Зимата е нашият сезон, Декемврийчето се готви за 2-ят голям купон

• 17 153
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Ели, ами аз май го разбирам така - че да ходи да връчва скунксове след вече направените репортажи, е по-лесно от това да се поти със самите репортажи, особено при такива заплетени случаи newsm78

Янче, браво и да ни известиш своевременно, ако/ кога по-точно го пускат!

Смайли, да, сега разгледах снимките на Дара - супер е, и то не заради дрешките, а заради собствения си (май наследствен) чар!

а за РД - мдааа, много сложно е... ша го мислим!

и разбира се - ПИНКЕ, ЧРД със сърдечни пожелания за много хубави моменти!

# 181
а какво е скунксове  newsm78

оооо Маймунке
аз сега чак забелязах лентичката в подписа ти  Party Wink Grinning

# 182
Пинка със закъснение но с най-добри чувства - честит рожден ден, аз пък ти елая цял живот да се чувстваш специална Hug
Янче - само едно ми идва на ум - КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО, ЯНЧЕ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО Joy. не ми обръщайте внимание, уморена съм просто.
тъй - кво за подписа на маймунка, аз освен лента на Ежко друго не виждам - има ли друго или  Rolling Eyesняма

# 183
  • София
Ели, "Златен скункс" с връчва на "заслужили" обществени личностви. Обикновено след направени гафове от тяхна страна. На www.gospodari.com мисля има списък на получилите досега. Тогава само отива и досажда на въпросната личност и й дава скункса и се хили после на обянсенията от самата личност, що аджеба тоя скункс не е за него. А пък такива репортажи и случаи като моя му идват нанагорно в смисъл, че много се вживява и ги преживява прекалено емоционално и това го изтощава много... Май не го обясних правилно и не искам да останете с впечатление, че човека не му се занимава, а просто каза, че някой път ще си изпусне нервите и ще набие някой такъв изрод като например тая "докторка". Сподели, че ако не била камерата по едно време много му се искало да я фрасне.

Много ви тенкю за подкрепата момичета! Наистина много много!!!

# 184
Добро утро!

Янче=ГОРДА БЪЛГАРКА  Hug

Смайли, не мога да кажа със сигурност кога ще идвам, може би следващата събота, но ако не ти представлява проблем може и да ми го пратиш по куриер, а аз ще ти пратя паричките със запис или както на теб ти е удобно.
Даричка е много сладка на снимките /чак сега ги разгледах  Embarassed/

Радвам се, че всички сте Ок, целувам ви   love001  love001  love001

# 185
Пинка, ЧРД и от мен, макар и със закъснение!
Янче, браво! Само така трябва да се постъпва с такива изроди! Кажи кога да го гледаме!

Утре ще има ли сбирка и къде?

Виктория започва да проговарва леко-леко. Вика "ало" на телефона а вчера каза "Тити е кака". Стана ми много мило. Нали се бях попритеснила, че не иска да говори. А за възглавницата - не, нямаме никаква възглавница, не ползва изобщо.
Да ви се жалвам, че ние с ЛС-то пак имаме некакви дразги, познайте заради кой. Снощи си взех чантичката и ходих да пия бира сама, за да не му кажа едни неща, за които може и да съжалявам после. Дори не ме попита къде отивам ревяща. Като се върнах ми обясни, че много обичал майка си и ако обичам, да се съобразявам с това. Да се беше оженил за нея. Чувствам се като парцал. Разговорите не помагат. Чудя се, къде продават дебели, дървени пръти.
Няма да ви отегчавам повече, имах нужда да споделя с някой.

# 186
  • София
Алекс1, срещата е утре в Славяни. Ще те изчакаме там, а ако тръгнем нанякъде ще ти звъннем, но по-вероятно е да те дочакаме Simple Smile Ще ударим едно дружеско рамо, ако имаш нужда за дървените пръти Wink
Я си кажете сега кой ще идва утре?
Аз, Нели, Алекс, Рая и кой друг?

# 187
Янче, мисля и аз поне за малко да се появя утре вечер, ще се радвам да успея да ви видя, надявам се да е взаимно Wink!

