Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 33 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Алекс, благодаря за видеото! Flowers Hibiscus

# 241
+         Да е жив и здрав Мехмед Ак!Дълга и успешна кариера!
     Благодаря на всички споделили  мнения и анализи за новия епизод.
     Алекс ,благодаря за всичко,което правиш за темата!
        Бъдете  здрави!

# 242
сега като гледам 18 епизод и слушам разговора на Ниязи и на мен ми се струва, че може би парите, които Ниязи ще получи, ще са част от парите за дрогата, която Сердар и компания трябва да пренесат от точка А до точка Б.
гласа на този по телефона ми прилича на този на Сердар, но няма как да сме сигурни в момента

# 243
  • София
Привет!
Изгледах серията с руски субтитри и, само предполагам, планът на Ългаз и Парс е: - Парс, освен разследващ прокурор, да бъде и обвиняващ прокурор. Поне това разбрах от разговора на Парс с главния прокурор при предаването на обвинителния акт от Парс.

# 244
  • Кърджали
Това е част от плана, то е ясно... Парс иначе едва ли е останал без работа, та да настоява за това. Първо ми мина през ума дали обвинението не е написано така, че да бъде върнато в съда като непълно и така да спечелят време. Но не се връзва - едно има вероятност през това време да върнат Джейлин в затвора (а Ългаз няма да позволи вероятноста Джейлин да мине покрай затвора, камо ли да влезе), а и главният прокурор видя акта и щеше да разбере ако има нещо нередно.
Та ми е интересно какво са замислили тия двамата. Явно ще използват и процедурни хватки за да печелят време докато разкрият къртицата. Но каква е играта им?
Дано ни подхвърлят нещо и във фрага

# 245
С този обвинителен акт във финала на епизода печели време най- вече Сема Ергенекон ми се струва. Stuck Out Tongue Winking Eye  Да видим какво ще е заложила в следващия епизод.

# 246
Харесаха ми, реших да ги споделя с вас.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 20:14 от LU4IQ

# 247
Лу, 😍 тъкмо днес гледам Парс  😉 в Халка, но не мога да се пренастроя на злодейска вълна и това си е. 😂

# 248
  • Кърджали
Още един малък бонус от мен.
"Лекуваш раните ми... Но дано и ти не ме изоставиш" https://vk.com/wall609002571_115
-

# 249
Здравейте, любознателни момичета!
Да е жив, здрав и пак здрав Мехмед Йлмаз Ак!
Аз досега съм го гледала все в отрицателни роли - Вътре, Рамо, Халка, Чукур, мисля, че и Куршум, но беше отдавна и може да греша. Обаче ролята му в този сериал сякаш е писана за него - чепат, досаден, заядлив, но с меко сърце Heart Eyes( както каза Ерен ) и обичлив. Обаче с тази болест дето му е прикачила Сема Е. ми се струва,че няма да закачи втори сезон. Дано греша!
 Алекс - клипчетата
Благодаря на всички за проницателните и умни постове!
Аз съм доволна, че попаднах в тази група на знаещи и мислещи  дами.
Тази нова актриса Шукран Овалъ играе и друг сериал на Али Билгин - "Малки убийства". И там се появи от никъде, та да се поудължи и освежи малко сериалчето ( според мен беше излишно да се драматизира повече, ама нали не съм "драгия" турски зрител никой не ме пита
Може да е в ролята на прокурора, на вакантното място.
Сега за парите - не вярвам да превеждат парите за "мокри" поръчки по банков път. Според мен за това се плаща  кеш. Този Ниязи хептен аджамия , обаче скоро ще му се изтрие ироничната усмивчица. И искам, ама много искам Йекта да го осъдят като мошеник и фалшификатор, точно като Мердан. Те може би баш по тази линия се познават,а ?
Ужасно дълъг пост сътворих, нали?!? Лека и спокойна нощ !

# 250
Според мен Йекта и Мердан се познават, защото и двамата са свързани с подземния свят.

Йекта нали каза, че той си гледа работата, а Мердан си гледа неговата, без да се месят в делата един на друг, и цари нещо като примирие.

Може би Йекта защитава бизнеса с наркотици и уийства, а Мердан с измами, фалшификации, кражби и убийства.

Досега не сме видяли Мердан да се занимава с наркотици... знае, че Чинар е забъркан в каша, ама човекът му, който трябваше да следи Чинар не е много досетлив и не можа да събере много информация.

За сметка на това Йекта не веднъж защитава и измъква Сердар от затвора. Освен това Енгин познаваше и Инджи, и Мерве, и Сердар. И един път чухме разговор на Йекта с някой да не се безпокои, че защитава децата както винаги.

Освен това знаем, че Мердан има приятел-партньор, който е държал кафето докато Мердан е бил в затвора, за него не знаем нищо, но може би и той е някой престъпник.

Йекта според мен могат да го осъдят не само като мошеник и фалшификатор заради дипломата и постоянната подмяна на доказателства, но и за убийства.

# 251
  • Кърджали
Днес от екипа на Присъда имат още един рожденик - Уур Аслан. Да бъде здрав, да се радва на семейството си и на успешна кариера!

# 252
Шукран Овалъ се присъединява към екипа на Присъда. Все още не се знае каква ще е ролята ѝ

Да стои далеч от Ългаз само.
Предполагам ще я завъртят около Парс (нещо вече не виждам как ще завъртят Седа около Парс) или Ерен.

Името на героинята - Даря , ще заеме мястото на прокурора Ългаз.

# 253
  • Кърджали
Логично е да заеме мястото на Ългаз, той гледам няма намерение да се връща. Може би тя ще разследва глупостите дето забъркват малоумните младежи. Дерия - хубаво име...

# 254
  • София
Привет!
Честит рожден ден и честит юбилей /50 години/ на Уур Аслан! 
Пожелавам му да е жив и здрав и много успехи да има  в живота и професията!

Общи условия

Активация на акаунт