Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 33 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Честит да е Уур - много здраве , любов и професионални успехи Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Heart
Голям е симпатяга , точно като героите , в които се превъплъщава Grinning
Здравейте дружки - да ни е честита новата хубавица в сериала , дано е добър човек ,че негодниците като Йекта , Сердар и компания са ни достатъчни Rage
Не вярвам да ни дадат подсказка във фрага , ще ни държат в напрежение до неделя .

# 256
Здраейте! Blue Heart

Голям празник за Уур Аслан - да е жив и здрав, все така усмихнат и обичлив!
Добър актьор, добър певец, добър съпруг и добър приятел!

Дано  и за нас да има малък празник днес във формата на трейлър! Laughing

Не знам откъде се познават Мердан и Йекта, но Мердан го виждам повече
като спасител и отмъстител, отколкото като престъпник. А и защо изпрати Седа при Йекта?
Нали за да го следи и разкрие престъпленията му?

# 257
  • Кърджали
Седа беше изпратена от него при Йекта за да разбере къде е трупа на Зафер. Защото щом Енгин знаел и Йекта трябвало да знае. Другото не го интересува.

# 258
  • София
Привет!
Добре, че е Алекс да разяснява. Защото аз забравям някой подробности и се чудя на някой коментари. Например:
Защо деде Мердан някой го характеризират за престъпник? Да, лежал е в затвора, но нищо повече не знаем - защо и кък е осъден. Да, познава престъпния свят има доста връзки там, но той престъпник ли е? С какво е пресъпил закона? Да, синът му "много честния" Митин го упреква за всичко, но защо?   Има доста още неизяснени образи и постъпки. Тези и други въпроси Дива ги беше обобщила и няма да ги повтарям. Все си мисля, че вече е крайно време да получим някой отговори.
Хубав ден, до скоро и бъдете здрави.

# 259
  • Кърджали
Не са ни казали много подробности. Но знаем че е бил в затвора за измами и кражби. Професорката го описа и пред Парс и пред Ългаз като много опасен човек (мнението на Метин е ясно - крадец, измамник изнудвач, но предвид как лесно Метин очерня другите за да оправдае себе си). Все пак е бил толкова години в затвора, не е влезнал по погрешка..Парс също беше разглеждал досието му и го обобщи като "няма престъпление, което да не е извършил"
Мердан си е престъпник. Покаял ли се е , не се ли.... Не мога да му хвана спатиите.
Отделно преди в годините е изоставял семейството си.

# 260
Покаял се , дръжки Stuck Out Tongue Winking Eye
Престъпник , с престъпно мислене , по-скоро се е разкаял за семейството си . За това се надяваме да помогне на Джейлин .

# 261
Според мен Метин не е простил на баща си, че ги е оставил да се оправят сами, а се е занимавал с престъпна дейност. А това с покаянието и желанието да се поправи Метин не му вярва.

Не знам какво е миналото на Мердан, но ми стига това, което направи, откакто излезе от затвора:

- уби човек - прати отровната баклава в затвора
- прикри убийство - унищожи колата на Метин, за да няма улики
- фалшифицира документ - писмото до Гюл
- съучастник в убийство - мълчанието му по темата Зафер (нито подаде сигнал, когато разбра, нито каза на родните, нито помогна разследването)
- изнудване и заплахи - изнудва и заплашва Седа

# 262
Привет!
Честит да е Уур! Flowers Bouquet Още дълги години щастлив живот му пожелавам! Balloon Birthday Balloon

Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus

# 263
  • София
Според мен Метин не е простил на баща си, че ги е оставил да се оправят сами, а се е занимавал с престъпна дейност. А това с покаянието и желанието да се поправи Метин не му вярва.

Не знам какво е миналото на Мердан, но ми стига това, което направи, откакто излезе от затвора:

- уби човек - прати отровната баклава в затвора
- прикри убийство - унищожи колата на Метин, за да няма улики
- фалшифицира документ - писмото до Гюл
- съучастник в убийство - мълчанието му по темата Зафер (нито подаде сигнал, когато разбра, нито каза на родните, нито помогна разследването)
- изнудване и заплахи - изнудва и заплашва Седа
Леле е е! Голям престъпник е Мердин, няма що! Всичките горе изредени са "света вода ненапита" - честни и почтени. Искам да знам миналото му за да преценя какви са "престъпленията му".  Изредените по горе примери  не са основание да се нарече Мердин престъпник - мое мнение.

# 264
Нина , и аз мисля като теб. Колкото и да го изкарват черен като дявола не спирам да вярвам че много от кашите ще ги изчисти именно Мердан. Дори предпочитам неговата версия за Зафер - иначе нашите две гълъбчета ще се разделят / не знам как ще се справят с новината за смъртта на Зафер и участието на Чънар и Метин / . Толкова много ми харесват заедно че самата мисъл за кавги между тях ме натъжава.

# 265
  • Кърджали
То и Мердан не отрича, че е престъпник. Дори се гордее с уменията  и действията си.
Само дето допълва,че въпреки това иска да е до семейството си. Сетил се ...

# 266
# 267
Престъпник си е Мердан, пред правото е такъв. И това, че има други, които също не са "чиста вода, ненапита", не го прави чистичък. Както и това, че се опитва да се сближи със семейството си. А мотиви има и те са били важни за наказанието му.
Има и разкаяли се престъпници, разбира се. Ама аз разкаяние у него не съм забелязала. Напротив - начинът му на действие след излизането от затвора е също престъпен. Аз го нареждам до Йекта. И двамата действат на принципа: целта оправдава средствата. Чакам ги да се сблъскат в скоро време, въпреки че имат правило да не пресичат територията на другия.
А случаят със Зафер ще излезе рано или късно. Сещам се, че Джейлин беше дала счупения си телефон за извличане на информация или пък случайно жената, която се обади, ще се появи.

# 268
  • Кърджали
Аз започнах да си мисля че Зафер го пазят като бомба в края на сезона и после седи и чакай цяло лято какво ще стане ....

# 269
Аз започнах да си мисля че Зафер го пазят като бомба в края на сезона и после седи и чакай цяло лято какво ще стане ....

Или ще го забравят за нуждите на сценария. 😂

Общи условия

Активация на акаунт