апредложението за коледен декемврийски купон много ми допадна. хем и шоши и ели (
- не е писала дали ще си идват ) ще са тук.така , че може да го направим някьде след коледа ( шоши май писа , че на 23.12 ще си идват) или в началото на януари. ако го решим сега , повече хора ще си направят плановете и ще се сьберем доста декемврийчета , мисля си. да кажат и другите.
Смайли, почна ли я книгата за вьзпитанието. аз днеска си я купих и мисля след малко да я прегледам на прима виста. благодаря ти и за адреса на сайта. много интересни неща има . ще се вьзползвам.
яна днес са от градината на "патиланци" в софия. само , ако можех да пьтувам с нея....

Алексче, много ми стана мьчно като прочетах за премеждията ти.
да ти кажа и аз в началото много се врьзвах на моя за тези неща. ващо свеки поне помага за вики , а мойта даже по телефоньт не се обажда , хем сме в един град ( което никак не ми липсва все пак мисля , че ако не си му казала това :" ...Той не може да разбере, че жената и родителите са две съвсем отделни и различни неща. Отношението му към мен зависи от това, как аз се държа с майка му, което не мога да приема за нормално....." е хубаро да го направиш. и да му кажеш точно как се чустваш. сигурна сьм , че все ще го накара да се замисли.
. Но аз със нея нямам проблеми, жената е много свястна и дори се кара на Калин когато види, че не ми помага или нещо ми каже на криво
. Съжалявам , че имате този поблем. Сигурно е много тягостно и трудно да живееш така... не знам какво да ви кажа. Най - хубаво е тогава да живеете отделени, по-рядко да се виждате та да сте си мили и драги. Да знаете , че децата обичат бабите и дядовците си, ся не ви поучавам разбира се, но нищо не може да замени обичта на баба и дядо. То е толкова различно. Сигурно обаче всичко е до човек. Аз със сигурност ще бъда ужастна свекърррва, направо свекъвище
А иначе и аз смених плочата и сега почти я защитавам жената и ефекта наистина е голям... Както каза Райчето...
Те постоянно се карат с Марто, ама въпреки това си му е майка и той дава мило и драго за нея. Постоянно й угажда на изискванията. Аз започнах да й се обаждам отвреме на време да я питам как е, какво прави и т.н... И да ти кажа отношенията ни се подобриха. Ама не изгарям от желание да я виждам
сори. но идеята все пак ми беше да му кажеш как се чустваш.

Нали още не са ти свършили очните?
Така и не разбрах Ели, дали ще са за Коледа в Бг, но си мисля, че след Нова Година ще е по-спокойна обстановката в София и ще са минали всички видове семейни сбирки, може и клубовете да са по-свободни
Кога най-късно трябва да ти кажа какво искам?
Имам снимка, ще я кача понеделник