Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Та какво за нея?

# 481
Тази др ни изписа и не и знам името .
Защо нещо лошо ли казвам .
Просто питам ако някоя мама е родира там и я е засичала във болница.

# 482
Надявам се да не се бъркам, но ми се струва, че я видях в неонатологията - раждах в болницата преди около месец.

Здравейте.
Аз искам да ви попитам.
Тази докторка ни изписа във Шейново на 8 ми Ноември 2020 г.
Някоя от вас да ли я е засичала там и дали се сеща евентуално коя е .
Много благодаря.

# 483
Надявам се да не се бъркам, но ми се струва, че я видях в неонатологията - раждах в болницата преди около месец.

Здравейте.
Аз искам да ви попитам.
Много благодаря.
Аз я видях във Неотологията и тя ми каза че ще ни изпише тя.

# 484
В неонатологията е,преди месец родих и беше там.

# 485

Здравейте.
Аз искам да ви попитам.
Много благодаря.

Това е акушерка в неонатологията.

# 486
Здравейте, момичета!

Предстои ми раждане в Шейново и тъй като не успях да намеря актуална информация бих искала да попитам, дали на някоя от Вас при раждането се е налагало да се бие ваксината RhIg-Anti-D гама-глобулин?

Тя се поставя при отрицателен резус фактор на майката, съответно положителен на бащата, както е и в нашия случай.

Попаднах на различни мнения относно това, дали трябва да имам готовност аз лично да я предоставя на болницата (бие се до 72ч. след раждане, ако се установи, че бебчето е с Rh +)  или в Шейново я имат в наличност и при нужда я бият на място?

Звънях в болницата, но не успях да се свържа, ще опитам отново, но реших да опитам и тук.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 487
Alessa при нужда те я осигуряват. Щом ти си с отрицателен резус фактор след раждането ще изследват кръвната група на бебето, съответно ако то е с положителен от болницата осигуряват ваксината.
Леко раждане!

# 488
Моята е отрицателна,а на малката е положителна,един/два дни след раждането ми я биха.
Не се е изисквало нищо от мен.

Възползвам се да попитам по темата,ок ли е все още да имам топче след въпросната ваксина? От средата на ноември..

# 489
Happy не мисля, че е нормално - консултирай се с лекар. По стечение на обстоятелствата на три пъти ми е поставяна такава ваксина и никога не съм имала топче.

# 490
Благодаря,ще го направя.
След секциото ме направиха на игленик и чак на скоро се замислих да проверя дали си е тук още

# 491
Здравейте, майки и бъдещи такива..Прочетох доста от темите и виждам, че повечето въпроси за контакти на акушерките остават без отговор, но ще попитам защото ми е много важно.
Бихте ли споделили контакт на Жени Коричкава или Имир, за да мога да се свържа с тях?
Или ако имате опит как да го направя ще бъда благодарна!

# 492
Здравейте, майки и бъдещи такива..Прочетох доста от темите и виждам, че повечето въпроси за контакти на акушерките остават без отговор, но ще попитам защото ми е много важно.
Бихте ли споделили контакт на Жени Коричкава или Имир, за да мога да се свържа с тях?
Или ако имате опит как да го направя ще бъда благодарна!
Аз нямам техни контакти, но която и да изберете няма да сбъркате и двете са страхотни! На първото раждане бях с Имир, на второто с Жени - невероятни са.
Леко раждане! 🍀

# 493
Здравейте. Предстои ми раждане в Шейново (без избор на екип), тъй като преносвам вече 4ти ден, ако не родя до петък в събота ще ме приемат, знаете ли и ако може да споделите, който е влизал за преносване какви са процедурите, веднага ли се предизвиква или ако не, до колко дни. Първо раждане ми е и се притеснявам. Благодаря!

# 494
Не се предизвиква веднага, следят те и преценяват, но повече от 3 дни да лежиш мисля, че няма да те оставят. Мен ме приеха на 3ти ден преносване и точно на 3ти в болницата предизвикаха раждането, като всичко с бебето беше наред, не е имало индикации за проблем.

Общи условия

Активация на акаунт