Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 52 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета! С разрешението на Имир искам да оставя и двата й телефонни номера. С единия, който е 089 5468480 има проблем, в момента отговаря на 087 9658415. Успех, момичета!

# 616
  • София
От този пост имахме нужда

# 617
Радвам се, че съм полезна! Преди малко се запознахме лично, тъй като съм в болницата и й казах, че много хора питат за номера й, но ми беше неудобно да го давам. Но след като имам нейното разрешение, веднага го споделих Simple Smile

# 618
  • София
Ти там ли си сега😊?

# 619
Да, тук съм. Надявам се понеделник да ме изпишат Simple Smile

# 620
  • София
Да предадеш поздрави на Вецев ако го видиш от мамите, които са се следи ли при него 😊

# 621
Да предадеш поздрави на Вецев ако го видиш от мамите, които са се следи ли при него 😊
Засега не съм го виждала, но не го и познавам. Виждала съм го на снимки от интернет.

# 622
  • София
Шегата настрана, но жената която е в сестеринската стая е много човечна!
Малко по назад писах че ми е помогнала с помпата..... Ако имаш проблем с кърмата (дано нямаш де) тя е човека

# 623
Аз имам един въпрос към неонатологията. Дали може да ги питаш как мога да се свържа с тях? Или направо на въпроса - по какъв начин дават витамин К на новородените, защото в епикризата е записано, че са давани капки, но липсва препоръка за последващи дози и това притеснява личната ни лекарка. Каза, че или препоръките са пропуснати, или витаминът е даден венозно (което предполага само един прием и затова няма препоръки).

# 624
Аз имам един въпрос към неонатологията. Дали може да ги питаш как мога да се свържа с тях? Или направо на въпроса - по какъв начин дават витамин К на новородените, защото в епикризата е записано, че са давани капки, но липсва препоръка за последващи дози и това притеснява личната ни лекарка. Каза, че или препоръките са пропуснати, или витаминът е даден венозно (което предполага само един прием и затова няма препоръки).
+359887798709 Др Узунова директор неотологията.

# 625
Много благодаря!

# 626
Малко по назад писах че ми е помогнала с помпата..... Ако имаш проблем с кърмата (дано нямаш де) тя е човека
Подкрепям! На мен също ми помогна и остана допълнително докато не се подобри състоянието. Отделно ми даде и замразени бутилки за успокоение.
Едно момиче от съседните стаи е взимала от тях превръзка напоена с риванол и замразена във фризера. Много и е помогнало след епизотомията.

# 627
Благодаря за информацията. Имам още време до раждането, но е добре да съм наясно предварително с някои неща.

# 628
  • София
Подкрепям! На мен също ми помогна и остана допълнително докато не се подобри състоянието. Отделно ми даде и замразени бутилки за успокоение.
Ааа да и бутилките с лед ги помня.... Тя ме базикаше като влизаш и вика,, хайде на училище "понеже родих 4, 125 кг бебе

# 629
Аз да дам информация за бъдещите родилки относно моят въпрос за витамин К. На капки се дава в болницата, което предполага последващ прием на 30 ден. В нашата епикриза просто е пропуснато. В момента (а и преди 3 години с първото дете) много трудно се намира витамин К и майките обикновено си го препращат. В нашия случай личната на бебето разполага и дава на бебетата, но като разговарях с д-р Узунова тя ми каза, че ако не успеем да намерим, можем да отидем в Шейново всеки делничен ден преди обяд за този прием. Ако се наложи на някого, да не се тормози с търсене.

Общи условия

Активация на акаунт