Неподходящи мъже

• 15 597
  • 361
  •   1
Отговори
# 315
  • Далечният изток
Няма такова нещо, Раве, не и в БГ.
Няма значение количеството, не е както при алкохола да се измерва в промили.
Шофирал след употреба на наркотични вещества, без значение колко.

# 316
От пуст келешлък предимно съм го оставяла в началото - не гледах на него насериозно, беше ми приятен за убиване на време и защото се е случвало да си пише с други жени, което мен ме дразни. Не допусках че може да се влюбя точно в него ама случи се.
Равена дал е основание да го спрат.
Не намирам разлика в поведението му когато е пушил и когато не е, ако не ми каже няма и да разбера. Той покрай мен не пуши, понякога с приятели като се събере, а докато дойде при мен ефекта вече е поотминал.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 00:34 от Angelina Ovcharova 609844

# 317
  • Paris, France
Не намирам разлика в поведението му когато е пушил и когато не е, ако не ми каже няма и да разбера. Той покрай мен не пуши, понякога с приятели като се събере, а докато дойде при мен ефекта вече е поотминал.

Абе, изживей си любовта! Не идва всеки ден. Човекът не е крадец, измамник или убиец. Пушел по някоя цигара, но ако не се отразява на настроението му или работата негативно, ми...... не виждам проблем. Все пак не пуши всеки ден.

Една любов е три години. След това са общи интереси.

Не знам на колко си години, но знай, че с времето се влюбваме все по-рядко и все по-трудно. От 15 до 18г се влюбвах всеки месец, до 25 годишна съм се влюбвала всяка година, след 25г се влюбих 2 пъти и това е. След 28г не се влюбих никога.

Ако досега не си се влюбила и не си обичала никога друг мъж, а само този, то вероятността да се влюбиш в друг клони към нула. Нула, нада.

Ти няма да можеш да се влюбиш в друг, защото си емоционално заета с този. Имам такова влюбване и не го изживях. Държа ме много дълго и 10 години излизах с мъже, но мечтаех да се събера с обекта на любовта ми. 20те ми години, най-хубавите минаха без любов, защото мечтаех за НЕГО. Пробвах, излизах с други и не се получаваше, не ми липсваха като ги нямаше, не ме грабваха. Пробвала си с други и не става. Няма да стане в идните 3 или 5 години.

Тази връзка трябва да я изживееш. Ако ще се разделяте трябва да е, защото ти е писнал и си го разлюбила, а не защото пушил марихуана. 

Живей си с него и каквото дойде. Най-много да родиш едно дете и да се разделите. Жилище имаш, имаш си доходи и с помощта на семейството ти все ще отгледате детето.

Щом иска дете, можеш да поставиш условия да си увеличи доходите, да спре да пуши марихуана итн, каквото желаеш.

Само не се жени с него!

Живей, обичай истински! Няма да си вечно млада.

# 318
Имам непоносимост към употребяващи и разпространяващи наркотични вещества.  Как се зарибяват децата?
А тоз господин шофирал напушен. Ако беше убил някого?
Та, какво се канеше да правиш за него? Правилно ли е?
Дали не е по-добре да си изтърпи наказанието и случайно може би да се осъзнае?

Твоята любов не коментирам - твоя работа.

# 319

Абе, изживей си любовта! Не идва всеки ден. Човекът не е крадец, измамник или убиец. Пушел по някоя цигара, но ако не се отразява на настроението му или работата негативно, ми...... не виждам проблем. Все пак не пуши всеки ден.

Не знам на колко си години, но знай, че с времето се влюбваме все по-рядко и все по-трудно. От 15 до 18г се влюбвах всеки месец, до 25 годишна съм се влюбвала всяка година, след 25г се влюбих 2 пъти и това е. След 28г не се влюбих никога.

Ако досега не си се влюбила и не си обичала никога друг мъж, а само този, то вероятността да се влюбиш в друг клони към нула. Нула, нада.

Ти няма да можеш да се влюбиш в друг, защото си емоционално заета с този. Имам такова влюбване и не го изживях. Държа ме много дълго и 10 години излизах с мъже, но мечтаех да се събера с обекта на любовта ми. 20те ми години, най-хубавите минаха без любов, защото мечтаех за НЕГО. Пробвах, излизах с други и не се получаваше, не ми липсваха като ги нямаше, не ме грабваха. Пробвала си с други и не става. Няма да стане в идните 3 или 5 години.

Тази връзка трябва да я изживееш. Ако ще се разделяте трябва да е, защото ти е писнал и си го разлюбила, а не защото пушил марихуана. 

