Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Вече не работи в МЦ Феникс. Само в Поликлиника България и в Шейново Simple Smile
За график не знам, но аз веднъж звънях на регистратура в болницата и бяха любезни и ми казаха каква смяна е.

# 421
Казвам, че чух това някъде в началото на годината, може тогава да му е бил преходния период. Иначе знам, че не преглежда там вече - поне мен ме насочи към ПБ - но все пак споменах във връзка с понеделника.
Скоро предстои да започнат записите на тонове при мен. В Шейново ли ходихте за тях вие? Искам д-р Вецев да ги следи, дали мога да ги пращам по Вайбър, ако ги правя другаде? ПБ не ми е удобна особено.

# 422
Казвам, че чух това някъде в началото на годината, може тогава да му е бил преходния период. Иначе знам, че не преглежда там вече - поне мен ме насочи към ПБ - но все пак споменах във връзка с понеделника.
Скоро предстои да започнат записите на тонове при мен. В Шейново ли ходихте за тях вие? Искам д-р Вецев да ги следи, дали мога да ги пращам по Вайбър, ако ги правя другаде? ПБ не ми е удобна особено.
Мен миналата година ме викаше за тонове  и на двете места.

# 423
  • София
Началото на тоновете ме викаше в Поликлиника България, а последните 4 пъти настояваше да са в Шейново. Виждала съм момичета, които директно ги приема като види тоновете, така че вероятно това му е идеята към края на бременността.

# 424
Аз през цялото време се следях във Феникс, но за тоновете и последните прегледи ме викаше в ПБ.
На смяна в Шейново е понеделник след 8 и петък сутрин, но ако му пишете, ще ви вмъкне лесно, защото той някак си винаги е в болницата. Всеки ден го виждах там по всяко време.

# 425
Живея до Шейново и бях го питала дали не може да правим тоновете там, беше казал, че няма проблем и започнахме там, но той като е в болницата все е зает с някое раждане и съм го чакала доста за преглед, веднъж пък въобще не можа да слезе и му изпратих тоновете по вайбър, тогава пък имах доста контракции и тъкмо излезнах от болницата и той ми звънна заради тях. После ми даде час в поликлиника България и каза, че там апаратурата му е по-добра и е важно да виждаме бебето през седмица, затова по-добре там да ги правим тоновете. Случвало ми се е и тъкмо да съм до поликлиниката и той да ми звънне да каже, че е още в Шейново, че имал раждания и няма да може да отиде до поликлиниката, така че да ходя при него в болницата. На доста тонове ходих, че ги започнахме от рано, заради голямо бебе, последните пъти на регистратурата ми знаеха името вече.

# 426
  • София
Този доктор е ЗЛАТЕН!

# 427
Аз също раждах секцио при Вецев и ми се падна много готина анестезиоложка, много приказлива и предразполагаща , изобщо не усетих кога ми сложи упойката . След това идва в реанимация няколко пъти д сме провери , тъй като имах усложнения от операцията . Не знам как се казва , беше с очила , на около 45год

# 428
Здравейте!
На последния преглед доктора ми каза, че около 38 седмица е най-добре да ми предизвика раждането (с някакъв гел, за първи пут чух такъв начин за предизвикване) и да раждам естествено, без да чакаме бебето само да си тръгне. Причината според него е, че е възможно да вдигна кръвното. Рискът от прееклампдия на БХС беше много нисък. Измери ми го 129/80 и според него не е нормално. Отделно съм на фраксиприн от 10 дни и каза, че следва да го спрем 72 часа преди евентуално раждане. Някоя от вас ми ала ли е през това, защото за пръв път чувам за предизвикване на естествено раждане преди термин. В повечето случаи правят секцио.
Ще се радвам да споделите, ако имате опит.

# 429
Здравейте!
На последния преглед доктора ми каза, че около 38 седмица е най-добре да ми предизвика раждането (с някакъв гел, за първи пут чух такъв начин за предизвикване) и да раждам естествено, без да чакаме бебето само да си тръгне. Причината според него е, че е възможно да вдигна кръвното. Рискът от прееклампдия на БХС беше много нисък. Измери ми го 129/80 и според него не е нормално. Отделно съм на фраксиприн от 10 дни и каза, че следва да го спрем 72 часа преди евентуално раждане. Някоя от вас ми ала ли е през това, защото за пръв път чувам за предизвикване на естествено раждане преди термин. В повечето случаи правят секцио.

Здравей,
Аз писах в друга тема, но ще напиша и тук: бременна съм в 31 г.с. на терапия с Клексан 0,4.
Докторът, при който ходех от началото на бременността ми, казва, че трябва да спра инжекциите в 36 г.с.
От миналия месец ходя и при Вецев, тъй като другият ми доктор въобще не следеше кръвотока.
Та, Вецев казва, че 72 часа преди раждането трябва да спра клексана, но в този случай раждането ще е предизвикано.
Момичетата в темата казаха, че това бил редовен номер на Вецев. Така че и аз съм много озадачена и объркана .

# 430
Именно и на мен ми се струва странно.
Най-вече ме притеснява да не са някакви зверски болко, като не става по нормалния начин, а го предизвикваме…
В този случай направо ше предпочета да съм със секцио…
И искрено се надявам да не го прави, за да мъ е по график това раждане…
Здравейте!

Здравей,
Аз писах в друга тема, но ще напиша и тук: бременна съм в 31 г.с. на терапия с Клексан 0,4.
Докторът, при който ходех от началото на бременността ми, казва, че трябва да спра инжекциите в 36 г.с.
От миналия месец ходя и при Вецев, тъй като другият ми доктор въобще не следеше кръвотока.
Та, Вецев казва, че 72 часа преди раждането трябва да спра клексана, но в този случай раждането ще е предизвикано.
Момичетата в темата казаха, че това бил редовен номер на Вецев. Така че и аз съм много озадачена и объркана .

# 431
Аз бях в сходна ситуация и родих при доктор Вецев тази седмица. Раждането беше супер бързо, лесно и изобщо пазя само положителни спомени, а доста се бях притеснила преди това от всичко, което ми казваха и четях. Възстанових се много бързо, час след раждането вече бях на крака, нямах болки, изкъпах се същата вечер и си гледах бебето, а след 24 часа коремът ми вече се беше видимо прибрал и не изглеждсше като още да има бебе вътре. Наистина нямам думи, с които да опиша колко съм благодарна на доктора. Можеш да ми пишеш на лично и ще ти разкажа каквото те вълнува като подробности.

Здравейте!

# 432
  • София
Редовен номер на Вецев?!

# 433

В смисъл, че често прибягвал до предизвикване на раждания Simple Smile

# 434
  • София

В смисъл, че често прибягвал до предизвикване на раждания Simple Smile
По назад в темата се обсъждаше че до последно иска нормално да изражда, и ако се налага в последния момент клони към предизвикване

Общи условия

Активация на акаунт