АПРИЛските ни малчугани са винаги засмяни!

• 10 260
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро на всики и най-вече на болничките мами и бебоци.

Цачи, много прегръдки на теб и Дени. Аз само едно не мога да разбера, защо в тоз хубав град си нямате нормална болница newsm78 Не е истина просто.

Ренка и на мен думата ми е позната, но не я ползвам. Правя някакви асоциации с казармен жаргон, а не с Вазов, може би защото има същото звучене като "шестак" Wink

Аз малко ще поразсъждавам на глас за Панадола. Мен леко ме е страх от него. Незнам дали им облекчава болката и просто им действа приспивно на бебетата. А ако е второто, на мен това изобщо не ми звучи добре. При тях нали се редуват по начестичко лек и дълбок сън , за да може ако нещо не им е както трябва, да реагират, тоест да ревнат.  Или пък вече са големи и трябва да спят спокойно newsm78 Истината е, че повече бих се притеснявала, ако Симона не се събуди няколко пъти през ноща, отколкото ако се буди.

Честито на месечковците

# 286
Здравейте, мами!

Ние се завърнахме от Бургас, изкарахме много яко кумуване. Там кумът е на голяма почит и бяхме център на внимание през целия ни престой. Само малък инцидент като отивахме ме разстрой - бутнахме един пиян мангал с 2.21 промила алкохол, с колело без светлоотражатели, който караше по средата на платното на първокласен път към 18.00 вечерта. Вярвайте ми докато отидем да видим, че е жив (и драскотина нямаше даже, а беше паднал в канавката) сърцето ми просто беше спряло да бие. Да  не говорим, че  се удари в страничното огледало от моята страна, а аз си говорех безгрижно по телефона с булката. И като започнах да крещя, мъжа ми само ме успокоява, и булката слуша и тя ревна и крещи какво ви има. Абе беше кошмарна нощ. Колата пред нас за да не блъсне мангото и скочи в канавката и цялата е потрошена, а няма каско. И накрая мангото вика: Ша ма извините за всичко. Добре, че бяха там полицаите, та мъжа ми не го преби.

Ще ви доизчета и пак ще пиша. Днес тук е доста хубаво време, ние ще вземем да излезем на разходка, въпреки че Димето е бая хремава.

Честито на всички, които са празнували докато ни нямаше. На Бюти, честит рожден ден на патерици.

# 287
Честито на празнуващите месечковци!   bouquet

Цачи, милата, какво си преживяла, много прегръдки от нас  Hug

Гале
и за теб  Hug

Мимка, стискам палци  Praynig

После ще се включа, че беба мрънка.

# 288
Оле, галя, ама и вие в какъв филм сте участвали!!!Добре че все пак е завършил с хепенд!

Явно всички вече са по разходки, и ние до час ще сме навън, мисля да замръкнем в това хубаво временце Laughing

Черепахче,  доколкото знам парацетамола няма такова свойство да действа приспивателно.А и аз лично не прекалявам, давам в месеца веднъж като нещата много загрубеят и безсъниците в Сиатъл се умножат.И като не ми се събуди една цяла нощ след серия буденки на всеки час-два, ами хич не съм притеснена, а наспана от сърце и душа Laughing

Друг е въпроса дали въобще панадола е спомогнал за непробудният ми сън.

# 289
  • 2 етажа над тавана
Да се разпиша преди да заключат темата и преди да ви изчета - ей от сутринта цели 2 страници сте изписали.

Цачи, мила, силно ви прегръщам и двамата, пращаме ви с Маги много целувки, да се оправя бързо дребчо, направо настръхнах докато ти четох поста! С такова здравеопазване и такова отношение не сме за Европа, а за Далечния Изток, да не кажа - за г...а на географията! Много, много  Hug Hug Hug

Честито на месечковците, живи и здравички да са!

Ние се прибрахме от консултация - Маги е качила само 100 гр., но не разбрах колко см е пораснала, че така опищя всичко докато я мереха и преслушваха, че чак ми кънти главата. Продължаваме с кашички, пюретата ги отлагаме засега, доки каза да пробвам с четвърт жълтък в кашата, ама се чудя, вие как мислите newsm78 Спомена нещо и за попари, ама аз се направих на ударена. Всъщност тя жената каза "Ако искаш, давай й сутрин попарка", така че това за мен означава, че е само по желание, а не е задължително.

Отивам да ви чета и после пак ще драсна, ако преди това не изхвърчим навън, че я какво слънце се е опулило!

Общи условия

Активация на акаунт