Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 693
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Да, писах ви на лично Blush

Благодаря ви, притесних се дали не съм объркала номера и да съм го записала грешно. Не е спешно, затова не съм я търсила повече, просто писах веднъж и изпратих снимки на резултатите. Номерът й завършва на 86, нали?

# 571
Здравейте. В момента съм в Шейново. Търсих днес стаята за кърмене, но в събота и неделя не работи. (Работно време - делнични дни 14:00-18:00). Имате ли впечатление от консултантите, да разчитам ли утре?

# 572
  • София
Кофти е, че е по график, но 2018 като раждах беше една страхотно мила жена, нареждаше ни при нея в кабинета и кърмехме бебетата за да види дали допускаме грешка или имаме затруднения. Аз съм страшно доволна от нея, имах проблем с едното зърно, прати мъжа ми за протектори и продължих да кърмя. Не знам сега как е, другия месец ще раждам пак и много се надявам да е същата.

# 573
  • София
През февруари месец имах доста несполучлива консултация с дамата от стаята. Като за начало, идва когато на нея й е удобно. Не обръщайте внимание на това работно време.

# 574
Аз я търсих няколко пъти през работното време, даже единия път стоях доста време да чакам да се появи, но така и не я видях тази жена. В последствие не ми се получи с кърменето, заради проблемите първите дни,  ако имаше кой да ми обърне внимание тогава, можеше и да се получи, няма как да знаем. Февруари бях там.

# 575
В края на март, когато родих, отидохме с още едно момиче от моята стая за консултация. Жената ни даде много полезни съвети и информация. Препоръчвам да отидете. Но не е само една, мисля, че са поне 2 консултаннтки и се редуват. Отидете с бебето малко преди уречения час, защото не приема повече от две жени наведнъж и ще трябва да изчакате следващия час.

# 576
Не мога да споделя лични и актуални впечатления, защото вчера ме изненадаха с предсрочно (излизане от затвора 😁) изписване и така и не стигнах до консултантите там. В сайта на Шейново прочетох, че са обучени акушерки.
Успех на чакащите!

# 577
При прием за раждане дават ли тяхна нощница(задължителна ли ) или да си сложа моята на лесно най - отгоре?

# 578
  • София
Шейново с коя степен на неонатология са последно?

# 579
Да,дават стерилна нощница,като на следващия ден (ако е секцио) дават друга.

# 580
  • Sofia
Шейново с коя степен на неонатология са последно?
Аз знам, че е трето ниво.

# 581
Благодаря

# 582
Здравейте!
Някой знае ли дали в Шейново практикуват метода "Кожа до кожа" след раждането?
Става въпрос за това след раждането бебето да бъде поставено голо върху гърдите на майка си и да остане там час-два.
Доколкото разбрах практиката все още не се прилага масово у нас, а жените не знаят, че имат това право и не настояват бебето да им бъде дадено веднага след като са родили.

# 583
Миналата седмица родих естествено. Оставиха бебето върху мен, докато пулсираше пъпната връв, но после го взеха за теглене и пр. После 2 часа бяхме сами в залата, но с облечено бебе, на мен не ми беше особено удобно да разсъбличам. После бебето го отнасят и първата вечер не разрешават да бъде при майката. От втората нататък се подписваш, че си го искаш за през нощта.

# 584
Миналата седмица родих естествено. Оставиха бебето върху мен, докато пулсираше пъпната връв, но после го взеха за теглене и пр. После 2 часа бяхме сами в залата, но с облечено бебе, на мен не ми беше особено удобно да разсъбличам. После бебето го отнасят и първата вечер не разрешават да бъде при майката. От втората нататък се подписваш, че си го искаш за през нощта.
Много благодаря! Предполагам няма да е проблем и ще се съгласят, ако ги  помоля да го оставят до мен за тези 2 часа.

Общи условия

Активация на акаунт