АПРИЛските ни малчугани са винаги засмяни!

• 10 261
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честито на месечковците!

Браво, Мимка, страшна си!!! Давай все така!

Абе, мацки, вие използвате ли думата гъстък (в смисъл на гъст)? Че аз много често я използвам и Пепи вчера ме спука от бъзици. Гледахме в речника и такава дума нямааа, а чичо Гугъл казва, че май само ние с дядо Вазов и феновете на Берое я използваме  #Crazy

# 271
mama79, гледам месеците, дори давам по-малко, вместо 5 давам 3,5 мл.Не бих дала 7мл на твое място Rolling Eyes

# 272
 Hug Heart EyesЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЧЕТАТА НИ СЛАДКИ!!! Heart Eyes Hug

ЦачиHug!

Иленка, не съм животно - 2 в 1 съм, т.е. "близнак"! Wink

И ние вече сме на чаша - малко от малко й е по-интересно и пийва повечко, но не чиста вода, а отварата в която съм варила зеленчука или плода за деня. Вчера окончателно измих шишетата и ги прибрах. bowuu

# 273
  • София
Добро утро и от нас.
Днес Сонята е на 7 месеца. Мерси за честитките! Hug

Не успях да се справя с вземането на урина.Държах я 25 мин. разголена на повивалника с залепен колектор и нищо. Накрая го оставих в памперса, но се беше събрало само към 10 мл. и вътре плуваха разни боклучета. Сега естествено се тревожа какви са тези боклучета, защото преди това я бях замила с преварена вода...да не са в урината тия боклучета???

Продължава да яде малко и да спи неспокойно, но мисля, че не са зъби, защото не се лигави и венците са и спокойни. но пък знам ли.... newsm78

Соня изпивяа към 50 мл. чайче дневно. Чакам да свърши тоя чай, че вече е време да е само на преварена вода.

Ренка, не съм я чувала тая дума  Mr. Green

# 274
Честито на месечковците!

Абе, мацки, вие използвате ли думата гъстък (в смисъл на гъст)? Че аз много често я използвам и Пепи вчера ме спука от бъзици. Гледахме в речника и такава дума нямааа, а чичо Гугъл казва, че май само ние с дядо Вазов и феновете на Берое я използваме  #Crazy
Ренка hahaha, май само с дядо ти Вазов я ползвате верно.Така ми звучи смешнооооооо Joy rotfImbo

# 275
Честито на месечковците!

хахаха, гъстък не е ли нещо средно между гъст и гъстичък......
честито на месечковците

# 276
Ренка, дай го в словосъчетание този гъстък - да видим как звучи!  Mr. Green Щом те кефи - ползвай си го, какво лошо! Wink

# 277
  • София

Абе, мацки, вие използвате ли думата гъстък (в смисъл на гъст)?
hahaha Много сладко  hahaha иначе не я бях чувала. Диалектите са богатството на нашия език.

Рени, аз занесах точно 10 мл материал и ми казаха, че е достатъчен.

Енви, в какви чаши даваш на Вели?

Mr. Green

# 278
здравейте и от мен
Мимка   Heart Eyes
ние нещо вода не пием преди пиеше много сега много малко, а сокче пие по 200мл

# 279
Аз съм я чувала таз дума, ама сякаш не я ползвам.В никакъв случай не ми звучи странна и непозната Laughing

енви, а що нямам спомен май-юни да сме ти честитили РД ThinkingСкрила ли си се или? Mr. Green

Бюти- отчет как мина тоят РД!

# 280
  • София
Ааааа аз имам спомен, че я бяхме разплакали  Mr. Green

# 281
Ааааа аз имам спомен, че я бяхме разплакали  Mr. Green
Верно, не може да бъде, къде съм била аз Cry

Пак плачем за нова тема Rolling Eyes

# 282
Данче, ами купих й най-проста чаша без марка с твърд накрайник, за да пробвам, дали въобще ще иска, пък тогава да й купувам нещо друго. Има само по-специална система, при която за да потече вода, трябва да засмуче, т.е. не й се излива в гърлото много вода и не се излива по масата напр., когато я обърне . Сега свикна с нея и не мисля да я сменям. Peace

Филипка, ше се караме  Mr. Green - черпих тук в края на май! Wink

Кого сте разплаквали, Данче - нещо не схванах!?!? Shocked

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 10:16 от envia

# 283
  • София
Още веднъж мноооооого благодаря за пожеланията  Hug
Тцачи, и аз настръхнах като четях. Cry
Априлчетата ни като че ли се оправят вече  Praynig , което много ме радва.
Филипа, ние трета нощ подред не спим като хората. И аз снощи бях на ръба да му дам Панадол, ама заспа по едно време. При нас има дупчица на горното зъбче, ама докато се появи цялото...мрънка си той-и в креватчето, и при нас, и на ръце...абе, ужас! Thinking
Ванче, нашите са 513 и педито каза, че това е показател, който се влияе от моментното състояние на детето и абсолютно да не се притеснявам.

# 284
Филипка, ше се караме  Mr. Green - черпих тук в края на май! Wink
Посипвам си главата с пепел!

Вероятно поспаланката има предвид, че със страхотните си пожелания са те разплакали от умиление!

Бюти, и все пак?

Общи условия

Активация на акаунт