Раждане във II САГБАЛ Шейново (5 тема)

• 54 699
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз вярвам че ще се оправи бебчо!
Пиши непременно като има новини

# 541
Имайте вяра, че ще се оправи малчугана 🤗 В болницата има много добри специалисти и сте в сигурни ръце. Чакаме новини! ❤️

# 542
И аз стискам палци всичко да бъде наред с бебчето!

# 543
Здравейте, може би назад в темите е обсъждано, но не успях да намеря. От ценоразписа ми става ясно, че избор на екип се заплаща 900лв, но ми направи впечатление, че се заплащат и по 50лв медицински грижи на ден в родилното отделение, и по 20лв на ден в Неонатологичното.  Ако може да споделите Вие заплащали ли сте подобни грижи бих била много благодарна 😊

# 544
Здравейте, може би назад в темите е обсъждано, но не успях да намеря. От ценоразписа ми става ясно, че избор на екип се заплаща 900лв, но ми направи впечатление, че се заплащат и по 50лв медицински грижи на ден в родилното отделение, и по 20лв на ден в Неонатологичното.  Ако може да споделите Вие заплащали ли сте подобни грижи бих била много благодарна 😊
Платих само избор на екип. Синът ми се роди по-рано и постояхме в болницата, но се освен избора на екип не съм плащала. Бях в обикновена стая.

# 545
Аз също не съм плащала тези неща,само избор на екип и самостоятелна стая.
Т.к. наскоро стана дума за Анти Д-гама глобулин,инжекцията също не се плаща,защото съм чела на някои места карат да си я купуваш.

# 546
Може би е описано като цена, която минава по ЗК, ако сте здравноосигурена не я дължите, а се поема ат НЗОК.
Аз също не съм плащала нито консумативи, нито престой. ВИП стая иначе се плаща, ако сте си заявили такава.

# 547
Аз тъй като бях във ВИП стая плащах 70лв на вечер и избор на екип - 900лв.
Нищо друго не съм плащала.

# 548
Здравейте момичета .Някой може ли да сподели каква е процедурата след като мине секциото?Или по точно след като извадят бебето дават ли ти го да го видиш?Можеш ли да му направиш снимка?След операцията можеш ли да се обадиш по телефона да кажеш на мъжа си?Изобшо телефона в теб ли седи като си в реанимация?Колко време не може да ставаш от леглото 12 часа или 24?Слгат ли ти торба с пясък на корема?

# 549
Здравейте момичета .Някой може ли да сподели каква е процедурата след като мине секциото?Или по точно след като извадят бебето дават ли ти го да го видиш?Можеш ли да му направиш снимка?След операцията можеш ли да се обадиш по телефона да кажеш на мъжа си?Изобшо телефона в теб ли седи като си в реанимация?Колко време не може да ставаш от леглото 12 часа или 24?Слгат ли ти торба с пясък на корема?
Виждаш бебето за минути и го отнасят. Лекарят ми го снима после, за да го покажа на бащата. Телефонът си седи при теб, раздвижването беше на другата сутрин и да, слагат торба.

# 550
Здравейте, имате ли спомен дали след раждането в Шейново на всички бебета се прави изследване за проблеми с тазобедрената става?

# 551
Ехограф на тазобедрени стави се прави на 2рия месец . Тогава се ходи на ортопед.
Здравейте, имате ли спомен дали след раждането в Шейново на всички бебета се прави изследване за проблеми с тазобедрената става?

# 552
Здравейте момичета, в момента съм края на 12та седмица, като вече имам направен БХС и ФМ и всичко е наред. Лекарят, при който се следя в момента обаче не изражда и ми се иска вече да започна прегледи при лекарят, който ще ме изражда. Чета ви много и искам да се запиша при д-р Вецев. Дайте ми съвет моля, къде следи той? Дали има въобще свободни часове за след месец примерно? Може ли на частно при него? Всякаква информация ще ми е полезна, благодаря ви!

# 553
Здравейте момичета, в момента съм края на 12та седмица, като вече имам направен БХС и ФМ и всичко е наред. Лекарят, при който се следя в момента обаче не изражда и ми се иска вече да започна прегледи при лекарят, който ще ме изражда. Чета ви много и искам да се запиша при д-р Вецев. Дайте ми съвет моля, къде следи той? Дали има въобще свободни часове за след месец примерно? Може ли на частно при него? Всякаква информация ще ми е полезна, благодаря ви!
Д-р Вецев преглежда в ПК България и понякога вика за преглед в Шейново в напреднала бременност. Може по ЗК и на частно. Обадете се ПК България и те ще му предадат, след което ще Ви се обади да се уточните за час. Страхотен лекар и човек е. Няма да сбъркате.

# 554
Много ви благодаря за бързия отговор. Сигурна съм, че няма да сбъркам с него, толкова хубави неща чета за него и отделно гледах няколко уебинара... изглежда, като страхотен човек.

Общи условия

Активация на акаунт