Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 53 604
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря! А колко време след операцията  ви свалиха конците? И след изписването предполагам сама сменяте превръзката ежедневно? Питам, защото вчера ме изписаха, лекарят ми явно е зает и никакви инструкции не ми е дал
Около 7мия ден се свалят последните конци, или поне на мен тогава ми ги свали. След това нямах лепенка.

# 166
Здравейте,
При планово секцио общо 5 нощувки ли се нощува в болницата - от деня, който те настаняват до изписването?
С какво е най-удачно да се черпят персонала и кога се прави? Неантологията или акушерките се черпят, или и двете?

# 167
Момичета,
Как става записването  на час при Вецев? Следя се на друго място, но бих искала евентуално той да продължи да ме следи, тъй като съм и с тромбофилия, но в супердок първия свободен час е за юли месец, а термина ми е за 10 юни?
Благодаря!

# 168
Най-добре звъннете в Поликлиника България, има по-ранни часове.

Момичета,
Как става записването  на час при Вецев? Следя се на друго място, но бих искала евентуално той да продължи да ме следи, тъй като съм и с тромбофилия, но в супердок първия свободен час е за юли месец, а термина ми е за 10 юни?
Благодаря!

# 169
Благодаря! А колко време след операцията  ви свалиха конците? И след изписването предполагам сама сменяте превръзката ежедневно? Питам, защото вчера ме изписаха, лекарят ми явно е зает и никакви инструкции не ми е дал
На шестия ден след операцията свали конците,смени лепенката и ми каза да я държа 2 дни и да я махам.
Изобщо не съм я сменяла ежедневно,то самото махане еднократно беше приключение и си свалих кожата,та ако се налагаше повече от веднъж,ужас Simple Smile)

# 170
Момичета,как разбирате информацията,която е отбелязана на листа ,който стои в легълцето по повод изследвания,ваксини и други ? И как се ориентирате за храненето,всеки път има шишета  с АМ в легълцата и препоръки,които са да кърмене и необходима добавка ,но де факто те не знаят бебето храни ли се с кърма?
И да изписването  с тези почерпки не знам как да ги организирам ,още повече,че не знам дали ще ни изпишат по план.
Дайте съвет!

# 171
На мен такъв лист ми дадоха в деня на изписването с изследвания и ваксини да го погледна и попълня трите имена и адрес на бебето. Реално дават сведения всеки ден в 11:30 за бебчетата. Там може да попиташ вс, което те интересува.
Аз почерпих моят АГ и отделно неонатологията с кошница със сладки и солени неща, мъжа ми я донесе в деня на изписването.
Момичета,как разбирате информацията,която е отбелязана на листа ,който стои в легълцето по повод изследвания,ваксини и други ? И как се ориентирате за храненето,всеки път има шишета  с АМ в легълцата и препоръки,които са да кърмене и необходима добавка ,но де факто те не знаят бебето храни ли се с кърма?
И да изписването  с тези почерпки не знам как да ги организирам ,още повече,че не знам дали ще ни изпишат по план.
Дайте съвет!

# 172
Здравейте! Докато сме на тема почерпки - къде оставяте почерпката , на регистратура и примерно казвате ,че тази кошница е за неонаталогия , пък тази е за акушерите или ви пускат с лакомствата да се качите в съответното отделение и да занесете ?

# 173
  • София
Слизате с акушерката на регистратурата, дават документите, излизате като ви дойде реда снимате се и давате подаръците - това е!

# 174
Здравейте, вече родилите мами може ли кажете дали изследват бебчето за хипотиреоидизъм ? Не знам дали е включено към основните изследвания, но аз съм с Хашимото и искам да  проверят и бебчето за проблеми с щитовидната .

# 175
Здравейте, вече родилите мами може ли кажете дали изследват бебчето за хипотиреоидизъм ? Не знам дали е включено към основните изследвания, но аз съм с Хашимото и искам да  проверят и бебчето за проблеми с щитовидната .
Да,мисля че изследват и ако има нещо Ви звънят.

# 176
Здравейте, мами! Искам да ви попитам тези от вас които са били настанени в ВИП стая в Шейново как става даването и връщането  на бебчетата почасово. Тъй като  днес ме настаниха на 3ти етаж и не ми обясниха нищо ще бъда благодарна ако ми дадете повече информация!

# 177
Здравейте, момичета! Тъй като с таткото нямаме сключен брак, след раждането той трябва да отиде при нотариус и с бележката от него да дойде в болницата и да припознае бебчето или цялата процедура може да се случи в болницата без да се налага той да ходи предварително при нотариус? Благодаря

# 178
Здравейте, мами! Искам да ви попитам тези от вас които са били настанени в ВИП стая в Шейново как става даването и връщането  на бебчетата почасово. Тъй като  днес ме настаниха на 3ти етаж и не ми обясниха нищо ще бъда благодарна ако ми дадете повече информация!
Вие сте с избор на екип планирано ли? Или просто имахте късмет да има свободна стая?

# 179
Вие сте с избор на екип планирано ли? Или просто имахте късмет да има свободна стая?

С избор на екип съм, като постъпих нямаше свободно стая въпреки, че с моя АГ имахме уговорка за запазване на ВИП такава. Затова бях настанена на друг етаж до днес когато се освободи и ме преместиха.

Общи условия

Активация на акаунт