Неподходящи мъже

• 15 678
  • 361
  •   1
Отговори
# 150
Цитат
... Защото на мен ми се струва че на доста от мъжете ви писва да ухажвате и търсите лесното и бързото.
Ухажването е осемдесет процента от удоволствието. И верно, някои мъже не го осъзнават.

# 151
Цитат
... Защото на мен ми се струва че на доста от мъжете ви писва да ухажвате и търсите лесното и бързото.
Ухажването е осемдесет процента от удоволствието. И верно, някои мъже не го осъзнават.
Точно ! Браво ! Ето един, който разбира жените.

# 152
Цитат
Точно ! Браво ! Ето един, който разбира жените.
Даже мислим да отворя сервиз - "Жени, Мъже, Часовници, Влакове".

# 153
Да, приятно ще да е за мъжа да ухажва някоя, да даде всичко от себе си и да я спечели. Sunglasses
Ко става обаче, когато ухажва някоя, даде всичко от себе си, дълго старание и не му върже? После следващата пак така? На кой опит ще му писне от дългото ухажване?
Аз само питам, щот не ги разбирам мъжките работи... Relieved

# 154
Да, приятно ще да е за мъжа да ухажва някоя, да даде всичко от себе си и да я спечели. Sunglasses
Ко става обаче, когато ухажва някоя, даде всичко от себе си, дълго старание и не му върже?
А какво става като му върже?
Спира с ухажването, позабавлява се и като му писне, моля следващата Grinning

# 155
трябва да си истински калъф да не разбереш кога ухажването ти е безрезултатно и да се спреш навреме...

# 156
Ко става обаче, когато ухажва някоя, даде всичко от себе си, дълго старание и не му върже?
Звучи безнадеждно... Smile

# 157
И аз тъкмо щях да пиша, че може би ще е по-добре да се преориентира към някоя, с която харесването е взаимно, а не да се занимава с дълги ухажванки на незаинтересовани обекти. Толкова пък да не може да схване, коя има интерес и коя не. Негов проблем ако е така.

# 158
Лорче, всякакви жени има и всякакви мъже. Ухажвайки се взаимно не е сто процента гаранция че нещата ще се случат. Обаче не приемам и обратното - да не дава нищо от себе си и да търси лесното. Винаги съм смятала, че човек трябва да прави каквото е редно, действията говорят най-много и то се вижда достатъчно рано

# 159
Мая, работата е там, че дори когато нямаме никакво намерение да огреем някого, ни кефи обожател да флиртува с нас. Оттам и се объркват хорицата. Smirk

Особено по-неопитни, незахитрели мъже. Relieved

# 160
Скрит текст:
Звучи безнадеждно... Smile

Чак безнадежно едва ли. Всякакви хора, но пак процентът е много висок.
Така че много насериозно мъжете не трябва да се възприемат.
Ама познавам жени след първата среща в главата им мисли за сватба и бебета.
Хахава работа.

# 161
Ко става обаче, когато ухажва някоя, даде всичко от себе си, дълго старание и не му върже? После следващата пак така? На кой опит ще му писне от дългото ухажване?
Аз само питам, щот не ги разбирам мъжките работи... Relieved

И идва някоя по-напориста и упорита, и го прилапва набързо този мъж. Пък останалите почват да се сещат една по една, че май нещо са се минали. Просто лични наблюдения, върху мен самия Simple Smile

# 162
Не всички мъже са като теб батко. На някои им действа галещо егото. Аз също съм търсила, писала (без да досаждам) дори и инициирала среща, но отсреща действия никакви. Така че жената не трябва да прави челни стойки. Ако мъжа има интерес ще действа и той, а няма само да стои и чака наготово. Но пак казвам - хора различни, при някои се получава, при други едва ли

# 163
следи си напористата вместо да се озърташ за фен клуб, че да не изгориш.... Joy

# 164
Марилин, да не мислиш, че тя е първата опитала такъв подход? Обаче тя успя, и аз не знам как точно стана, може би тя е била жената за мен, но трябваше малко упоритост от нейна страна да го видя тва

Общи условия

Активация на акаунт