Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Може ли и на мен да ми пратите телефона на Имир? Благодаря!

# 466
Здравейте,

Ще съм благодарна ако споделите от опит за лекар/екип, водещ раждане в Шейново, който е максимално отворен за естествено раждане - имам предвид да е готов да чака, а не да слага окситоцин, епизиотомията да е изключение, а не правило и т.н.

Задължително ли е на магаре раждането или има варианти?

Благодаря!
Присъединявам се към вашите въпроси! Simple Smile

# 467
Всички чакат и не слагат окситоцин, ако не е нужно.
Бях приета по друга причина в 39+ г.с. и ме изписаха без никой да ме кара да раждам.
Даже аз исках, но не се съгласиха да ме предизвикат.

# 468
Притеснявам се, защото с предишната бременност преносих 12 дена. А на сайта на Шейново пише, че минат ли 7 дена след термин трябва да постъпиш за наблюдение.

# 469
  • София
Първото си дете  преносих 8 дни, второто се роди 5 дни преди термин.
Леко раждане и прекрасни празници.

# 470
Аз бях говорила с моя доктор и всъщност той изяви желание да го чакаме до 2 седмици след термин. Така че ако говорите със следящия ви лекар, може да се съобрази с желанието ви, ако всичко е наред с бременността и продължава да е наред при прегледите след преносването.

# 471
Здравейте,мами
Бих искала да попитам дали някой от вас има личния номер на Доктор Вецев,тъй като съм го изгубила при смяната на номер..
благодаря предварително.

# 472
Здравейте! Може ли някой да сподели мнение за акушер Ани Гюрова?

# 473
  • София
Здравейте, изпуснах си второто посещение при Вецев миналия месец защото се наложи да остана в Гърция за по-дълго и го пропуснах (като го предупредих предварително).. но сега като се върна от САЩ имам записан час за 18ти май в ПБ.

Искам да попитам нещо за неговата му работа със ЗК - доколкото разбрах ПБ е изцяло частна клиника и не работят със ЗК, но посещенията ми при него са там и ме попита още на първия преглед дали искам да се следя по ЗК или не. При което казах да, защото така или иначе плащам един куп осигуровки и той само ми каза да нося направление от ЛЛ следващия път. Има ли други мами, които плащат в Поликлиника България със ЗК или нещо аз не съм разбрала?

# 474
Здравейте, изпуснах си второто посещение при Вецев миналия месец защото се наложи да остана в Гърция за по-дълго и го пропуснах (като го предупредих предварително).. но сега като се върна от САЩ имам записан час за 18ти май в ПБ.

Искам да попитам нещо за неговата му работа със ЗК - доколкото разбрах ПБ е изцяло частна клиника и не работят със ЗК, но посещенията ми при него са там и ме попита още на първия преглед дали искам да се следя по ЗК или не. При което казах да, защото така или иначе плащам един куп осигуровки и той само ми каза да нося направление от ЛЛ следващия път. Има ли други мами, които плащат в Поликлиника България със ЗК или нещо аз не съм разбрала?

Аз се следя по ЗК при него и ходя в ПБ. Малко неща се покриват от ЗК, но за тях не плащам нищо. Останалите си ги плащам отделно.

# 475
И аз ходя в ПБ и съм по здравна каса.
Плащат се замерванията за БХС и феталната морфология.Имах и безплатни прегледи , но може би вече ще си плащам за ехографа , тъй като по мои сметки безплатните пъти свършиха.

# 476
Точно така. Всичко зависи и от вашето отношение, което е нормално.
Аз дори бях приета в 39+ седмица поради други причини и тъй като нямаше индикации за раждане ме изписаха да си чакам вкъщи. Можеше, ако искат, да ми кажат хайде секцио, но не го направиха.
4 дни след термин родих нормално при много млад доктор, който обаче се грижи за мен все едно лично му бях дала пари. Много съм доволна.

MG1722 ,  дали се сещате за името на младия лекар? Благодаря много!

# 477
Точно така. Всичко зависи и от вашето отношение, което е нормално.
Аз дори бях приета в 39+ седмица поради други причини и тъй като нямаше индикации за раждане ме изписаха да си чакам вкъщи. Можеше, ако искат, да ми кажат хайде секцио, но не го направиха.
4 дни след термин родих нормално при много млад доктор, който обаче се грижи за мен все едно лично му бях дала пари. Много съм доволна.

MG1722 ,  дали се сещате за името на младия лекар? Благодаря много!
Веселинов. Simple Smile

# 478
Хаха! Аз също раждах с Др. Веселинов.
Целия екип на смяна бяха млади специалисти, мотивирани за работа и в настроение.
Доволна съм. Simple Smile

# 479

Здравейте.
Аз искам да ви попитам.
Тази докторка ни изписа във Шейново на 8 ми Ноември 2020 г.
Някоя от вас да ли я е засичала там и дали се сеща евентуално коя е .
Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт