Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 52 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми е интересно.
Бях звъняла преди 2 месеца, още нямаше.
Следващия път ще питам др Вецев

Има ли ден на отворените врати в болницата?

# 661
Здравейте! Някой има ли номера на д-р Иван Вецев.  Имам намерение да се проследявам при него ама немога да се свържа с него, за да запиша час.

# 662
Здравейте,
Предстои ми раждане близките дни, и съм с избор на конкретен лекар и акушерка. В ценоразписа на болницата не ми става ясно тези 900лв. за избор на екип и двата поста лекар+акушерка ли влизат в тази сума или 900лв. лекар и отделно 250лв. акушерски пост?

И още едно въпросче, при нормално раждане на рецепция при постъпване ли се разбира дали има свободна ВИП стая?

# 663
Две цени са - 900 + 250. Аз стаята я заявих след раждането, докато си бях на магарето още, но пък не съм минавала през регистратура изобщо. Директно от задния вход - в асансьора и в родилна зала бях.

# 664
За Вип стаята аз попитах още при постъпването и ми казаха, че ще проверят дали има свободна. После докторът ми ми каза, че се заема да ми  запази. Първата вечер след раждането нямаше, затова се преместих втората вечер.

# 665
Влиза само избора на екип.
За ВИП стая , моя лекар ми я запази деня преди да постъпя (бях планово секцио) и реално в предродилно отделение въобще не съм била.
За което много се радвам!
Здравейте,
Предстои ми раждане близките дни, и съм с избор на конкретен лекар и акушерка. В ценоразписа на болницата не ми става ясно тези 900лв. за избор на екип и двата поста лекар+акушерка ли влизат в тази сума или 900лв. лекар и отделно 250лв. акушерски пост?

И още едно въпросче, при нормално раждане на рецепция при постъпване ли се разбира дали има свободна ВИП стая?

# 666
Благодаря ви за отговорите, момичета ❤️

# 667
Момичета, моля някоя раждала скоро в Шейново със секцио да сподели как протича целия процес. Предстой ми планирано секцио в края на месеца и вече се шашкам Grinning

# 668
Аз родих миналия юли.
Бях с планово секцио.
Предния ден ме прие моя лекар ( беше на смяна в приемния кабинет ), след попълване на документи , взимане на кръв и урина и тонове се настаних във ВИП стая ( бях казала на моя АГ че искам всичките нощувки ( като изключим тази в реанимация ) да са ми в самостоятелна стая. Слушаха тонове още 1 или 2 пъти и това беше. На другият ден сутринта рано ( към 6 ) отидох за клизма ( не е толкова страшно , колкото звучи ) и към 11 ме извикаха за операцията ( отидох с акушерка в реанимация , там слагат абокат и пускат система преди самата операция и когато са готови те викат в операционната . Слагат спиналната упойка ( на мен ми сложиха и епидурален катетър за епидурална [, са да може да нямам никакви болки като ме пусне спиналната и през нощта ( така и беше спах си супер ). И идва момента на истината , вадят бебето, показват ти го, идва От неонатологията лекар , измерва, преглежда, допира го до бузката ти да го цункаш и го отнася за по-обстойни прегледи и изследвания . Simple Smile На другия ден към 10ч ме качиха в самостоятелната стая и към 14ч ми докараха бебето.
quote author=B.Vasileva91 link=topic=1407075.msg45018511#msg45018511 date=1657295251]
Момичета, моля някоя раждала скоро в Шейново със секцио да сподели как протича целия процес. Предстой ми планирано секцио в края на месеца и вече се шашкам Grinning
[/quote]

# 669
Благодаря, а кога слагат катетъра преди или след упойката?

# 670
Здравейте! Някой има ли номера на д-р Иван Вецев.  Имам намерение да се проследявам при него ама немога да се свържа с него, за да запиша час.

Или ако не номер, как да се свържем с него?

# 671

Или ако не номер, как да се свържем с него?

Обадете се в Поликлиника България и те ще му предадат да се свърже с Вас. Може да отнеме няколко дни, но ще се обади.

# 672
След упойка слагат катетъра за пишкане, ако имаш предвид този катетър и мен от това ме беше страх, но изчакаха да ме хване упойката и тогава ми го сложиха и нищо не разбрах.
Благодаря, а кога слагат катетъра преди или след упойката?

# 673
Абсолютно същото преживяване като на Нанси от ноември.
Аз за упойките не мога да кажа,защото не знам какво са слагали,но нищо не усетих.
Махането на катетъра също не боли.
Ако изключим раздвижването,най-болезненото за мен беше докато сложат абоката и то продиктувано от моя страх,защото,ако е първо раждане и не знаеш какво се случва е гадно.
Имай в предвид,че изписват и по-рано без предупреждение,ние не бяхме подготвени и беше голямо търчане за таткото в рамките на два часа хаха.

# 674
Да, и на мен ми казаха от днес за днес, че ме изписват и беше голямо тичане от близките ми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт