Неподходящи мъже

• 15 638
  • 361
  •   1
Отговори
# 285
тренирал е практика за митницата човека... Laughing
Колко да е практика Grinning
По-скоро професионално изкривяване. Имаше вече почти 10 години като митничарче.
Просто ръката му е станала много палава. Самия той невинно момченце Grinning

Сигурно са били без бандероли и той човека си изпълнил дълга. Конфискувал ги, сигурно после е ходил до кремиковци да ги изгори.

Joy Joy Joy

# 286
Мнението ми, че хора, които се събират с престъпници са като самите престъпници.

Права си донякъде, но само донякъде. Не се събираме с хора, които са точно като нас, а с хора, които ни кефят, харесват ни, приятно ни е с тях. Понякога престъпникът има качества, които го правят привлекателен за дадена жена. Много жени не разбират,че мъжът е престъпник като тръгват с него, а като разберат са вече безумно влюбени и хлътнали. Следва борба със съвестта, но не е лесно да се загърби любов.

И аз не бих поддържала връзка с престъпник, но не съм се влюбвала в такъв, та да съм 100% сигурна.

Не мисля. Има хора са като пластелин. Нямат собствено мнение и се опитват да подражават и угаждат, че и нагаждат към хората. Опортюнисти.
Направеното от този мой колега си беше измама. Това означава, че върши и други неща, които смята за редни.
Означава, че и мен може да измами.
Просто е.
Имаше хубаво чувство за хумор и беше веселяк. Но това не ми е достатъчна причина.

# 287
  • Paris, France
Еми от митничар какво да очакваш?🥵

# 288
От нищо не зависи! Крадецът си е крадец независимо от размера на откраднатото. Иначе, ако си затваряш очите за кражбата си като него. Аз разбрах, че излизам с рецидивист едва след като бях хлътнала по него.
И да, трябваше ми известно време да анализирам ситуацията и да го зарежа. Сега като поглеждам назад си казвам с облекчение: ''Добре, че се отървах без особени последствия!''
Ама аз за такива неща не си мълча и споделям. После съответно си взимам бележка след разговорите с най-близките си.

# 289
Еми от митничар какво да очакваш?🥵

Да де, ама реших да му дам шанс.
Другата му лоша черта за мен му беше слушането на чалга. А аз не я понасям. Получавам мозъчни отклонения и ставам лоша. Опита се да се наложи, но не мина. И за това си знаех, че ще ни е препъни камък.
Той ще иска кръчме, а аз заведение без чалга.
Много не го и интересуваше ходенето по театри или кина. Само кръчмата му беше на сърце. Иначе уж що годе възпитан.  Поне на пръв поглед.
Но в един момент разбираш, че е лустросан простак.

# 290
Е, хайде сега, ние обичаме някого не заради добрите му качества, а въпреки лошите такива. Иначе, не е любов. Всички правим грешки. Ако обичам ще простя, ще се опитам да помогна, няма да го изоставя при 1-то прегрешение. Бих искала и на мен да ми простят, ако сгреша.

# 291
Аз обичам само заради добрите качества. Видя ли, че има лоши мога да го ползвам евентуално за секс, но надали ще има развитие. Зависи от степента на прегрешение и доколко ме е подразнило.

# 292
  • Paris, France
Ravenna, ти си зряла жена с опит и можеш да си наложиш да скъсаш с рецидивист. За млада жена с бушуващи хормони не е лесно. С възрастта ставаме разсъдливи и много пресметливи. То и затова природата го е измислила с влюбването при младите. Влюбваш се и толкоз.

Елора, и аз не обичам театри и кина и не ходя. Кръчма с чалга мога да изтърпя веднъж годишно. Обичам дискотеки и никак не обичам да ям навън. Освен торта. В момента бих убила за парче Гараш. Бих я изяла с кеф и в кръчма, с митничар. Простакеса съм си аз 🤩🥳.

# 293
Ravenna, ти си зряла жена с опит и можеш да си наложиш да скъсаш с рецидивист. За млада жена с бушуващи хормони не е лесно. С възрастта ставаме разсъдливи и много пресметливи. То и затова природата го е измислила с влюбването при младите. Влюбваш се и толкоз.

Елора, и аз не обичам театри и кина и не ходя. Кръчма с чалга мога да изтърпя веднъж годишно. Обичам дискотеки и никак не обичам да ям навън. Освен торта. В момента бих убила за парче Гараш. Бих я изяла с кеф и в кръчма, с митничар. Простакеса съм си аз 🤩🥳.
Всеки обича различни неща. Ама само на кръчма ли трябва да се ходи.
И аз съм ходила, ама в такива дето има предимно народна музика.

