Места за разходки на кучета в София

• 2 344
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,къде разхождате кучетата си ,където да играят с приятели?От скоро живеем в София и като изключа Южния и Западния парк,където не ми е любимо засега май най предпочитано остава на Лагера,зад Ритуална зала.
Често ме питат приятели,които идват да живеят тук,но не съм запозната с такива места в различните квартали и мисля би било много полезно някой да сподели.
Разходките в планината и пред блока са ясни,но ние държим на играта с другите.
Благодаря на всички споделили🐶

# 1
  • София
Във всеки квартал си има кучешка поляна, координати ли ви трябват, какво?

# 2
  • СИ
София е един голям кучкарник. По-точно мръсен кучкарник. Във всеки един квартал има по няколко такива места.

# 3
До Паметника на съветската армия има голяма клетка и почти винаги има други четириноги приятели. Може да пробвате и кучешкия парк, който е много близо до Южния.

# 4
  • Sofia
В парка Свети Петър и Павел има обособено за едри и дребни породи. Ние там ходим с нашата лабка

# 5
  • ☀️София / London🌂
Разхождам в Борисовата градина. Сутрин между 7-9 ч се събират хора на отделни групички, според това кое куче с кое играе, все пак не всички се харесват по между си. Игра обикновенно се заформя около поляните в близост до Езерото с лилиите. Събота и неделя също има много кучета, но избягвам да ходя. Голяма част от тях са абсолютно свободно пуснати и без никакъв контрол от страна на собствениците ,които са дошли да се разходят и блеят без да обръщат внимание къде е кучето им.
Завържете разговор с други собственици на кучета във вашия квартал. Важно е 1во кучетата да се познават по между си и 2ро кучкарите са първите на които им прави впечатление изгубено куче. След като сте на ново място, уверете се , че кучето Ви има винаги медальон с информация и телефон, проверете при вет и дали чипът му е ок с информацията и я обновете . За всеки случай. В София често се гърми , хвърлят се пиратки и т.н

Общи условия

Активация на акаунт