Живей си с него и каквото дойде. Най-много да родиш едно дете и да се разделите. Жилище имаш, имаш си доходи и с помощта на семейството ти все ще отгледате детето.

Щом иска дете, можеш да поставиш условия да си увеличи доходите, да спре да пуши марихуана итн, каквото желаеш.

Само не се жени с него!

Не я слушай ! Ако ще раждаш задължително трябва да се ожени за теб. Ти заслужаваш (всяка жена) да ти предложи брак и целият си живот. Иначе, всяка от улицата може да бъде забременена.

# 320
А и мъжът не е за изпускане!!! Joy

Какъвто ще да е, само брак да предложи! Мдааа, определено всеки си заслужава... каквото сам си направи.

# 321
Е, може и да не е този, говоря по принцип, така както аз мисля, че трябва да бъде.

# 322
  • Агент под прикритие
Обаче кеф прави човек да чете как всички се задълбочават по следствието и тотално неглежират причината.

А причината в случая (да си падаш по определен типаж хора) е едно от нещата, които на практика са най-трудни за изкореняване, а не както голяма част някои от коментарите, звучащи малко като "снощи си легнах с едно мислене и се събудих с друго"

# 323
  • Paris, France
А и мъжът не е за изпускане!!! Joy

Какъвто ще да е, само брак да предложи!

................. като се напуши някой път.

Никой мъж не е за изпускане ако предложи брак. Бракът е важното. Мъже много, бракове малко. Чак разводите намаляха като брой!

А причината в случая (да си падаш по определен типаж хора) е едно от нещата, които на практика са най-трудни за изкореняване, а не както голяма част някои от коментарите, звучащи малко като "снощи си легнах с едно мислене и се събудих с друго"

Само дето тя не си пада по такъв типаж, не е имала връзка с друг, подобен на този и не е знаела, че пуши трева когато са се сгаджосали.

# 324
Имам непоносимост към употребяващи и разпространяващи наркотични вещества.  Как се зарибяват децата?
А тоз господин шофирал напушен. Ако беше убил някого?
Та, какво се канеше да правиш за него? Правилно ли е?
Дали не е по-добре да си изтърпи наказанието и случайно може би да се осъзнае?

Твоята любов не коментирам - твоя работа.
При нас употребата на ТНС е легална. Пушат я главно възрастни, които страдат от инсомния. Има я и под формата на бонбони за непушачи. Никой не зарибява децата.  Ние като родители имаме отговорност да ги научим, с какво трябва да се експериментира и с какво не. За мен традиционният табак и алкохолът са не по-малко опасни.
Това, че е шофирал напушен е също толкова опасно, колкото и ако седне зад волана пил.
Но, както каза авторката, той е бил спрян по друг повод (вероятно е карал с превишена скорост) и след това си е издействал сам проверката. Което за мен е по-притеснителното...Ако става арогантен под въздействие на канабис или не може да се контролира.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 21:40 от Ravenna

# 325
Скрит текст:
Оставала съм без него, не се чувствам добре, той също. Пробвах да дам шанс и на други мъже, но не ме грабват. При него е същото - като сме се разделяли е пробвал с други жени, но не бил щастлив като не е влюбен.
Вие сте си един за друг. Целия трафик дето го генерираме е за тоя дето духа.

Викаш, важното е духовен живот да има?

# 326

Викаш, важното е духовен живот да има?
Както викаше един познат на жена си - "отказваш да духаш, ти не си духовен човек" Mr. Green

# 327
  • Столичанин ама не в повече :D

Само не се жени с него!

Така е нали, то това децата са някакви предмети, които нямат никакви чувства и нямат нужда от любовта и на двамата родители, и после защо има толкова раздели и толкова самотни майки, покрай които израстват нещастни и пропити от цинизъм хора, които се чудят защо любовта не идва и обясняват ама те щото мъжете (или жените) са такива и онакива или пък си мислят, че любовта била зависима от годините. Бащината обич не може да се замени с нищо, циничен човек обаче няма как да поддържа хармонична и щастлива връзка, защото там където има цинизъм няма място за любов.

# 328
Айде бе.. циничните хора не могат да обичат ли Scream мислете ги малко тия постове

# 329
  • Столичанин ама не в повече :D
Не съм казал обичане, а любов, което са две различни неща, хората с увеличаване на годините по-трудно се влюбват именно, защото стават по-цинични завладяни от сивото ежедневие и за тези, които още не са открили човека за себе си е много тегаво, защото те имат нужда от чувства и емоции, но за да ги получат трябва и да ги дадат.

Общи условия

Активация на акаунт