Зимата е нашият сезон, Декемврийчето се готви за 2-ят голям купон

• 17 146
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София
бой и гърч му е майката, за да нема време да мисли за глупости

Да това е другият подход Wink А по повод свекито, в началото наистина лицемерничех с нея, но после наистина ми се промени отношението към нея. Не че я обичам, но наистина я разбирам и нея и т.н... То всъщност при нас беше - в началото много се обичахме, после кат се роди Мая почна да се държи много странно и имахме няколко спречквания и т.н.. и после след като попремислих нещата и т.н. реших за да има мир и спокойствие да си пускам някои неща покрай ушите, да й казвам колко е велика и ей на сега ми е направила сума ти кисели крастваички, лозови сърмички ми праща (по Мартин) от време на време и т.н... Simple Smile И не идва да ни види! Simple Smile А нещото което винаги съм й се чудела е - има приятелка дет живее на буквално 2 преки от нас. Преди (миналата година) й ходеше редовно на гости (сега незнам как е), а до нас 1 път не дойде... аз не че съм приритала да идва, но ми е странно такова нещо. Примерно баба ми колкото пъти дойде в центъра задължително минава да види Мая и някакви такива... ама разни хора разни идеали...

# 211
Понякога чета толкова на диагонал,че почвам да се излагам,например с МКП,дето,по мои "изчисления" е ходила при Чамурлийска,а тя жената попита как е хомеопатката с времето за другата седмица.После МКП констатира,че по устничките на Ванеска няма и следа от удара и аз взех,че навързах нещата,че хомеопатията е помогнала толкова бързо.Така че сори Embarassed за дезинформацията.

СМАЙЛИ,КАКВА СТРАХОТНА ИЗНЕНАДА МИ СПРЕТНА!Едва сега прочетох,че си ме питала колко шишенца искам!Аз пък реших,че Румен те е зарязал с Дарата и е минал през Пловдив да ме види  Joy ха-ха!Нали мога да бъда различната и да правя впечатление!Сигурно от морето мисли за мен!Само че тая бахова ябълка,дето той каза,че е от теб,ме накара да се усъмня,че предположенията ми са верни! Joy  hahaha Вече прочетох,че даваш на Дарата по половин пипета 3-4 пъти на ден!Колко удивителни станаха,ей.

Янче,браво на теб,браво,че не си оставила нещата така,както е,не си казала "Ай,от мен да мине,нали съм здрава."Браво,че не си се отказала въпреки бременността и голямото семейство,което имаш да гледаш!Ако има повече такива хора,като теб,вярвам,че нещата постепенно ще почнат да се оправят!

МОНИ,яхна ли метлата,тръгна ли за София?

МАЙМУНКА,на мен ми харесва Савко с "кошница",но си мисля,че с добре оформена прическа Ежко още повече ще заприлича на мъж!Иначе е много пораснал!Покрай снимките на Ди на Шошка,Дарата,Ежко и др. направо се замислих колко бързо са пораснали децата/то чуждите винаги растат по-бързо Wink /

РАИЧКА,колко примамливо звучи твоето предложение "...децата да лудуват,а ние скромно да ядем пасти и да пием кафе..."При мен това е мисия невъзможна,усещам,че дори когато Дани го няма аз правя резки движения,както с главата/въртя я,за да обхвана територията в обсег на 360 гр,за да видя какво прави диването/,така и с туловището,например при звук на падащо нещо аз просто скачам и то толкова бързо,че мисълта,че съм сама  ме настига идея по-късно.Може би трябва да направя кариера като пожарникар... newsm78

# 212
Нели,откъде си свалила "Пчеличката Мая"?

# 213
  • София
Ванилийка, баховатя ябълка: не по-малко от 4пъти на ден, не по-малко от 4 капки. Може и повече но тва е минимума за да действа. Може да му сипваш по 7-8 капки във водичката ако си има за през деня в шишенце.  Ама това мисля че не замества другите капения... може просто тогава да са примерно 2 броя (не капки а капения...) ... Мисля така беше...

# 214
Здравейте!
Много изоставам ....
Марси, сори миличка Embarassed, но тези преподаватели ни стопиха лагерите, не дават учебници и конспекти до последно, а аз като примерна ученичка седя и пиша. Днес неможах да стигна до Благоев, защото Марио от сутринта е с разтройство и то в доста тежка форма. Опитвам се да го стабилизирам и утре пак да съм на линия за Икономически теории.

Приятно Купонясване момичета  Party, да пиите и едно за мен  Wine Glass
НАЗДРАВЕ!

# 215
Ох Дани е с температура 38.9 SadДнес нищо му нямаше и като стана в 4 пипам го пари.После измерихме Т и беше 37.5 и за не повече от два часа ми я вдигна на 38.9.Потече му нослето съответно-Зарази се от нас  CryЗвънях като луда на хомеопата но нито вест нито кост #Cussing outУспях да намеря педи и тя каза да давам през 6 часа осцилок.3 пъти и после да преминем на 12 часа.За носа само промивки със Стеримар.Не съм убедена че това ще помогне обаче Sad

# 216
  • на езерото
  Ох,най накрая да ви изчета на спокойствие без някой да ме дърпа ,вика ,тегли и др.
   Ванилйика,ситуацията с подскоците и въртенето до болка позната Joyпреди време ходих на гости на колежка която си гледа внучето,въпреки че детето беше много кротичко аз постоянно подскачах като отидеше до шкафовете или вратата hahahaголям смях падна,а бабата ми вика спокойно бе човек личити че дете гледаш.То не дете а зверче направо hahahaНо кариерата да правиш като пожарникар не е лошо Thinking мога да греша но ти май следваше право Thinking или и аз като теб през редовете съм чела Embarassed
   Алекс,за свекървата и ЛС мисля че за всеки подхода е индивидуален.С моя ЛС слава богу нямам проблеми,за сега е на моя страна WhistlingНо преди да почине свекъра и аз обаждах се уважавах я макар и лицемерно признавам но в името на доброто,все пак родители са му.След смърта не свекъра тя започна да ме обижда създаде ми куп главоболия обиди дори родители те ми,и аз тогава и дадох червен картон Twisted Evil сднешна дата жената е много кротка трепери за детето ми и ме уважава (аз съм гаден и злопаметен човек и винаги ще си имам едно наум за нея) дори подаръци за мен и малката носи PeaceПожелавам ти успех и много споделени щастливи мигове с твоето ЛС  bouquet
  Марси радвам се че нямате бактерии  Praynig
  Ангелче дано се оправя детенцето по бързичко Praynig
  Дани явно доста нанагорно ти идва,следване болно детенце ooooh!

# 217
  • София
Абе що цял ден никой не пише? Отдали сте се на недлен отдих. Вчера добра декемврийска агитка се заформихме Simple Smile И сега героите са уморнеи сигурно... Simple Smile

# 218
ЯНЧЕ,ами чакаме някой от героите да се появи и да раздуе и на,ти се появи,но траеш! newsm78   bouquet   Мерси за пояснения за ябълката!

На мъжо му се прияде телешко варено,отидох до Билата да купя телешки джолан и обърнах внимание,че върху опаковката има залепен етикет с категория месо,номера на животното,грамаж,цена, дата за пакетиране,дрън-дрън и.т.н. При мен се получи следният надпис:
 ТЕЛЕШКИ ДЖОЛАН   Категория   ГОВЕДО  /хм...... newsm78/  Винаги съм си мислела,че теле е дете-говедо.И съм се чудила,че телешкото е толкова червено!Ами то си е направо крава! Sick Може би аз нещо не разбирам?

# 219
Ванилке,
 и аз съм много зле с роднинските връзки при месата, май също трябва по-често да се зачитам в етикетите (то аз трябва и по-често изобщо да пазарувам и готвя сама, ама хайде сега да не се самокритикувам като свекърва  Wink)

софиянки-декемврийки, някой ходил ли е в клуб Мики маус на ул. Княз Борис, до църквата Св. Георги, май не съм срещала мнения за него в нашата темичка...?

мдааа, снощи не бе никак зле, макар че аз отново бях за малко.

# 220
аз за сьжаление на можах да се калсирам за срещата вчера.  Sad
ама така е , като забравих , че сестра ми има РД.  Embarassed  лелеее , толкова сьм разсеяна напоследьк.
надявам се , че ще можем да дойдем с ванилийка на другата през януари или когато там се разберем да я правим.
а снимки няма ли да качите- да ви видим.  Thinking
Майминка, ето ти адреса на клуб " мики маус" . поне да видиш за какво става вьпрос. www.miki-club.com.
Дани , Петя, скорошно оздравяване на малчуганите. Hug
Марси, браво за бактериите. дано всичко е наред от сега нататьк.  Praynig

# 221
Момичета, взех куличките от ИКЕА. Сладурски са!
Ето и снимката на бебо:

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 09:28 от _ШоШи_

# 222
Хахаааааааааа Шоши все едно вика здрасти с ръчичката Heart Eyes Heart Eyes
дали ви казах, че ви обичам и че снощи много ви се изкефих Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
Шоши, много хубаво се вижда, наистина все едно маха с ръчичка:). Видяха ли какво ще е?

# 224
  • София
Добро утро и от мен! Чакам сочни клюки от срещата! Смилете се над мен, от социалния ми живот само вашите разкази ми останаха  Laughing

Шоши, бебока се вижда супер! Какви са ти предчувствията тоя път, та да знаем какво ще е  Laughing

От днес пак съм сламена вдовица, така че, приемам предложения всякакви  Wink

Маймунка, аз пък мисля да не го постригваш. Така и така растат толкова бързо, чак ми става мъчно понякога, че вече не са бебета, не го прави още на малък мъж, нека си остане още малко сладък бебко....Променя много прическата.

Общи условия

Активация на акаунт