Неподходящи мъже

• 15 970
  • 361
  •   1
Отговори
# 105
Абе Равенче, авторката е млада, ще намери, ама на дърти години да се разведеш си е минавка отвсякъде. Така че, не е за хвалба. Прецаквация си е. На дърти години ти трябва някой една чаша вода да ти донесе както се казва. Така че, по-полека не сЪ фърляй. Гледай да намериш някой, вече каквото е останало, не придиряй, ти вече не можеш да отсяваш, че по 3 месеца, по 3 и ще чукнеш 60-така. Няма и да се усетиш как препуска времето. Намали малко претенциите, за да не си сама. Сама жена не си е работа.

Ако на тази кълка лежим и разчитаме, голямо разочарование може да донесе. Само в моя род статистиката на прабаби и баби е.. сами и надживели съпрузите си с по 20-30г. За съжаление в един момент оставаш сам.
Снижаване на критерии само и само да не си сам едва ли би донесло радост и споделеност. На дърти години, когато се разведеш, може да си изживял и да не срещнеш никога повече. Което не прави живота ти непълноценен и скучен.

# 106
Изцяло съгласна, Рози и бодли. Да не говорим, че на "дърти години" жена да остане сама може да е напълно осъзнат и желан избор.
Имам позната, сега е на 67 год, овдовя на 54. Цял живот е била под чехъла на съпруга, нямала е право да работи, няма приятелки...
Ами как живна тази жена! Записа се във всевъзможни клубове и туристически групи, не спира да обикаля, усмихната, разхубави се...
Вярно, при нея самотата й беше наложена, но й се отразява много добре.

# 107
Когато отношенията са токсични, разбира се, хората трябва да се разделят зряло и без драми, по възможност. Но не е редно да се взимат кардинални решения и да се отсича, че щом с 1 не е сработило, то и с други няма да сработи. Или пък, че щом се появи най-малък проблем, кой откъде е... Няма по-хубаво и даващо сила от това 2ма човека да си паснат, да се правят щастливи и да проявяват търпение един към друг в по-напрегнати ситуации. Прекално много чувам крайни мнения за заклеймяване и бързо отказване и от жени, и от мъже. Всеки трябва да определи на какъв етап компромис е възможен и когато не е, разбира се, ясно е. Просто може би една идея трябва по-сериозно отношение към връзките и по-висок праг на търпимост за дребните неща. И още от началото да сме честни със себе си какво търсим.

# 108
  • София
Цял живот живял едно, чувал е, че има друго, но не вярва.

# 109
  • Paris, France
Криси, когато си млада, ще те вземат и разведена с деца.
Равена,
Пак ти казвам, въпросът не е ти дали можеш, а дали има търсене на туй дето ти го можеш.
Тц, бъркаш! Мъжете на моята възраст се пазят от обвързване с жени с деца. Да те ''вземат'' за временно ползване, предполагам не е опция за майката.
Има търсене, разбира се. Само не съм поискала, не съм намерила. Проблемът е, че аз не търся в момента и отклонявам всякакви предложения за срещи.
Напротив. Тъкмо обратното. Мъжете на твоята възраст се пазят от жени без деца, щото те вече си имат. Идеални са разведените с деца жени, но до 35-40 годишни макс.

Никому не са идеални самотните майки с едно или две деца, не и с децата.

Там, където Равена живее самотните майки или имат издръжка от бившия, която не щат да загубят, заживявайки с някого, или са на социални помощи, които също не искат да губят за кефа някой на тяхна възраст или още по-стар да ги пое*ва или си имат кинти и детегледачки, но работят и нямат време за връзка.

35-40 годишните западни жени не щат съжителство с дърт. Могат да хойкат с по-млад, но дъртият и даже връстникът трябва да е спонсор. 

А там жените като Равена са търсени, защото малко 50+ годишни искат връзка с връстник. Повечето искат, евентуално млад или никакъв 🥳.

# 110
Че каква ще е тая разведена 35-годишна дето ще се хване с дъртьо на 50-60 .. ужас брррр По-скоро би се забавлявала с по-млад и да си гледа живота. За какво й е дядка.. освен в случаите на sugar daddy ама и за там се искат някакви негнусливи и склонни да се прежалят заради кинтите.

