Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Не се предизвиква веднага, следят те и преценяват, но повече от 3 дни да лежиш мисля, че няма да те оставят. Мен ме приеха на 3ти ден преносване и точно на 3ти в болницата предизвикаха раждането, като всичко с бебето беше наред, не е имало индикации за проблем.

Благодаря за отговора!

# 496
Мен с първото ме приеха на 5ти ден преносване. Веднага ми пуснаха ФОК- опит с окситоцин, на 3ти и 4ти ден в болницата също. Родова дейност не тръгна и все ми казваха "чакаме". Та преносих 9 дни и родих със спешно секцио, но бебето просто така и не слезе в таза при мен, което не е често срещано. Успех и леко раждане!

# 497
  • София
Първото си детенце преносих 7 дни. Приеха ме на 6- тия ден и през нощта тръгна естествено раждане. Всичко беше наред.
Леко раждане.

# 498
  • София
Термина ми беше на 29 окт миналата година, преносих близо седмица на 3 ме приеха и на 4 родих нормално без предизвикване голямо бебе 4,125 /54 см
Поздрави на Др Вецев ако ви се падне той😊

# 499
Много благодаря на всички за отговорите и информацията! Бъдете здрави! ☘️😇

# 500
Здравейте, може ли да споделите малко повече каква е процедурата при преносване, как се постъпва в болницата, свързвам ли се предварително с болницата

# 501
Ася, на мен АГ-то, което ме следеше ми каза, че мога да преносвам 7 дни. Имай в предвид, че на мен след термина ми правеха запис на тонове всеки ден, докато не родих. На 8мия ден трябва да отида в Шейново рано сутринта и те правят преглед.
След като установят състоянието ми, преценяват дали ще се предизвиква с окситоцин или ще направят секцио. Можеш да погледнеш и на страницата на болницата са описали стъпките. Леко раждане ти пожелавам и дано да му се насладиш. След това започва може би най-хубавия период в живота ти!
https://sheynovo-ag.eu/za-pacienti/razhdane

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 18:55 от « Benedetta »

# 502
Хм. Тъкмо се бях насочила към Шейново. Но като се сетя, че с предишната бременност миналата година преносих 12 дена, не знам... На са ми  предизвиквали раждането, но вече се чудеха дали да не предизвикват вече:-D За моя радост бебето само си реши кога да излезе. Сега не знам като второ раждане дали пак ще пренося или по навреме ще реши да се роди.

# 503
  • София
Първото дете преносих 7 дни, второто се роди 5 дни по- рано 🙂

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 22:09 от Ева на третия етаж

# 504
Колко нощници приготвихте за болницата? Бях останала с впечатлението, че те осигуряват, но пък го има в списъка.

# 505
Колко нощници приготвихте за болницата? Бях останала с впечатлението, че те осигуряват, но пък го има в списъка.
Дават техни, но аз носех две мои.

# 506
Дават техни, но аз носех две мои.
И аз така.

# 507
И аз си носех, въпреки че ми дадоха. Наложи се да поостана повече дни и ползвах своите дрехи.

# 508
Здравейте на всички.Искам да попитам някой знае ли при изписването дали има някакви правила за обличане не бебето.Защото бях чела някъде че ако искаш да го облекат с рокля задължително от долу трябва да е с боди с дълъг ръкав иначе не дават.Пък моето бебе ще е лятно и си мисля че ще е прекалено с този дълъг ръкав отделно ако сложиш и пелена от горе …

# 509
Raya, не знам дали има такова правило, но новородено с рокля за мен е нелепо и непрактично - нито ще "прилича на нещо" (те са една шепа човек сгънати на топчица), нито ще е удобно (ще се набира, усуква и вдига).. лично мение, не целя да се заяждам.
Ако някой друг не се включи с информация, може да звъннеш в болницата и да попиташ дали имат такива изисквания.

Общи условия

Активация на акаунт