Ели, ти май правилно забелязваш, че най-сетне след една година и аз си попромених подписа, та мерси за вниманието Heart Eyes

# 188
  • София
Янче, и от мен поздравления за упоритостта и последователността ти! Браво!!!!

Аз утре няма да се включа, за съжаление. Но се надявам да ви видя скоро, в по-разширен състав. Идва Коледа, един декемврийски коледен купон няма да е излишен, ако намерим пролука между рожденните дни  Laughing Викам да изчакаме и Шоши, Ели - вие нали ще си идвате също? Да кажат мамите от провинция имат ли път, кога, ще могат ли? Не е задължително да е вечерна среща, за да можете да се приберете. Какво ще кажете?

ПС. Алекс, твойто ЛС плаче за големи, разклонени.....ама не пръти, а рога!  Laughing

# 189
  • София
Абе точно и на мен ми се върти една идея за голям Коледен декемрвийски купон и някой да се прежали даже да е и Дядо Коледа... (Някой татко...) Ама си мислех от друга страна, че още май няма много да са дораснали за Дядо Коледовци, но догодина задължително трябва да направим. А и сега вече всичко е резервирано... догодина ще почнем от по-рано с организацията и може наистина да си направим такова мероприятие. Мисля, че ще бъде много забавано и за децата и за нас.

# 190
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Моят мъж много обича да си играе с деца и ако има костюм от някъде може да го навия да се преоблече. Само трябва да намерим помещение

# 191
  • у дома
Янче, мила , браво !!!   Peace  Hug  Разказала съм на всички тука и чакаме да кажеш само кога ще ви излъчат! Имам 2 колежки бременни и темата живо ги заинтересува.

ПИНКА, ЧЕСТИТО ПОРАСТВАНЕ И ОТ НАС!!!    bouquet На патери4ка, но от сърце ти желаем да си здрава и много усмихната!

Мими4ке, много съм щастлива че Ванеска се подобрява така бързо!!!  Hug   Hug Целувки от нас!!

Клаудето   много сладичко манекен4е!!  Heart Eyes Чакаме следващите подиумни Дарини изяви, този път без какички..  Wink

Алекс4е, не се притеснявай, излей си душата.. Hug А ЛС-то явно се нуждае не от разговори, а от действия. А твоето май4е не може ли да се включи в интригата? Да ви поостане на гости за някой и друг месец да кажем.
Аман от свекита!  #Cussing out Откак нашите са си тръгнали ЛСто не го чувствам "обработван" и в къщи има мир.

и не на последно място ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА ДЕСИ Анна-Мария!   bouquet   bouquet   bouquet

Марси, излязоха ли ви резултатите?

# 192
Фъстъче, моето мамче живее в съседния апартамент. Няма как да се пресели у нас  Hug Тя гледа Виктория събота и неделя, когато сме на работа. И вечер също я гледа, като излизаме някъде. Просто няма как да стане. Разговорите въобще не помагат. Той не може да разбере, че жената и родителите са две съвсем отделни и различни неща. Отношението му към мен зависи от това, как аз се държа с майка му, което не мога да приема за нормално. Опитвам се да не се ядосвам, но след снощи се чувствам предадена и излъгана. А най-лошото е, че не знам как да постъпя.

# 193
  • у дома
хмм, и при вас е сложно..
де да можех да ти дам верния отговор.
При всички случаи ако изобщо не реагираш, (явно това че си излязла разстроена не му е подействало въобще) проблемът ще се задълбочи.

Ако има кой да гледа Вики докато ти си на работа, направо прати ЛСто при май4ето му за 1-2 седмици. Някой вече беше предложил подобен вариант. Струва ми се подходящ за ситуацията, знам ли.   newsm78

Принципно съм съгласна, че към свекитата трябва да се отнасяме с уважение, но не мога да понасям да ми казват как да живея !!! Само като си помисля и се улавям как започвам да кроя бъдещето си така че да не се засичам с тях изобщо в едно помещение!!
сори за off-a

# 194
  • Благоевград
Eli_cz за близнеците бих си признала веднага, но не са нито на мен, нито на Марси.Това са наши приятелчета, а освен това са и побратими на Ана-Мария.
Алекс1   съжалявам за тези проблеми.Имам приятелка с абсолютно същия конфликт и  разбирам положението ти.
Просто бъди упорита и си отстоявай своето. Има една стара българска поговорка, която винаги ми излиза в съзнанието при такива конфликти и ме кара да не се подценявам -" на мъжа червата да му се влачат по улицата, ти му казвай че поясът му се е разпасал". Малко е гадничко , но ако го приемеш в преносен смисъл, винаги има приложение.
Ох, как ме изкушавате с приказките за купона. За съжаление за мен ще бъде почти невъзможно да се присъединя.

Общи условия

Активация на акаунт