# 111
На 35 не са като на 25. Така че 50-60 годишни дедаци са им екстра. Sunglasses

Че каква ще е тая разведена 35-годишна дето ще се хване с дъртьо на 50-60 .. ужас брррр По-скоро би се забавлявала с по-млад и да си гледа живота. За какво й е дядка.. освен в случаите на sugar daddy ама и за там се искат някакви негнусливи и склонни да се прежалят заради кинтите.

# 112
Е аз съм тази възраст /33, скоро 34/ кое да му екстра на чичака? Сори ама баща ми е на 60. Трябва да имаш някакви daddy issues за да се хващаш с толкова по-големи и това обикновено си е още от по-ранна възраст да си избират все такива партньори.

# 113
  • София
Кви чичаци, дедовци Sweat Smile Те дъртите така се опитват да го представят, че немаш други опции, ега се подлъжеш Joy

# 114
  • София
Аха, какво й остава на една 35 годишна, освен наборите на баща й hahaha

# 115
Мъжки фантазии. Четох някъде, че в обявите за запознанство жените търсели мъж +/-5 години от тяхната възраст, а мъжете максимум 30-годишни, независимо те на колко са. 😁

# 116
Има го и това, че нямат опции дамите.
Например знам две на по 35-38 - едната ми е роднина, с другата сме приятели. И двете мъчиха разни връзки с млади или техни набори. Накрая прибраха в къщите си дедаци на по 50+ и родиха. (Не отидоха те при дедака, а го прибраха него.) Така че смятай за каква липса на опции става въпрос.

Кви чичаци, дедовци Sweat Smile Те дъртите така се опитват да го представят, че немаш други опции, ега се подлъжеш Joy

# 117
Аааа чакай чакай, аз говорех за разведени 35-годишни с деца. Тези, които нямат деца на тази възраст са друга работа и съвсем друго приоритети.

# 118
Криси, когато си млада, ще те вземат и разведена с деца.
Равена,
Пак ти казвам, въпросът не е ти дали можеш, а дали има търсене на туй дето ти го можеш.
Тц, бъркаш! Мъжете на моята възраст се пазят от обвързване с жени с деца. Да те ''вземат'' за временно ползване, предполагам не е опция за майката.
Има търсене, разбира се. Само не съм поискала, не съм намерила. Проблемът е, че аз не търся в момента и отклонявам всякакви предложения за срещи.
Напротив. Тъкмо обратното. Мъжете на твоята възраст се пазят от жени без деца, щото те вече си имат. Идеални са разведените с деца жени, но до 35-40 годишни макс.

Никому не са идеални самотните майки с едно или две деца, не и с децата.

Там, където Равена живее самотните майки или имат издръжка от бившия, която не щат да загубят, заживявайки с някого, или са на социални помощи, които също не искат да губят за кефа някой на тяхна възраст или още по-стар да ги пое*ва или си имат кинти и детегледачки, но работят и нямат време за връзка.

35-40 годишните западни жени не щат съжителство с дърт. Могат да хойкат с по-млад, но дъртият и даже връстникът трябва да е спонсор.  

А там жените като Равена са търсени, защото малко 50+ годишни искат връзка с връстник. Повечето искат, евентуално млад или никакъв 🥳.
Хахаха, да, да, ама разбира се.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 11:59 от buttercake

# 119
  • София
Има го и това, че нямат опции дамите.
Например знам две на по 35-38 - едната ми е роднина, с другата сме приятели. И двете мъчиха разни връзки с млади или техни набори. Накрая прибраха в къщите си дедаци на по 50+ и родиха. (Не отидоха те при дедака, а го прибраха него.) Така че смятай за каква липса на опции става въпрос.

Даа, да, и на мен тия ми ги разправяше един 40+. Е, остана си с обясненията и шкембето, а аз добре си поживях с набори и по-малки, а сега съм си с набор Grin Всичките ми приятелки са обвързани с набори, някои имат и любовници, пак в техния диапазон. Ама предполагам, ако човек движи в някаква изпаднала среда, има други наблюдения.

А пък някоя да ти прибере дъртия задник от немай къде, не знам как може да се приеме като комплимент, ама предполагам като немаш други варианти, и на това се радваш, та чак величаеш Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт