Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 52 950
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Предстои ми планово секцио на 04.07 в Шейново. Предният ден трябва да постъпя в болницата, като ми казаха, че това трябва да се случи "следобед". Да, обаче, "следобед" е доста обширно понятие Grinning
Обръщам се първо към вас за насока за по-конкретен час, преди да тръгна да звъня в болницата.
Благодаря! Simple Smile

# 631
Попитай доктора за конкретен час в който ще трябва да бъдеш пред приемния кабинет . Аз също бях планово и така направих. Simple Smile
Здравейте! Предстои ми планово секцио на 04.07 в Шейново. Предният ден трябва да постъпя в болницата, като ми казаха, че това трябва да се случи "следобед". Да, обаче, "следобед" е доста обширно понятие Grinning
Обръщам се първо към вас за насока за по-конкретен час, преди да тръгна да звъня в болницата.
Благодаря! Simple Smile

# 632
Ох, вече втори ден не мога да събера смелост да се обадя на Имир...

# 633
Няма какво да го мислите.
Раждането няма да се размине,колкото по-бързо отхвърляте задачките толкова по-добре. Blush

# 634
Все се чудя дали ще й звънна в удобен момент, да не я притесня, ама дали предиобяд, дали следобяд, ама какво да й кажа Grinning Днед вече наистина трябва са й се обадя, защото скоро влизам в 34 г.с

# 635
Аз ѝ звъннах в 36-та и след запознаването ни като ми даде документите да попълня предварително, не се бяхме чували до деня на раждането. Чак да закъснявате не мисля. Но няма нищо страшно, тя е много готина. Съжалявам много, че не успях да родя с нея.

# 636
Барбалена, тя е много мила и дори да пропуснеш нещо, тя ще се сети за което е важно или пък ще можеш да я питаш по-късно. Аз си пишех с нея доста и по вайбър, защото поседях в болницата.

# 637
Благодаря, момичета! Оставям го за утре-вдругиден. Болна съм и ще е по-добре да се видим другата седмица и няма смисъл да й звъня по-рано.

А като раждахте, имаше ли и други родилки? Приятелка ражда сега в друга болница и вижда и чува всичко покрай другите родилки. И чак сега осъзнавам какъв късмет съм изкарала първия път, че бях сам-самичка в предродилно и родилно.

# 638
  • София
Няма от какво да се притесняващ
Звъни смело
Аз така се притеснявах като трябваше да звънна на Вецев и после не можеше човека да ми затвори устата 🤣

# 639
Аз родих със спешно секцио на 27.06.2022г.
Искам да изкажа огромната си благодарност към лекарите в болница Шейново, на д-р Спасов, д-р Велев, д-р Василев, д-р Маринов, д-р Такева, д-р  Есмерова, на Имир, на акушерки, на анестезиолога д-р Кумански и на санитарките, които се грижат за комфорта и хигиената.
Страхотни специалисти, благодаря Ви за всичко! Бъдете здрави и благословени!

# 640
За съжаление следящият ме АГ не е в Шейново, а там съм без избор на екип - реално нямаю конкретен лекар, който да попитам. Благодаря все пак за насоката, nansi.nansi!

Попитай доктора за конкретен час в който ще трябва да бъдеш пред приемния кабинет . Аз също бях планово и така направих. Simple Smile
Благодаря! Simple Smile

# 641
А как така си планово секцио, без конкретен лекар? Просто ми стана странно , че може!иначе ако ти се падне моя лекар , д-р Поптодоров ( млад и готин ) ще си страшно доволна. Операцията с него мина на шега. Желая ти успех и здраво бебе на финал Simple Smile
За съжаление следящият ме АГ не е в Шейново, а там съм без избор на екип - реално нямаю конкретен лекар, който да попитам. Благодаря все пак за насоката, nansi.nansi!

Благодаря! Simple Smile

# 642
Просто реших да не избирам екип. По медицински причини при мен се налага секцио, а за целта правиш консултация с началника на отделението (запалщаш си я), насрочват ти дата (в случая можех да направя избор между няколко) и който лекар се падне на смяна в конкретния ден, извършва операцията. Изборът на екип не е нещо задължително в никакъв случай - просто е възможност, ако имаш предпочитания към конкретен лекар или не можеш/ не желаеш да плащаш например.
Благодаря за пожеланията! ^_^

А как така си планово секцио, без конкретен лекар? Просто ми стана странно , че може!иначе ако ти се падне моя лекар , д-р Поптодоров ( млад и готин ) ще си страшно доволна. Операцията с него мина на шега. Желая ти успех и здраво бебе на финал Simple Smile

Благодаря! Simple Smile

# 643
  • София
Имам въпрос към мамите със секцио. Колко дни преди термин се извършва. Някъде прочетох за 2 седмици, някъде и по-малко дни.

# 644
При мен беше 8 дни,като можеше и 7.

Общи условия

Активация на акаунт