Е, хайде сега, ние обичаме някого не заради добрите му качества, а въпреки лошите такива. Иначе, не е любов. Всички правим грешки. Ако обичам ще простя, ще се опитам да помогна, няма да го изоставя при 1-то прегрешение. Бих искала и на мен да ми простят, ако сгреша.
Има лоши качества, но има и много лоши.
То сега остава убиец да срещна, ама нищо, нали всеки си има лоши качества, що да не му дам шанс.
Ако е сериен убиец като Декстър обаче, може и да му дам шанс Joy
Има хора могат и кражби, измами и убийства да ги неглижират и да излизат с такива.
Аз не съм от тия.

# 294
Затова и съветите на близките са безценни.
Иначе, какво? Като я съветват хормоните, да му роди и дете, та да се дозакопае ли?

# 295
По принцип е така, но в контекста на историята с този от ареста... не мисля.

# 296
Цитат на: Елора link=topic=1406848.msg44347741#msg443477
Има лоши качества, но има и много лоши.
То сега остава убиец да срещна, ама нищо, нали всеки си има лоши качества, що да не му дам шанс.
Ако е сериен убиец като Декстър обаче, може и да му дам шанс Joy
Има хора могат и кражби, измами и убийства да ги неглижират и да излизат с такива.
Аз не съм от тия.
За всеки влак си има пътници. Тоя митничаря много закъсал бе, егати до цигарите на хората ли опря ? Егати шушляка, хубаво си направила, че си го разкарала.

# 297
  • Paris, France
Вярно е, че съветите на близките са безценни, но има огромни поколенчески разлики. Младите жени често се опълчват срещу родителите си. Момичето писа, че близките и не го харесват, ама е, пусто, ВЛЮБЕНА. От поста и личи, че има наченки на разум, опитва се да скъса, къса, но хормоните я връщат при него.

Не е тръгнала да ражда и това е добре. Затова я питах осигурен ли е с жилище и тя дали е осигурена. По-лесно се поемат негативи при раздяла с дете ако жената има покрив над главата.

При повечето двойки триениците започват след раждането на дете, а тогава разделите стават трудни, конфликтни и много мъже се превръщат в насилници.

# 298
като/ако се разделите ще разбереш дали и колко е агресивен... сега си послушничка за него, ако му дадеш нишан не се знае какво ще изкара, освен безотговорност и зависимости...
При предишни раздели не е проявявал агресия. В случай на скарване се владее страшно добре и никога не повишава тон. Осъзнавам, че сега е момента да си тръгна и повече никога да не се върна, но ми е трудно, затова реших да споделя тук. Отстрани е по лесно да се гледа обективно на нещата. Не случайно казват хората сърце глава не пита... Тежко ми е много.

Верно сърце глава не пита.

А за какво се разделихте толкова пъти? Мислиш ли, че след 3 или 4 раздели няма да се разделите пак? А ако вече има дете в картинката ко прайм?

Мъжът хубаво иска дете. Има ли собствено жилище, стабилна работа, спестявания? Ти как си имотно и финансово. С дете не е лесно да живееш по мазета и тавани или даже да се местиш от една квартира в друга.

И двамата имаме собстено жилище, работата му не е много доходоносна, но доста години е там (няма да го изритат заради досието, че и за това се беше притеснил) , оправя се, аз се занимавам със собствен бизнес, който за момента върви добре. Ако имаме дете и остана без него смятам, че бих се справила.
Понеже загатнахте и темата за крадци, в това отношение е напълно съвестен.
Имам приятелка, която мъжът й я крадеше и редовно й искаше пари, които после не връщаше, тя го издържаше и накрая я заряза иначе нямаше да се оттърве от него. Тогава така й се чудех на акъла защо стои с него и го обича ама ето и на мен ми дойде на главата - любовта наистина може да бъде сляпа.

За родителите допълвам - майка ми го познава от малък, казва че е бил много хубаво, възпитано и кротко дете и се ядосва, че е тръгнал по лоши пътища. Баща ми не го харесва предимно заради приятелите му - били отрепки.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 23:22 от Angelina Ovcharova 609844

# 299
  • Paris, France
Ангелина, а близките ти защо не го харесват? Може би виждат неща, които ти не виждаш.

С работа, собствено жилище и ти си имаш твое не звучи много зле. Не е насилник или крадец. Редовно ли пие?

Общи условия

Активация на акаунт