовник, често имигрант и с друга боя, по когото да си харчат парите. За Уганда май ставаше въпрос, дестинация, където европейски бабета ходят да ги оправят млади африканци. Нещо като национален бизнес се било превърнало тва. Имаше и доста фрапантни случаи, където изкукалата бабка си повярва и замъква младия абаносов любовник у Европа, след което последния я ошушква до нула. Ама кво да се прави, така е модерно.

# 92
За чужбина не знам, но за бг бабките масово си живея сами, пътуват си и се черпят по женски...

# 93
]
Според мен е по-голяма минавка да се разведеш млад и да си извлачила целия битовизъм с децата съвсем сама. На стари години е доста по-спокоен животът, отколкото на млади.
Естествено, че е така! Освен това аз все още не съм на носилка. Има време за всичко.
Ама обясни и го на бътър-кейка! Тя е е сковала от страх, че нямало кой да и носи вода.
Па и трябвало на мъж да си плащам за това. Аз ако трябва да плащам точно мъж ли бих избрала да ме обгрижва? Не, разбира се! Мъжете са само за фън докато можем, пък после - берекет-версим...Спокойствието няма цена! Blush
За чужбина не знам, но за бг бабките масово си живея сами, пътуват си и се черпят по женски...
И тук е така. Сега, коя с какъв любовник се е обзавела нямам наблюдения. Аз лично не харесвам безпарични, млади и чернокожи. За другите не мога да отговарям.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 19:34 от Ravenna

# 94
  • София
Според мен е по-голяма минавка да се разведеш млад и да си извлачила целия битовизъм с децата съвсем сама. На стари години е доста по-спокоен животът, отколкото на млади.
Хайде, ти си Wink
Мога да ти помогна.

Равена, коментарите ти за живеещите в Родината ТИ са отвратителни.

# 95
Криси, когато си млада, ще те вземат и разведена с деца.
Равена,
Пак ти казвам, въпросът не е ти дали можеш, а дали има търсене на туй дето ти го можеш.

# 96
  • София
Има търсене за по едно бързо в мотел.
Като навсякъде.

# 97
Бътлър, айде да не дава Господ никой да ме взима any more. За всяко нещо си има време и място.

# 98
  • София
Като да си салам, Христина, някой да те взима…

# 99
Равена,
Пак ти казвам, въпросът не е ти дали можеш, а дали има търсене на туй дето ти го можеш.
Тц, бъркаш! Мъжете на моята възраст се пазят от обвързване с жени с деца. Да те ''вземат'' за временно ползване, предполагам не е опция за майката.
Има търсене, разбира се. Само не съм поискала, не съм намерила. Проблемът е, че аз не търся в момента и отклонявам всякакви предложения за срещи.

# 100
  • София
Браво, Равена, порадвай се на себе си накрая.

# 101
Равена,
Тц, бъркаш! Мъжете на моята възраст се пазят от обвързване с жени с деца. Да те ''вземат'' за временно ползване, предполагам не е опция за майката.
Има търсене, разбира се. Само не съм поискала, не съм намерила. Проблемът е, че аз не търся в момента и отклонявам всякакви предложения за срещи.
Напротив. Тъкмо обратното. Мъжете на твоята възраст се пазят от жени без деца, щото те вече си имат. Идеални са разведените с деца жени, но до 35-40 годишни макс.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 20:18 от buttercake

# 102
Напротив. Тъкмо обратното. Мъжете на твоята възраст се пазят от жени без деца, щото те вече си имат. Идеални са разведените с деца жени, но до 35-40 годишни макс.
Идеални за какво? Търсачки на спонсор за чуждите деца? Благодаря, че ме осветли от името на мъжете! Joy
Те-децата в този диапазон имат най нужда от финансово подпомагане.
Нали знаеш малки деца - малки проблеми, големи...съответно. Wink
Както и да е. Аз и не се боря за трайно внимание. Временна заетост и някоя и друга ваканция, напълно ми изнася. Мъжови приятели и запивки у дома не организирам, нито пък имам нужда да изземвам функциите на обществените перални и ресторанти. Laughing

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 20:39 от Ravenna

# 103
  • София
За едни свободни, чисти и прекрасни отношения Wink

# 104
Равена,
Не се опитвай да мислиш, като мъж, няма да ти се получи. Мъж на 50+ може да похарчи много за млада жена, но за стара- трудна работа, да не кажа невъзможна.

Общи условия

Активация на акаунт