Неподходящи мъже

• 15 632
  • 361
  •   1
Отговори
# 300
За родителите допълних предишния си пост. Много рядко пие алкохол - не обича.

# 301
розово си се размечтала да...ще се оправиш и при тежкия случай, ама да не ти идва на главата по-добре..жилището не оправя щетите от години живот с неподходящ партньор магически, особено ако е намесено дете..

рядко пие, ама обича да пафка..ако мислиш, че това го прави приемлив, никой не може да те разубеди..

# 302
Значи само веселите цигарки са проблема. Как му дадоха присъдата? Спипали са го, че пуши зад волана или как?
При нас марихуаната е легална, ама течат постоянно реклами, че не трябва да се пуши, докато шофираш.
Не съм наясно дали тестът за алкохол я открива или трябва да се дава кръв.

# 303
Оставала съм без него, не се чувствам добре, той също. Пробвах да дам шанс и на други мъже, но не ме грабват. При него е същото - като сме се разделяли е пробвал с други жени, но не бил щастлив като не е влюбен. Като цяло му е трудно да е с някой - много време му отнема да се отпусне. И двамата имаме кофти семеен модел и история.
 Когато съм имала трудни моменти е бил винаги до мен и ме е подкрепял, което наистина го ценя.
С тест за дрога, преди това е пушил и е отчело, кръв е отказал да дава, но така или иначе същото е щяло да покаже и да беше дал.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 23:56 от Angelina Ovcharova 609844

# 304
И на 20, и на 30 все си търсят някой нахакан глупендер, това за гимназията и лошите момчета са пълни измислици.. Жените усещат някакво неудобство от качествени, стабилни, хубави и забавни пичове. Ако знаеш какви симпатяги има, а все балъците бутат колички ..

# 305
  • Далечният изток
На мен не ми е неудобно хич. Ако има качествени мъже и знаеш за такива, давай ги насам Wink

# 306
А как разбираш, че са качествени? Имаш ли екип качествен контрол, да ти потвърди?

# 307
А как разбираш, че са качествени? Имаш ли екип качествен контрол, да ти потвърди?

Качественото за един човек може да бъде некачествено за друг и обратно.

# 308
  • Далечният изток
Е, ОТК, как...
Качествените и те като морала. Субективна работа...

Това беше във връзка с предишния пост, че жените изпитвали неудобство от качествени мъже. Макар че, да, нейният критерий за качество и моят може като две успоредни линии само да са...

И също, че въобще не ми е неудобно.

# 309
Оставала съм без него, не се чувствам добре, той също. Пробвах да дам шанс и на други мъже, но не ме грабват. При него е същото - като сме се разделяли е пробвал с други жени, но не бил щастлив като не е влюбен.
Вие сте си един за друг. Целия трафик дето го генерираме е за тоя дето духа.

# 310
  • Paris, France
Ангелина, за рядко пафкане на марихуана аз мъж не бих напуснала. Имах гадже, което пушеше трева отвреме навреме и си беше точен и супер мъж. Сега е много добре в живота във всякакъв план. Не е хващан и осъждан, защото тогава тестове за марихуана нямаше, а и консумацията и не беше забранена в държавата, в която живеехме.

Ако трябваше да отбягвам пушещите марихуана, трябваше да не си говоря с половината състуденти и много от колегите. Над половината ми колеги смъркаха линийки, а някои пушеха и крак. Кракът е отвратителен и беше забранен. 

Ако само пушенето на марихуана е кусура, аз бих си останала с мъжа, поне докато си изживея любовта, а защо не и цял живот.

С нахакани глупендери не съм излизала, нито в гимназията, нито по-късно. Социални умения, владеене на поне 3-4 езика, чиста, лъсната, здрава, атлетична външност са били това, което ме е привлякло в началото.

# 311
Аз съм против тревата, казвала съм му, но негов си е избора дали да пуши или не - не съм му пъдарин. Много познати пушат и шофират включително и доста от младите полицаи.
Каква е тази мания с тревата аз лично така и не мога да разбера.

# 312
  • Paris, France
А защо се разделяхте? Винаги за пушенето на трева ли?

Тук не е модерна и младите не я пушат, но стари мъже си я пафкат.

# 313
Авторке, аз изчетох всичко - ти го описваш като перфектния мъж, който не пие, само чат-пат пуши весели цигари (и е имал нещастието да го хванат така зад волана), работи, има жилище, разбира те, помага ти, не те бие, не те обижда ... Ами, за какво тогава се карате и разделяте?
Не разбрах просто. Сигурно ни спестяваш нещо от този така слънчев образ.

# 314
Значи сега прочетох за канабиса. Между 2 и 5 нанограма на мл кръв са леко прегрешение, демек условна присъда.
Ама за да те спрат трябва да си дал основание, да му се не види! Твоят човек май ще се окаже голям карък или е предизикал с нещо полицаите, т.е. е бил напушен много повече от допустимото.? Абе, там не ги ли оправяхте нещата с рушвет? В Канада не е възможно, ама в България винаги е било. Не казвам, че е редно, ама е можело да отърве присъдата.И още един друг въпрос. На теб не ти ли пречи? Употребата на ТНС е свързана със силна емоционална възбуда последвана от силна умора и съпътстваща често полова импотентност.

Общи условия

Активация на акаунт