Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 33 221
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро, момичета!
Днес 08.02. рожден ден има Мехмет Йълмаз Ак - Парс.

Пожелавам му здраве, щастие и много успехи в професията и живота.

"Присъдата" 19 -ти епизод с руски субтитри:
https://www.vbox7.com/play:7ae4e4bd9e?fbclid=IwAR12GyyUUI7ldRVeF … MKfeLqmYdGtV2cu_0

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 08:58 от Nina NN

# 226
Здравейте мили дружки Hug
Да е честит - жив , здрав , успешен актьорът Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover, играещ нашия умен ''Парс '' , той надрасна себе си и егото си в името на истината и справедливостта . Харесват ми героите ,че  са истински , не само черни и бели , а с всичките нюанси на сивото . А нашата Джей е с всички цветове на дъгата - понякога ти се иска да я зашлевиш , понякога -да я прегърнеш Grinning
Що се отнася до рейтинга - чудесен е АБ е висок , а те са най важни за рекламодателите . А и започне ли да пада под 4 , тогава е проблем . Той за това е рейтинг , да варира . Но моето мнение за лекия спад е ,че СЦ малко зацикли на убийството на Енгин , стига толкова дългокосият се е развявал безнаказано . Впрочем и този герой е интересен - виждаме как безизходицата е превърнала един добър човек в убиец , лъжец и подлец ...Но кой ли е поръчителят ? Кой искаше да се отърве от Енгин ? Може би Йекта ? Какъв баща ...освен да е разбрал ,че Енгин не е негово дете , тогава би го убил без колебание .
Надявам се ,че вече в неделя ще започне да се разплита тази енигма . И тогава,и рейта ще се покачи .

# 227

Жив и здрав да е Мехмет.Много хубави неща да му се случват и да му върви с всичко с което се захваща.

# 228
Привет!
Честит да е Мехмет и много щастлив! Birthday

Благодаря за споделеното! Flowers Bouquet
ТуркРу вече работи.

https://turkru.tv/prigovor-19-seriya.html

Вярно е, че лаборантът, който смени пробата от двора на Йекта беше друг. Защо сега е Ниязи - или поръчителят е друг, или е по - безопасно, по - сигурно Йекта да смени къртицата, ако вече има подозрения към първия - от поста на * Diva *.
Все още мисля, че Енгин го познава - съдя по усмивката на лицето му, когато Ниязи се появи зад Джейлин. Ако беше непознат, в първия миг би се стреснал. Изненада се после, когато видя насочения към него пистолет.

# 229
  • Кърджали
Жив и здрав да е Мехмет Йълмаз Ак! Да има успешна и дълга кариера!

Енгин познаваше убиеца си. А поръчителя ни е пред очите, ама кой е. Дали е Йекта? Много лесно е това предположение, но друго просто не ми идва наум

# 230
Освен ако Ниязи е бил с друг човек и за това Енгин се е зарадвал . А този друг е човекът , организирал бягството му ...
Йекта , Джунейт ( не ми се ще ) или някой изненадващ ?

# 231
  • Кърджали
Шукран Овалъ се присъединява към екипа на Присъда. Все още не се знае каква ще е ролята ѝ

Да стои далеч от Ългаз само.
Предполагам ще я завъртят около Парс (нещо вече не виждам как ще завъртят Седа около Парс) или Ерен.

# 232
Започнах да си мисля че ще ни изненадат с поръчителя. Йекта прекалено много ни го набиват на очи....Време е вече в неделя да се развърже поне малко и всички да разберат че Наязи е къртицата.
Мен ми се ще тази новата хубавица да се завърти около Прас - и той да изпита безусловната любов. Мисля че го заслужава !
Да е жив , здрав и успешен Мехмет Ак !

# 233
  • Кърджали
Само да не му се падне и на него някоя адвокатка дето не я слуша главата 😂😂😂💐

# 234
Алекс, ако отнемат сега правата и на Ългаз, нашите двама остават беззащитни. Joy Не ми се вярва да е роднина на някое от семействата. Малко едричка ми се струва за Парс.

# 235
Да не би това да е новата прокурорка на мястото  на Ългаз?
Не ми се ще Джей да е в затвора, а Ългаз да помага на новата... Disappointed
За Парс отдавна подозирам, че харесва Седа и тъй като тя е готова
да му помага за Ългаз и Джей, нещата там ще се развият романтично. Revolving Hearts

Днес няма ли да има трейлър?

# 236
  • Кърджали
Правата на Ългаз ще ги отнемат евентуално ако има присъда срещу него.
При повторното гледане разбрах следното. Притискат Парс да повдигне обвинения срещу Джейлин (така обсъжданият обвинителен акт е срещу нея). Обвиненията че Ългаз е ходил на местопрестъплението и евентуално е пипал нещо ще ги разследва друг прокурор. Макар че предполагам ако нашите две момчета успеят с плана си (какъвто и да е той) и докажат къртицата, наличието на трети човек и (дай Боже) стигнат до поръчителя и разследването срещу Ългаз ще отпадне.

От вчера си играя да сглобя това

ДНК анализа посочи Ългаз. Какво ще правим сега?
https://vk.com/wall609002571_114

Клипа е дълъг, около 20 минути
Не очаквам да пуснат фраг днес.

# 237
Алекс, благодаря ти за клипа! Hands Ok Hand
Тежка ситуация, наистина!
Всички в тази сцена играят изумително! Всеки своята роля!
Много  е хубаво да се видят в детайли и в едър план.
Парс гледаше Ниязи много изпитателно и с подчертано подозрение. Rage
Дано дадат някоя подсказка в трейлъра, когато и да излезе...

Нашите любимци бяха толкова тъжни, докато чакаха...

# 238
  • Кърджали
Парс не е доверчив. Надявам се ще има съмнения и спрямо Ниязи . А на Парс малко му трябва за да захапе по принцип

# 239
  • София
Привет!
Уважаемият прокурор е благодарил: "Искам да благодаря на всички които ме поздравиха за рождения ми ден радвам се че ви имам "

Аз благодаря на Алекс за клипчето, преводите, разясненията  и всичко, което прави за нас.
Благодаря и на всички момичета/ не ви изреждам по имена за да не пропусна някой/ за интересните постове, разсъждения и прогнози.
Хубав ден ви желая, до скоро и бъдете здрави.

Общи условия

Активация на акаунт