АПРИЛските ни малчугани са винаги засмяни!

• 10 261
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Цачи, една идея, която ми дойде преди малко - повдигни матрака от към главата на Дени, мисля, че така по-лесно ще диша. Незнам дали съм права, но одеве малчо заспа на възглавницата ми и спа много спокойно и стигнах до този извод.

Бубка, даже си взех да си допия биричката, нещо не ми върви таз` пуста бирка, вече 4-5 дена не ми се пие, таквоз чудо от дом Шейново  Mr. Green не е имало.

# 256
  • Boston, MA
Бубе, педката не е за бой на тая възраст наистина било опасно - нещо бил много стеснен ларинкса и ако не се оправи на време правел спазъм - води до задушаване!

Уфффф, милото то! Сега диша ли добре?

# 257
  • Boston, MA
Данче, да не стане тая работа като оная работа?   Mr. Green

МисЗ, оправи ли се Лекса?

Днес цял ден си ритам трудовата книжка....

# 258
Малееей, Цачи, голям екшън, егати работата ooooh!. Настръхна ми косата, какво е туй чудо, бре? Дано се оправи детко бързо Praynig

Бурка, баща и казва по-добре е, гнойта намалява. Тя попринцип ми се струва леко ще го изкара, щото нито температура, нито е кисела, хапва си нормално. Само дето и тече ухото и иска все да я държим. Чакаме маман у четвъртък и да се гледат двете. Да видим дали ще се познаят.
Ма ти недей тъй ся с трудовата книжка от сега, че после какво друго ти остава ами да почвате да правите второ Mr. Green

# 259
  • София
Бубка  нЕма шанс просто newsm68 Ти си на работа в момента ли? Аз ще потеглям към страната на сънищата... а не ми се спиии...

МисЗ, видях я аз малката бонбонкааааааааа, ако се разреши многоженството ще си я вземеме и нея  Mr. Green Ако не ме лъже паметта болното ушенце помага топличкото, милото, да я цункаш и гункаш от мен, а и от Стаси  Mr. Green

# 260
  • Boston, MA
На работа - и днес май подобрих личния си рекорд по форумостоене. Утре ще ми се върне.

Ох, готова съм си за второ, готовааааа, ама трябва да си постоя в нас по-дълго - това на нищо не прилича. А с мъжа ми ще се бием кой да вземе "майчинството". Само с кърменето мога да го надцакам, ама тая помпа прекалено добре помпа... Thinking

Ами айде лека ви нощ, па и аз ще си ходя.

# 261
изчетох, дадох антибиотика, приспах го и сега да пиша пак
таааааааааа
честитки на вички празнуващи и празнували; на бъдещите лели, на намерилите се отново стари дружки, на припомнилите си доброто сстаро време
ееееееееееееееех Данче...
и на озъбилите се и на беззъбите
аз забравих да се похваля
вчера навръх 7-мия си мини РД при мангалите в болницата и ние се озъбихме! newsm47
 Hug Hug Hug на всички
Сесил добре дошла обратно и  Hug

# 262
Ха добро утро!Слагам кафенцето!

Не мога да не похваля днес вашият добър познайник Пресил, снощи заспа в 20ч вече всяка вечер заспива в толкова, а се събуди чааааак в 7, цели 11 часа спанак.Без будене, без ставане за вода, нищо.Дали щото му дадох Панадол снощи, явно го мъчат горните зъбки и предните нощи бяха кошмарни.

Честит 7-ми месец на месечковците!  bouquet

# 263
Ха добрютро и от нас. newsm47
Едно кафенце за мен, моля  food010Ако може и   food002  food002
Ние днес сме още по-добре.Юли и той спинка цяла нощ.Вчера ходихме да му преслушат гърдичките и се оказа, че хремата е от вторите 2 зъбета  newsm47newsm44.Та напълно си е здрав моя юнак.Обачееееееее резултатите от изследванията малко притесниха педката.Та значи....тромбоцитите са ни 2 пъти над нормата т.е. 527, което означава че кръвта му се съсирва по-бързо/тромби- ако ви говорят нещо от това се образуват/.Можем да си помогнем като пие повечко водица #Crazy.Да ама той като не пие изобщо вода какво правим?!?!!?От днес му слагам маркуча и ще не ще по 50 мл. на ден казаха да пие на всяка цена.Състоянието било поправимо с повече течности и по принцип се предполага, че стойностите ще понамалеят с възрастта/на предното даване на кръв са били 600 #Crazy. /
Цачи, мила какво си преживяла Hug.Надявам се всичко да е отминало и малък Дени да е вече добре и да не боледува ама НИИИИКОГА повече newsm51.И честито ви зъбче tooth
Иначе вчера си понапазарувах и се почувствах като човек-купих си чанта, боти и маратонки и познайте дали ще чакам Дядо Мраз  madnoelИ на Юлката му купихме подаръци естествено Wink.Само татито ни остана капо Crazy.
Честито на месечковците Мадлен, Християн и |Соня!

# 264
  • София
Мале, Ванче, то и нашите тромбоцити високи, ама вашите...! Значи вода, казваш? Ами ние тая течност не я уважаваме! Освен с чаша да пробвам, че онзи ден прояви желание да пие с чаша!

# 265
Мале я!А питаш ли ме като той кърма не иска да пие от шише пък камо ли вода #Crazy.Аз засега с лъжичка ще дествам и ще съм упорита, какво да правя.И сокове ще давам.А вашите стойности какви са?

# 266
Добро утро и от мене.
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ.
Не мога да не се похваля почна ми сесията, взех единия изпиит с 6 Hug, днеска имам още един, стискайте палци Peace

# 267
мимка, имаш палцестискане!

Вие не можете да пробутате течности, а моят човек се налива до безпаметност.Преди дни за пръв път предложих и сок, и чаша и сега само това иска.Изпива по 400мл сок, водата му е отделно.Много съм доволна, че харесва чашата с мекият накрайник и я използва с удоволствие Mr. GreenТрябва вече лека полека да премахвам шишетата с биберони и да си пие само от чашки.

# 268
  • София
Добро утро  Hug Цяла нощ сънувам болници  Confused...

Ванче, моя дечко се лъже само със сокчетата ХИП, разреждам ги с водичка и мушва по 100 мл сок на ден.

Аз пък нещо научих моя младеж да яде само с лъжица и вчера му пробутах кашата с авентската чаша  Embarassed

# 269
Добро утро Hug
Мимка стискаме палци-малки и големи Mr. Green
missZ малката бонбона дано да и минава бързо ушето, че много я боли сигурно Heart Eyes
Филип@ ти като даваш панадола кое гледаш килограмите или месеците аз незнам ние сме 10 кг. незнам качили ли сме и му давам 5мл?Спи до към 4-5 часа и почва да се буди пак, че се чудя дали да дам 7мл довечера?
Честит 7-ми месец на месечковците!

Общи условия

Активация на акаунт