Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 458
  • 806
  •   1
Отговори
# 675
Торина, честита госпожица! Да е кротка и късметлийка!
Сънче, много хубави новини, все такива да са ! Да качват бързо грамчета и скоро да си гушкате вкъщи малките принцеси Heart

# 676
Торина, честита Рая Heart Да е жива и здрава и много да ви радва Hug
Сънче, много се радвам за хубавите новини Hug Пожелавам ти много скоро да си ги гушкаш вкъщи малките госпожици Flowers Four Leaf Clover

# 677
Здравейте,момичета, записвам се при вас.От 2 месеца решихме да имаме 2 детенце,първото е на 7 г.Този път явно няма да стане от първият  път не сме вече на по 23 😆Уж смятаме овулации всичко ,но малко се стрееснах ,бях сигурна че ще е от първия път, както бъдещия батко,но продължаваме.Доста се забравихме поради други причини,дано да стане бързичко, късмет и на останалите 💗

# 678
Фани, здравей.
Това е темата, в коята можеш да се запишеш. Тази е отчетната ѝ е повечето сме вече бременни, а не бебеправещи Simple Smile

https://m.bg-mamma.com/?topic=1437811.msg44816794#new

# 679
Момичета, аз пак се шашнах малко.
През 2018г имах ешерихия коли във влагалищния секрет, пих АБ и уж я преборихме. Последва мисед.
Следващите МБ ми бяха тотално чисти. На последния преглед пуснахме пак МБ и хоп - пак ешерихия коли. Само че аз съм в 10 гс и много ме хваща шубето. От кабинета казаха, че засега нищо няма да пия, но като отида на ранния скрининг на 20.06 ще ми кажат.
Днес съм на преглед при АГ, който ще ме следи по ЗК и ще ѝ кажа, но адски се притесних... Иначе нямам никакви оплаквания.

# 680
мери, нямам личен опит, но мисля че е по-удачно да се лекуват подобни неща. Има достатъчно антибиотици, които са ок за бременни. Аз го виждам антибиотика като по-малкото зло в такъв случай. Добре си решила да коментираш с друг АГ

# 681
  • Замък сред облаците
Подкрепям мнението на Алисън 🤗 Успех, Мери!

# 682
Здравейте, момичета!
Пиша и в тази тема, ако някой може да ме посъветва.
Бях на преглед при друг лекар (при моя съм след 2 седмици, но понеже той по-рядко ме вика, направих междинен преглед). Лекарката каза, че вижда кисти в главичката на бебето и много се притесних. Изпраща ме на 2-ри БХС и каза, че в зависимист от резултата може да препоръча амниоцинтеза. Каза, че в много случаи претърпяват обратно развитие, но съм много притеснена. Чудя се дали да отида сега на БХС или да изчакам прегледа и при моя лекар. На първия БХС рисковете бяха 1:59000 за Даун и 1:100000 за останалите синдроми и казаха, че няма нужда от втори БХС.
Някой запознат ли е с тези кисти и какво бихте ме посъветвали?
Като цяло имам повече доверие на моя лекар, но пък не знам дали да чакам и неговото мнение - прегледът ми е на 13-ти или да направя втория БХС сега. В 15 г.с. +4 съм по ехограф.

# 683
  • Замък сред облаците
Моят съвет е да се пусне TORCH профил. Кистите могат да са в следствие на паразити също и трябва да се отхвърли като вариант.

П.п. И да кажа, че обикновено кистите са функционални и се резорбират до 28гс. Но втора и трета ФМ са си задължителни.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 14:25 от АА

# 684
Ава мария, ако държиш на мнението на твоя лекар не можеш ли да се свържеш с него и да помолиш за изтегляне на часа, като му обясниш какво те притеснява?
Стискам палци и дано притесненията са напразни. Flowers Four Leaf Clover

Мери, дано всичко е наред и при теб! Flowers Four Leaf Clover

# 685
Ава мария, стискам палци да изчезне и всичко да е наред! Heart

Ъпдейт от мен: второто АГ каза, че ще пуснем още една микробиология след 2 седмици и ако излезе същата ще ми изпише някакви свещички и АБ, но сега било рано да пия каквото и да е.
Бебчо по размери вече си отговаря на седмицата Heart Eyes видях краченца, ръчички и пулс.. Дори се движеше Heart Eyes
Видя някаква сянка, подобна на киста, на пъпчето, но каза да не се притеснявам, че по принцип изчезвали и било много рано още.
На 13.06 пак съм при нея и вече ще ме запише н ЖК, а на 20.06 ми е ранния скрининг.
Успокоих се, че всичко се развива нормално засега, но и много се развълнувах!!
Скрит текст:

# 686
Ava-maria, нямам опит  с такъв проблем, но аз лично бих направила всички възможни прегледи. Успех и дано всичко да  е наред!

meri.d.3, радвам се, че бебчето си отговаря на седмицата и се развива нормално! Хубаво е, че сте успели да обсъдите и ситуацията  с ешерехията, аз също бих искала да се вземат мерки.

Момичета, при нас пак проблеми. Вчера на очния преглед стана ясно, че двата лазера не са помогнали на Никол и ретината започва да се отлепя. Извикаха ме днес да купя една инжекция, която утре ще ѝ поставят в двете очи и се молим тя да даде резултат, защото следващата опция е операция в чужбина и това ще е последното, което може да се направи, В крайна сметка се моля поне едно от нещата да подейства и да ѝ се спаси зрението. Засега други проблеми не са казвали да има, Калина също е добре, тя се повлия много добре от лазера и няма проблеми с очите.

# 687
Сънче, с цялото си сърце се моля още инжекцията да помогне на Никол и това да е последната ѝ здравословна борба. Дано оттук нататък новините да са само добри.
За съжаление и аз влизам с лоши новини. Днес на рутинна ЖК АГ констатира намалели околоплодни води.
Веднага отидох до Варна на преглед.
За съжаление и те потвърдиха това.
Пуснах кръвни изследвания, а утре и урокултура.
След седмица съм отново на преглед. Ако продължават така нещата ще се наложи прекъсване на бременността, в 20 г.с. съм.
Добрите новини са, че бъбреците на бебето работят, пикочния му мехур е пълен. Ако нещо от тези две неща не беше така, щеше да е задължително прекъсването.
Направих и тест за изтичане на околоплодни води. Отрицателен е.
Сърцето ми е свито, за сълзите няма да обяснявам.
Това, което мога да направя е да чакам, да се моля, да пия повече вода, да пия антибиотик, който ми изписаха и една позната ми каза за д-р Айдън Мустафов. Според него сока от моркови и сок от лимон, помагат.
Започвам и с това. Със сигурност няма да навреди, а дано и да помогне.

# 688
  • Замък сред облаците
М-ангел, много течности трябват наистина за поддържане на околоплодните води. Гледай да гониш 2.5-3л на ден. Правила ли си изследване за ГД, как ти е кръвното?

# 689
Кръвното ми е ниско, около 100/70.
Не съм правила изследване за ГД.
Това са ми кръвните от днес:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт