Зимата е нашият сезон, Декемврийчето се готви за 2-ят голям купон

• 17 149
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
ех , купон , купон.....така се бях настроила вече за утре да ви видя...ама няма да го бьде. макар , че  ми се вьрти идеята да се кача на рейса и да дойда.. имам още малко време да реша.
апредложението за коледен декемврийски купон много ми допадна. хем и шоши и ели ( newsm78 - не е писала дали ще си идват ) ще са тук.
така , че може да го направим някьде след коледа ( шоши май писа , че на 23.12 ще си идват) или в началото на януари. ако го решим сега , повече хора ще си направят плановете и ще се сьберем доста декемврийчета , мисля си. да кажат и другите.
Смайли, почна ли я книгата за вьзпитанието. аз днеска си я купих и мисля след малко да я прегледам на прима виста. благодаря ти и за адреса на сайта. много интересни неща има . ще се вьзползвам.
яна днес са от градината на "патиланци" в софия. само , ако можех да пьтувам с нея.... Whistling
Алексче, много ми стана мьчно като прочетах за премеждията ти.   action032  да ти кажа и аз в началото много се врьзвах на моя за тези неща. ващо свеки поне помага за вики , а мойта даже по телефоньт не се обажда , хем сме в един град ( което никак не ми липсва   Mr. Green ). само да река да кажа нещо лошо за "мама" и готов да се караме. и така с годините видях , че посмьртно няма да мога да променя това и сега просто си пропускам всичко през ушите . хубавото при мене обаче е , че сьс свеки се виждам 2-3 пьти в годината и почти няма за какво да я споменавам. та скандали почти липсват на тази тема. при тебе нещата са по сложни с това близко живеене. имам приятелка дето в момента точно заради това , че свеки и живее под тях си продават апартамента и ще си купуват нов много далече от старият. ама тя има пьлната подкрепа на мьжьт си  , та и е лесно. 
все пак мисля , че ако не си му казала това :" ...Той не може да разбере, че жената и родителите са две съвсем отделни и различни неща. Отношението му към мен зависи от това, как аз се държа с майка му, което не мога да приема за нормално....." е хубаро да го направиш. и да му кажеш точно как се чустваш. сигурна сьм , че все ще го накара да се замисли. 

# 196
Минимо, майка му живее в другия край на София. Моята майка е в съседния апартамент. Свекърва ми е виждала Виктория за последната година 3 пъти точно. За Коледа, за Великден и един път без повод. Не ми помага грам, за нищо. Обажда се по телефона, като й "домъчнее много". А за жената и родителите съм го казвала около 20-30 пъти. Нищо не се променя, дори се влошават нещата.
Та, къде продават рога, викате?  Mr. Green

# 197
В синхрон с темата моето свеки идва днес Party. Но аз със нея нямам проблеми, жената е много свястна и дори се кара на Калин когато види, че не ми помага или нещо ми каже на криво Joy. Съжалявам , че имате този поблем. Сигурно е много тягостно и трудно да живееш така... не знам какво да ви кажа. Най - хубаво е тогава да живеете отделени, по-рядко да се виждате та да сте си мили и драги. Да знаете , че децата обичат бабите и дядовците си, ся не ви поучавам разбира се, но нищо не може да замени обичта на баба и дядо. То е толкова различно. Сигурно обаче всичко е до човек. Аз със сигурност ще бъда ужастна свекърррва, направо свекъвище Twisted Evil/ всъщност , поставете се на тяхно място - дал си си живота да отгледаш едно дете със всичките му там перипети, и хоп тук се намества една мома и вика , че вече тя е най обичаната от сина ти, и ти си свободна да си ходиш, трябва да мълчиш и такива ми ти работи, ааа не съм съгласна. Аз някой ден сигуно наистина ще бъда ужасна...свекърва. Но да не мислим за това сега, я какво хубаво време е навън Joy

Може би трика е да не му говориш лоши неща за майка му, а точно обратното, колкото и да ти е трудно, може би точно тогава той ще си отвори очите да вижда сам. Иначе ако тръгваш срещу нея, той инстинктивно я защитава и се обръща срещу теб. Случвало се е няколко пъти, моето свеки да сгафи нещо ама по техни си въпоси, и аз нищо лошо не говоря за това, напроти защитавам я " тя жената така , не й се ядосвай" , ефектът е поразителен, той още повече се ядосва на нея и после като се успокои мене ме гушка bowuu

# 198
  • София
Алекс, рога има в караокето на Библиотеката... утре вечер щи покажа къде са Wink А иначе и аз смених плочата и сега почти я защитавам жената и ефекта наистина е голям... Както каза Райчето... Simple Smile Те постоянно се карат с Марто, ама въпреки това си му е майка и той дава мило и драго за нея. Постоянно й угажда на изискванията. Аз започнах да й се обаждам отвреме на време да я питам как е, какво прави и т.н... И да ти кажа отношенията ни се подобриха. Ама не изгарям от желание да я виждам Simple Smile А и тя мен като гледам... Simple Smile

За тази година незнам момичета дали ще можем да направим организацията... Късно и да намерим подходящо място. Според мен не трябва да е детски клуб, а нещо като някаква малка зала. Защото сме бая народ. Смайли ми спомена за някаква подходяща, но неразбрах дали ще е свободна. Дайте да решим кога може да се случи това... Какво мислите м/у коледа и Нова Година? Или да е януари? Началото някъде за да са минали всички РД-та... ама тогава пък Дядо Коледата се обезсмисля....

# 199
Алекс1 , аз пак чела - недочела.  Embarassed  много се изложих - ужасТ.   Blush  сори.  но идеята все пак ми беше да му кажеш как се чустваш.
Янче, и аз си мислех някьде между коледа и нова година да е.  ама пьк празнуващите  след 25.12. ще мислят за РД. и може да не им е до срещата. може би януари наистина ще е по спокойно.   newsm78

# 200
  • у дома
ей, Янче, Раи4ка, ша взема и аз да пробам да ухажвам свекито Simple Smile
Ще се учим на дипломация от вас  Peace

а за купон4ето , много изкушаващо звучи, дааа...  Party не е ли по-хубаво да бъде преди Коледа  newsm78
Но много празници се насъбират, да .. като сме все декемврий4ета, то рождени дни, че Коледа, Нова Година  Crazy

Монка май е права - за пътуващите ще е по-трудно , знаете какъв ад е пътуването по празници.

# 201
Може би във някое читалище newsm78. Всичко ли е резервирано за Коледа вече?

Янче , аз си мислих също и за светата троица родени на 19-ти.Как да го напавим така , че всички да се видим, да е удобно на повечето и за декемврийската сбирка /евентуално ако я празнуваме / , после Коледа да посрещаме и отделно на рожденните дни да си ходим през месеца, щото наистина голямо празнуване ще изпразнуваме. Ако някой има идеи и предложения моля да заповяда. Аз мисля на датата живот и здраве , да съберем дечицата заедно, някъде да лудуват с торта ,балони ала бала преди обед , ние да ядем сромно пасти и да пием кафе. Вечерта всеки да си празнува с роднините , гостите по-тежко с алкохол, мезета , където прецени, аз лично в къщи... вие как ще направите newsm78. Ох голяма чуденка ще падне.

# 202
Алекс - аз съм против лицемерието, но в случая то ти решава проблема. Въпреки, че имам униклано готина свекърва, аз маана все и намирам, и преди много се карах с мъжа ми - повече заради свекъра - ама то е същото. Е , спрях - даже дет викат го защитавам - и спечелих битката - сега не те, а аз имам думата. Не им се бъркам в отношенията, не правя драми като ме изгони свекъра с детето в другата стая за да си пуши - но после той бере ядове - без да съм казала на мъжа ми нищо - ефекта е - никой от никъде не ме гони, гледат ми детето, готвят ми, гледат и мен и мъжа ми - защото съм по терикат от тях. А те ще му останат родители "форевър", така, както моята лоша майка винаги ще ми е родител и аз винаги ще милея за нея...........

# 203
  • София
Райче, и аз това си мислих - както миналата година да се видим да пием по едно кафе сутринта. Ако времето е хуабво може да го направим и в някой парк даже... Ако не в някоя сладкарница може или нещо такова...

За другото тържество - ако държите на Дядо Коледа (щото аз не държа) трябва да е преди НГ, а ако не - то спокойно може да си го направим януари. Читалище е добра идея... имаш ли конкретно някое предвид?

# 204
  • 42.016399,23.101179
МИЛА ПИНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!!  bouquet
Съжалявам за закъснението, но от цялото си сърце ти желая да бъдеш ммного щастлива и обичана! newsm51
Yanche ммного се радвам за развитието на случая с докторките, ще чакам с интерес предаването. newsm10
Много ще се радвам ако организирате такава декемврийска среща, ще направя всичко възможна да дойда. Laughing
Алекс1, момичетата ти дават правилен съвет, трудно е но действа. Казвам ти го и аз от опит. И мойто ЛС е ммного привързан към майка си, от както се е родила Вики единствените ни скандали са били заради нея, трудно ми е да заставам на нейна страна но когато съм го правила Венци винаги и е дигал скандал да не ни се бърка. #Crazy
fastuche днес взех иззследванията на Вики и за щастие са и добри. В първата урина има доста различни бактерии, но са някакви кожни което говори за външно замърсяване, а аз действително и взех трудно урина и неможах да я измия хубаво, но 2 изследвания са ни без бактерии. Много се радвам и чак не мога да повярвам, дано вече да сме се отървали за винаги от тях. Laughing
Данииииииииии цял следобяд те чакахме с Вики да звъннеш. ooooh! Нали още не са ти свършили очните? newsm78

# 205
Здравейте,
не успях да прочета съвсем всичко, но ще наваксам. Само исках да кажа, че и аз щях да предлагам идеята за обща сбирка на декемврийчетата (и част януарчета  Wink). Само че си мислех да е под формата на общ рожден ден, всеки, който идва да донесе дребен подарък, слагаме ги в чувал и има за всяко джудже по нещо  Hug Така и не разбрах Ели, дали ще са за Коледа в Бг, но си мисля, че след Нова Година ще е по-спокойна обстановката в София и ще са минали всички видове семейни сбирки, може и клубовете да са по-свободни  newsm78
Раичка, искам и аз да поръчам нещо от дървените играчки, моля! Голям съм им фен, а тук са по-скъпи и ще довлача нещо.  Grinning Кога най-късно трябва да ти кажа какво искам?
Дано успеем да се видим преди Коледа, още отсега мога да предложа среща на 22 или 23.12 я във Феи, я в Патета да правим трампа на подаръците  Laughing Че после се изнасяме към вилата и не знам кога ще си дойдем.
Днес бяхме на лекар, бебето не спря да танцува, маха ни с ръчичка, леле бях забравила колко е трогателно  Heart Eyes Имам снимка, ще я кача понеделник  Wink
Утре живот и здраве ще съм в ИКЕА, после ще пиша какво съм свършила там!
Весел уикенд, мили мои!

# 206
Здрасти банда
Идеята за декемврийски купон е супер, обаче и в най-розовите мечти не съм си помисляла да си идваме скоро  Rolling Eyes Въобще няколко пъти си мислих, че с този р.д. между празниците - кой знае кога ще се случи да сме в бг  Rolling Eyes иначе вече 10г няма да съм принашите за тези празници  Embarassed а те само мрънкат по тел в последно време, че бях казала есента ще дойдем, пък нищо  Rolling Eyes - сега поне ние да сме си отишли за празниците, че за пръв път от 32г насам ще са абсол´тно сами  Confused
Направо не ми се мисли как ще се чустваме ние като ни дойде на главата това положение  Rolling Eyes

Алекс
нямам опит с проблемни родителски вмешателства, но съм сигурна че никой не желае да слуша колко лоша, коварна или там според случая е майка му... а и в такъв случай за съжаление точно ти ставаш лошата пред съпруга си, може би не я коментирай, и с нея не се карай в никакъв случай, а по скоро се опитай да станеш жертва в очите на съпруга си, за да мине на твоя страна ... май сложно го казвам  Crazy но опитай да измислиш нещо без словесни нападки по нейн адрес, с добро по бързо ще стане -сигурна съм  Wink Hug

Янче
добре че ми обясни, че аз идея си нямах как така си раздават животни в някакво предаване  Wink Laughing

Марси
браво за добрите новини  Party

# 207
  • Sofia
Шоши,аз доколкото разбрах на 23.12 Дара и Мая ще правят рождения ден във Феите.Ние оставаме засега за 20.12.Идеята ти е много готина.
Ели,жалко ,че няма да ви видим на Коледа.
Браво за изследванията на Вики!Дано наистина да сте се отървалу от бактериите!
Алекс,идеи за лицемерие не мога да ти дам,защото знам колко е трудно.Това ще ти коства душевния мир,за сметка на привидно спокойствие или примирие със свеки.Аз мойта свекърва не я заменям за нищо.Напоследък дори се улавям доста често ,че мисля по-позитивно за нея,отколкото за собствената ми майка. EmbarassedНо ,както казват хората,всекиму според заслугите!

# 208
Добро утро,
я да ви питам аз - Сава е доста рошав напоследък, аз си го харесвам така, а и по принцип харесвам дългокоси момченца Wink, ама се чудя дали няма да му отива повече, ако го подстрижем, особено както е дребничък и сега с голямата коса личицето му се губи още повече... НО: ако бъде подстриган нескопосано преди РД, ще има ли време за две седмици да се пооправи с оглед на фотосесиите тогава newsm78 Ето две снимки по-скорошни (той е малко смешно облечен, с едни стари гумени ботушки, с които засега само си играе, но т'ва е друг въпрос):

http://i7.tinypic.com/4dmkyfk.jpg
http://i7.tinypic.com/2qur7s5.jpg

хубав уикенд и от мен!

Янче, Смайли, аз може всъщност довечера да ходя на кино до 22:30 и после да се включа, още не знам, ще ви звънна, щом се разбере!

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 10:48 от Маймунка

# 209
Маймунка, Ежко е супер сладур станал, леле какъв е бонбон... Ти как си го харесваш? Това е най-важното... Ако ти трябва някой, който да го подстриже, имам един приятел-фризьор, при който водят доста деца, че момчето има подход...

Момичета, благодаря ви за съветите. Не мога обаче да лицемернича и да й се усмихвам, просто не съм такъв човек. Изразявам се ясно и не мога да си крия чувствата, за което съм си виновна сама, де. Ще я мисля таз свекърва, но май проблемът не е толкова в нея, колкото в ЛС-то. Което между другото е гузно и вчера като се прибрах, го залових, че чисти и лъска къщата, че и чиниите измил и играчките на Виктория подредил Mr. Green бой и гърч му е майката, за да нема време да мисли за глупости

Общи условия

Активация на акаунт