Да това е другият подход
А по повод свекито, в началото наистина лицемерничех с нея, но после наистина ми се промени отношението към нея. Не че я обичам, но наистина я разбирам и нея и т.н... То всъщност при нас беше - в началото много се обичахме, после кат се роди Мая почна да се държи много странно и имахме няколко спречквания и т.н.. и после след като попремислих нещата и т.н. реших за да има мир и спокойствие да си пускам някои неща покрай ушите, да й казвам колко е велика и ей на сега ми е направила сума ти кисели крастваички, лозови сърмички ми праща (по Мартин) от време на време и т.н...
И не идва да ни види!
А нещото което винаги съм й се чудела е - има приятелка дет живее на буквално 2 преки от нас. Преди (миналата година) й ходеше редовно на гости (сега незнам как е), а до нас 1 път не дойде... аз не че съм приритала да идва, но ми е странно такова нещо. Примерно баба ми колкото пъти дойде в центъра задължително минава да види Мая и някакви такива... ама разни хора разни идеали...
ха-ха!Нали мога да бъда различната и да правя впечатление!Сигурно от морето мисли за мен!Само че тая бахова ябълка,дето той каза,че е от теб,ме накара да се усъмня,че предположенията ми са верни!
Вече прочетох,че даваш на Дарата по половин пипета 3-4 пъти на ден!Колко удивителни станаха,ей.
, да пиите и едно за мен
Днес нищо му нямаше и като стана в 4 пипам го пари.После измерихме Т и беше 37.5 и за не повече от два часа ми я вдигна на 38.9.Потече му нослето съответно-Зарази се от нас
Звънях като луда на хомеопата но нито вест нито кост
Успях да намеря педи и тя каза да давам през 6 часа осцилок.3 пъти и после да преминем на 12 часа.За носа само промивки със Стеримар.Не съм убедена че това ще помогне обаче
мога да греша но ти май следваше право
Но преди да почине свекъра и аз обаждах се уважавах я макар и лицемерно признавам но в името на доброто,все пак родители са му.След смърта не свекъра тя започна да ме обижда създаде ми куп главоболия обиди дори родители те ми,и аз тогава и дадох червен картон
Пожелавам ти успех и много споделени щастливи мигове с твоето ЛС 

Може би аз нещо не разбирам?