Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 695
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Много ви благодаря за бързия отговор. Сигурна съм, че няма да сбъркам с него, толкова хубави неща чета за него и отделно гледах няколко уебинара... изглежда, като страхотен човек.
Уникален Човек и Лекар е. Simple Smile

# 556
Здравейте,възможно ли е, ако някой има координати на д-р Татяна Абаджиева и акушерка Имир да ми ги даде на лично? Simple Smile

Много ще съм благодарна!

# 557
Отново се включвам с бърз въпрос за тези от вас, които сте раждали при д-р Вецев. Понеже клоня повече към секцио, много се чудя дали д-р Вецев го прави по желание на родилката или само по медицински причини? Аз съм и на терапия с Фракси всеки ден и знам, че това не е предпоставка за секцио и е възможно естествено раждане, но все пак да попитам.

# 558
Здравей, аз също предпочитам да родя секцио и доктора се съгласи с желанието ми. Единствената ми индикация е , че бремеността е ин витро.

# 559
Много благодаря за мнението! Успех ви желая!

# 560
Момичета извинявам се , но и аз имам въпрос ,свързан с др Вецев.Има ли мама , която се е следила при него , но в поликлиника България , която да ми каже как и кога си е взела 45 дневния болничен.Няколко жени ми казаха , че акушерка Руска Димитрова дава болничния , но аз не съм я виждала никога и не знам дали е вярно , че трябва нея да търся , а забравих да питам доктора на последния преглед.

# 561
На мен той ми даде номерът ѝ. Обаждаш ѝ се и се разбирате кога да идеш до МЦ Феникс за 45-дневния. Аз бях извън града, когато той започна и го взе мъжът ми една седмица по-късно. На нея ѝ пратих моите данни и снимка на лична амбулаторна карта по Вайбър.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 16:22 от Enter Sandman

# 562
Правилно са ви казали . Трябва да кажете на доктора , че искате болничен и той ще ви даде номера на акушерката да се разберете с нея от коя дата го искате.

# 563
Момичета извинявам се , но и аз имам въпрос ,свързан с др Вецев.Има ли мама , която се е следила при него , но в поликлиника България , която да ми каже как и кога си е взела 45 дневния болничен.Няколко жени ми казаха , че акушерка Руска Димитрова дава болничния , но аз не съм я виждала никога и не знам дали е вярно , че трябва нея да търся , а забравих да питам доктора на последния преглед.
Здравейте има фейсбук група пациентки на доктор Иван Вецев, там често има въпроси за болничните. Иначе да трябва да потърсите Руска Димитрова във Феникс и тя ще ви даде всички необходими документи

# 564
Здравейте,

Пиша към пациентките на доктор Татяна Абаджиева.

От съвсем скоро съм нейн пациент, бях на преглед в МЦ Феникс. Каза ми, когато станат готови резултатите от изследванията, които сме пуснали, да й ги изпратя по вайбър и ми даде своя мобилен телефон. Днес сутринта й ги изпратих, но все още нямам отговор, а мина цял ден. Тези, които са нейни пациентки, бихте ли ми казали отговаря на изпратените резултати?

# 565
Повечето пъти отговоря бързо, понякога и на другия ден, не се притеснявайте, не се е случвало да не отговори.

# 566
Четох назад, че номерът на Имир го има в интернет, но не успявам да го намеря. Може ли някой да ми го прати? Blush

# 567
Случвало ми се е и след седмица да отговори,  но винаги отговаря. Може би зависи доколко е ангажирана и дали е нещо спешно.

Здравейте,

Пиша към пациентките на доктор Татяна Абаджиева.

От съвсем скоро съм нейн пациент, бях на преглед в МЦ Феникс. Каза ми, когато станат готови резултатите от изследванията, които сме пуснали, да й ги изпратя по вайбър и ми даде своя мобилен телефон. Днес сутринта й ги изпратих, но все още нямам отговор, а мина цял ден. Тези, които са нейни пациентки, бихте ли ми казали отговаря на изпратените резултати?

# 568
Здравейте, може ли контакти за доктор Вецев?

# 569
Благодаря ви, притесних се дали не съм объркала номера и да съм го записала грешно. Не е спешно, затова не съм я търсила повече, просто писах веднъж и изпратих снимки на резултатите. Номерът й завършва на 86, нали?

Общи условия

Активация на акаунт