Неподходящи мъже

• 15 667
  • 361
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Не казвам, че не ходя на ски, нито, че 70 годишен не може да ходи, КАЗВАМ, че силите не са като на 35. Пък вие ми говорете глупости.

# 136
То сигурно и килата не са…

# 137
Когато са в повече определено тежат и се обаждат болежки. Личен опит. Не е от годините.

# 138
  • Пловдив
Са, аз килата ги качих рязко на 23 години.  От 27 годишна насам съм на тия кила, +- 5

# 139
  • Paris, France

Абе, в момента тежа с 10 кила по-малко отколкото на абитЮрентския бал и съм на килата, на които бях в гимназията и като студентка, обаче, (попържна), не е същото.

С възрастта, около менопауза започваме да губим мастни клетки и не е невъзможно и да отслабнем, но това не значи, че сме добре и здрави.

Старостта се свързва със съсухаряване и отслабване. Старите хора стават крехки и без месо по тях. 

Янтре, потърпи още няколко години и ще почнеш да се кокориш и да не ти се спи, да имаш енергия в излишък, даже и за ски.

Мене на 35г ме утрепваше тичането по малките деца. Сега мога и нищо да Не правя в къщи.

Защо, (по..... пържна 😇) постоянно ни се спи като сме млади и с малки деца, а като остареем изведнъж почваме да се наспиваме със 7 часа сън, а сега и 6 ми стигат? Помня как баба и дядо скачаха в 5 или 6 часа и заспиваха след мене. Защо като млади трябва да си проспиваме най-хубавите години, а като остареем и няма нищо интересно и вълнуващо за откриване, почваме да се кокорим?

# 140
Аз съм така от млада 5-6 часа ми стигат. Затова пък ги спя като пън - без прекъсване. С малките деца проблемът е, че ти накъсват съня. Затова ходиш като утрепана денем. Инак, ако са без прекъсване няма проблем.

# 141
  • Paris, France
О, като млада и 10 часа ми бяха малко. Все ми се спеше, а сутрин едвам ставах. Само дрънчене на механичен будилник ме вдигаше от леглото. Ако някой ден спях по-малко от 8 часа, на следващият трябваше да компенсирам. Досега съм същата, но вече компенсирам по-малко сън, защото са ми нужни по-малко часове. Като млада трудно заспивах ако случайно се събудя, а сега нямам този проблем.

Да, и мене накъсания сън ме трепеше покрай децата.

# 142
Колко ли точно хейт ще изям, ако напиша, че жените са едни и същи или че има само 2 вида ?

'Щото в днешно време жените са тия дето не се спират от цвят на цвят, а мъжете са тия дето търсят сериозното. И за това и едните и другите вечно сами.

Ама на, нейсе - колкото хора, толкова мнения.

# 143
  • Далечният изток
Ти и хейт не заслужаваш.
Как ги обичам тия обобщения - всички жени такива, пък всички мъже незнамкви...
Кога успя да срещнеш и разбереш всички жени...?!

# 144
Пич, не е така. Като гледам колко жени не могат да си намерят нормален мъж за сериозна връзка, а само разни мераклии за секс без обвързване, може и да се твърди обратното. Но такива обобщения са характерни преди всичко за неудачниците и от двата пола. Така че за*би тия работи и си търси тва, което искаш, като се стараеш да предложиш и ти нещо насреща.

# 145
Едно от изискванията на мъжа-неудачник е жената да няма никакви изисквания.

Това във връзка с написаното от rf по-горе: "като се стараеш да предложиш и ти нещо насреща".

# 146
Скрит текст:
Колко ли точно хейт ще изям, ако напиша, че жените са едни и същи или че има само 2 вида ?

'Щото в днешно време жените са тия дето не се спират от цвят на цвят
, а мъжете са тия дето търсят сериозното.
Скрит текст:
И за това и едните и другите вечно сами.

Ама на, нейсе - колкото хора, толкова мнения.

Аууу, това  е лъжата на века Joy

# 147
  • София
Аз в обкръжението си един “вечно сам” нямам, та не знам, не знам…

# 148
  • Далечният изток
- Нищо ми няма. Нищо ми няма.
- Абе има му нещо на тоя човек...

# 149
Пич, не е така. Като гледам колко жени не могат да си намерят нормален мъж за сериозна връзка, а само разни мераклии за секс без обвързване, може и да се твърди обратното. Но такива обобщения са характерни преди всичко за неудачниците и от двата пола. Така че за*би тия работи и си търси тва, което искаш, като се стараеш да предложиш и ти нещо насреща.
Точно и ясно, евала Wink
Иначе, авторе на въпроса, ще те попитам и не ме интересува колко хейт ще изям от теб, но ти колко и какви комплекси имаш които не можеш да преодолееш и те е яд за това? И какво точно направи по въпроса да задържиш и впечатлиш една жена? Защото на мен ми се струва че на доста от мъжете ви писва да ухажвате и търсите лесното и бързото.

Общи условия

Активация на акаунт