АПРИЛските ни малчугани са винаги засмяни!

• 10 324
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • 2 етажа над тавана
Ами, Вени, и аз се замислих по въпроса за детски стоматолог, даже точно за това съм пуснала търсачката преди малко. Това направо не е нормално според мен.

Леси, честито олелчване! Mr. Green  bouquet

# 151
  • София
#Cussing out тъкмо приключих с писането и малчо ми го изтри  #Cussing out прави ли ви впечатление какви невероятни клавишни комбинации правят малчовците докопат ли клавиатурата. Та накратко -
Ние сме 5-ни номер беззъбчо!

Нуни, Честито ви зъбе!

Бабълче, дай й Панадол, за да й успокои болката и да поспи.

# 152
Леси, Честито. прекрасна новина:) Лека бременост на сестричката и едно прекрасно братовчедче/ка на Люс и Йо.

Нуни, честито зъбче на Янчето Laughing

Енви, не се притеснявай. Аз пак съм си направила някакви си мой заключения, че колкото по-късно започне захранването толкова по-късно избиват зъбчетата. Може и да не е научно доказано, но някакво такова ми е усещането, че природата си знае работата и просто досега на Велинка зъбчета не са и трябвали, затова и ги няма още.

Бабълче Hug
#Cussing out тъкмо приключих с писането и малчо ми го изтри  #Cussing out прави ли ви впечатление какви невероятни клавишни комбинации правят малчовците докопат ли клавиатурата.

Ох, да. За едно добиране до клавиатурата СИмона успя, да отвори три Notepad-a + два хелпа към тях , да пусне Caps Locka-a, да превкючи кирилицата и да напише

XXX 2WC , където XXX e компанията за която майка и работи newsm78 Shocked Crazy

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 13:36 от Cherepahova

# 153
  • 2 етажа над тавана
Данче, чак 40 минути след като й дадох панадола се поуспокои, сега спинка, дано си поспи милата Praynig

# 154
  • София
Валката е шестия беззъбко! 

Браво на писанка за озъбването!
И на Леси за лелинството! Моят брат е с 1,5 години по-малък, ама няма изгледи в близко бъдеще да лелясам.

Ееей, Данче, как ме разчувства само...  Пък и още от сутринта ми е едно такова разнежено и все го гушкам и цункам малкото съкровище.   action032

# 155
XXX 2WC , където XXX e компанията за която майка и работи newsm78 Shocked Crazy

hahaha Joy "ХХХ" (go to the) WC, а? Има ли си малката собствено мнение по въпроса или какво?!  Янче застреляхте ме просто rotfImbo

Добре че им атакива неща да ни разведряват деня  Simple Smile

На всички болни, недоволни и озъбващи се бебоци и техните мами и татковци -  Hug Hug Hug Дааа, покрай тях и ние ще се озъбим  Shocked (впрочем и Вени няма още зъби и у дома е малък ад)

# 156

http://new.photos.yahoo.com/sesilsabeva/album/576460762339397953

Някой да влезе и да ми каже виждат ли се снимките! PLS  newsm78

# 157
Даничка, мила, благодаря за хубавото напомняне. 1 година, лелелееее Rolling Eyes Много мило ми стана. Момичета   bouquet

Леска, страхотна новина. Лека бременност на сестра ти Hug

Ама то много били беззъбите бебета, аз се бях изплашила, че Яна остана последна.

Сесил, аз не ги виждам.

# 158
мацки, някой от вас беше купил наскоро за количката си едно такова като чувал, зимен, бихт ели ми казали откъде и кач пара,че ми се иска д апоръчам на сестра ми да ми вземе и изпрати,че тук в Плевен нема такова животно

# 159
  • 2 етажа над тавана

http://new.photos.yahoo.com/sesilsabeva/album/576460762339397953

Някой да влезе и да ми каже виждат ли се снимките! PLS  newsm78
И аз не ги виждам.

Но пък ти виждам лентичката! Peace

# 160
ЕНВИА ,споко и ние си нямаме още зъбче WinkНУНИ ,честито първо зъбче  bouquetЛЕСИ,честито   bouquetи леко бременуване на сестра ти preggo

# 161
Хе-хе, я колко бебета без зъбки има. И ние още нямаме, а аз си мислех, че сме единствените. По-късно ще ходим на консултация и ще се отчетем с мерки и теглилки.

Приятен следобед и до скоро.

# 162
За зъбките не се притеснявам! Питах по-скоро статистически.  Wink На нашия батко му излезе първото зъбче, след като навърши 7 мес.
Янче, теорията ти ми хареса!  Peace

Гледахте ли прогнозата за времето!? Идва циганско лято!!! Laughing

# 163
Здравейте, искам само да ви почерпя с едно следобедно кафенце за моето момче

Както и да поздравя кака Рая и наборчето Дениз  bouquet

Целувки от нас, по-късно ще се включа Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 15:46 от СмиНсЧо

# 164
Ей, ама много скапан нета. Аз свърших по-рано от очакваното и сега съм пак на линия.
Така че да си продължа....
Бабълче, горката сигурно вече не ти стигат нервите. HugДано скоро избият тея зъби и Маги да не пищи така.
Сесил, аз не ги виждам снимките, но виждам, че имаш вече лентичка. И между другото - аз също съм такова бебе като Вяра - родила съм се 2100 в 9 месец, забавено вътреутробно развитие, стояла съм 1 месец в кувьоз и никой не е вярвал, че ще оживея. Но много бързо съм наддавала после.
За шейна - струва ми се още рано да се возят, Люсича чак миналата година се качи за първи път.
Черепахова, мноого ми се иска да е момиченце, ама много. Благодаря ви за пожеланията и дано наистина мине леко бремеността й, защото започва зле - с много повръщания, виене на свят и така, а тя е дребна и слаба.
Енвия, на Люси първият зъб му изникна на 9 месеца и аз така се бях притеснила, все питах, проверявах.Нашата докторка тогава ни каза, че може да е генетично предразположен -баща му е с късно изникване на зъбите и може затова.

ЧЕСТИТО НА АЛЕКС, ДЕНИЗ, РАЯ, ИВЕЛИН!!!!!!!!!!!! [/b]

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 16:01 от ЛеСиТо

Общи условия

Активация на акаунт