Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 452
  • 806
  •   1
Отговори
# 690
  • Замък сред облаците
Ммммм. Завишени левкоцити, црп и суе говорят за инфекция. Ако само едното беше завишено, можеше да се отдаде на бременността, но и трите заедно са сигнал. Добре е че са ти изписали антибиотик, но бих те посъветвала да пуснеш hsCRP, урокултура (по-скъпата урина) и един TORCH профил.

# 691
Стискам палци, Ейнджъл и Сънче! Flowers Four Leaf Clover
Ейнджъл, чувала съм добри отзиви за пиенето на сок от моркови по рецептата на Айдън. Успех!

# 692
Днес на рутинна ЖК АГ констатира намалели околоплодни води.

Чувала съм за кокосово мляко/кокосова вода за повишаване на околоплодните води.
Стискам палци и пожелавам успех 🍀

# 693
Ейнджъл, стискам палци всичко да се нареди и да си влезе в норми и да има щастлив финал. И аз съм чувала за сока от моркови.
Направо и аз се притесних сега много като го прочетох. Усещам се, че в последно време почти не пия вода и не знаех, че може да е толкова фатално..

# 694
Благодаря на всички за подкрепата.
Не бих казала, че недостатъчното пиене на вода би довело до такъв проблем, но честно казано и не съм чела нищо по темата.
Днес главата ми гръмна направо. Утре ще се поровя из нета. Макар че не съм сигурна дали това е добра идея.
Със съпругът ми си говорихме, че трябва да се съберем психически и да избутаме тази седмица до следващия преглед. Не трябва да отписваме тази бременност, още нищо не е сигурно.
Дано Господ е с нас и този път. Това, което зависи от мен, вече го правя.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 20:20 от m-angel

# 695
  • Замък сред облаците
Няма да отписваш нищо. Шефката ми с втората бременност имаше бъбречна инфекция 6 месец някъде, пи антибиотик и всичко мина. Не помня имаше ли проблем с водите, но реално не са толкова редки случаите. Бебето е добре, взимаш мерки, няма място за други разсмисли в момента.

П.п Този материал теърди, че увеличеният прием на течности повлиява значително околоплодните води:

https://patient.info/doctor/oligohydramnios

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 18:18 от АА

# 696
Моят съвет е да се пусне TORCH профил. Кистите могат да са в следствие на паразити също и трябва да се отхвърли като вариант.

П.п. И да кажа, че обикновено кистите са функционални и се резорбират до 28гс. Но втора и трета ФМ са си задължителни.

АА,може ли да ми разкажеш повече за този torch профил? Изследването ще ми покаже дали в момента имам активна инфекция и дали в миналото съм имала, така ли? И в случая трябва да видя дали имам активна инфекция, което е притеснително, а ако е прекарана преди, би трябвало да не е проблем?
Мисля да го пусна, но понеже не е предписано от лекар и не знам дали ще разтълкувам резултатите правилно.
Мерси за информацията.

# 697
  • Замък сред облаците
Торч профила е за минали инфекции. Ако стойностите на ИгГ антителата са високи се пускат и ИгМ антитела за текуща инфекция. Като цяло, моят съвет е да се пусне торч профил плюс ИгМ антитела за цитомегаловирус и токсиплазмоза наведнъж, понеже те са по-рисковите (херпесите повечето сме наясно дали имаме, рубеолата също дали сме изкарали).

# 698
m-angel, много добре разбирам страха ти! При мен също, докато лежах за задържане, бяха казали, че едното от бебетата е с намалени води и ме питаха дали пия достатъчно вода, а аз не пиех и ми казаха да се старая поне по 1,5л на ден да пия, ако може и повече. Тогава си го поставих за цел и успях да пия повече и след около седмица ми казаха, че е по-добре положението. Искрено се надявам и при теб да се подобри и да си постои това бебче там до термин! Heart

# 699
И аз да се запиша  в четвъртък преди да ме изпишат от болницата за задържане на бебето бях там само с леки болки и тогава се установи че има ембрион с сърдечна дейност гледахме вагинално сега съм в седма седмица вече бременноста върви добре каза лекаря желая на всички мами да изпитат това щастие и леко бременеене и раждане на всички прекрасно заглавие на темата

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 15:01 от viara1912

# 700
Ейнджълче, как си?

# 701
Одри, за съжаление не съм добре.
Вчера бях отново на преглед във Варна. За съжаление водите са почти изчерпани.
Положението е още по-зле от миналата седмица.
За тях тази бременност няма бъдеще, макар и бебето да си отговаря на 21 г.с.
Аз бях открита ѝ им казах, че ще търся още едно мнение. Успях да си запиша час в Надежда при доктор Михова. Прегледа ми е утре в 12:30 ч.
Не мога да го приема все още и ми е много тежко. Предполагам, че е наивно, но поне до утрешния преглед имам искрица надежда в сърцето си.
Ще ви държа в течение, ако искате, ако не ще ви разбера. Всяка бременна си има своите страхове и сигурно на някого няма да му е приятно да пиша за ужаса, през който минаваме.

# 702
Одри, за съжаление не съм добре.
Вчера бях отново на преглед във Варна. За съжаление водите са почти изчерпани.
Положението е още по-зле от миналата седмица.
За тях тази бременност няма бъдеще, макар и бебето да си отговаря на 21 г.с.
Аз бях открита ѝ им казах, че ще търся още едно мнение. Успях да си запиша час в Надежда при доктор Михова. Прегледа ми е утре в 12:30 ч.
Не мога да го приема все още и ми е много тежко. Предполагам, че е наивно, но поне до утрешния преглед имам искрица надежда в сърцето си.
Ще ви държа в течение, ако искате, ако не ще ви разбера. Всяка бременна си има своите страхове и сигурно на някого няма да му е приятно да пиша за ужаса, през който минаваме.

Стискаме палци!!!!! Надежда има винаги! Дано все пак второто мнение се окаже по-правилно.......

# 703
Ейнджъл, моля се с теб всичко да се нареди по най-добрия начин.
Не губи вяра и надежда, с теб сме. Дано чуеш хубави новини! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 704
Ейнджъл, силно стиснати палци и от мен!!!
Дано да има хубави новини!!

Общи условия

Активация на акаунт