Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 33 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Кърджали
Там на сянка си му е добре, ако питат мен.
Но едва ли ще го забравят. Все пак Метин трябва да понесе отговорността за действията си. Та да престане да се прави на ангел небесен. Чънар също трябва да вдигне още веднъж мерите на батко си. И така да се разкрие и Сердар

# 271
  • София
Престъпник си е Мердан, пред правото е такъв. И това, че има други, които също не са "чиста вода, ненапита", не го прави чистичък. Както и това, че се опитва да се сближи със семейството си. А мотиви има и те са били важни за наказанието му.
Има и разкаяли се престъпници, разбира се. Ама аз разкаяние у него не съм забелязала. Напротив - начинът му на действие след излизането от затвора е също престъпен. Аз го нареждам до Йекта. И двамата действат на принципа: целта оправдава средствата. Чакам ги да се сблъскат в скоро време, въпреки че имат правило да не пресичат територията на другия.
А случаят със Зафер ще излезе рано или късно. Сещам се, че Джейлин беше дала счупения си телефон за извличане на информация или пък случайно жената, която се обади, ще се появи.
"Престъпник си е Мердан, пред правото е такъв".
 Катя, ами аз точно това искам да знам - какво е престъплението му пред правото. Защо е осъден? Ти знаеш ли с какво е престъпил закона и защо е лежал в затвора?
За Зафер поне казаха, че неправилно е осъден и е лежал в затвора невинен. А така ли е било? Той също е изоставал многократно семейството си. Но след това невинен ли беше? Отвлече човек и само дето не го остави да умре. С пистолет в ръка отиде да убива и да отмъщава и само по една случайност не уби, а убиха него.  И сега той е жертвата и нищо чудно "гроба" му да съсипе любовта на Джейлин и Ългаз, НО  НЕВЯРВАМ!

# 272
Лу, 😍 тъкмо днес гледам Парс  😉 в Халка, но не мога да се пренастроя на злодейска вълна и това си е. 😂

Извинявам се, сутринта съм пропуснала поста ти Heart Късметлийка си, Пепелче! След запознанството с Парс е трудно да повярваш, че е възможно Мехмет да е и много зловещ в ролята на Чаатай.

Катя, за телефона Джейлин каза, че прехвърлят информацията в новия, но не вижда кой е звънил и кой писал, защото се изтрива, ако телефонът е стоял дълго време незареден. И с писмото до Гюл историята на Зафер засега е затворена.

# 273
Кака ви Мара Клюкарката да ви уведоми - Пънарката се е разделила с Къдравия , Боже каква радост ! Не го понасям този актьор . Друго не казвам Rolling Eyes Neutral Face No Mouth

# 274
Кака ви Мара Клюкарката да ви уведоми - Пънарката се е разделила с Къдравия , Боже каква радост ! Не го понасям този актьор . Друго не казвам Rolling Eyes Neutral Face No Mouth

Тюх, язък. 😂
На мене ми беше симпатичен Къдравия, но очаквах това.
И почти (99.99%) съм сигурна, че прокурор - адвоката ще го огрее сега. 😂
Докато трае сериалът.

# 275

А Каан има ли си гадже или жена? (Не му знам биографията, а в IMDB няма инфо
за съпруга и деца. Blush )
От някои клипчта и  гифчета тук, забелязвам, че бая се заглежда в Пънар,
въпреки пословичната му сдържаност... Grin

# 276
+          Честит юбилей на Уур Аслан!
          Да е жив и здрав,любящ баща и съпруг,а също и
          много професионални успехи!

# 277

А Каан има ли си гадже или жена? (Не му знам биографията, а в IMDB няма инфо
за съпруга и деца. Blush )
От някои клипчта и  гифчета тук, забелязвам, че бая се заглежда в Пънар,
въпреки пословичната му сдържаност... Grin
Не знам , по времето на Кара севда имаше приятелка от години - Зейнеп се казваше , леко невзрачна . Май бяха заедно поне до мин.година , но за момента - не знам .

# 278
  • Кърджали
Говори се, че се е разделил с приятелката си преди или някъде по началото на Присъда (Но си я следва в социалните мрежи).
Сега като му се е освободил пътя, да взима да си взима девойката. Желание едва ли му липсва 🤪

# 279
Фили, супер новина. Каан от известно време е свободен. Може пък Пънар да е неговия човек! Ехааа

# 280
  • AMS

Привет, привет и благодаря за преводите и коментарите!!!
Да са честити рождениците актьори!!!
И двамата са специални за Присъда и много ги харесвам!!!
Дано да е за добро присъединяването на новата актриса!!!
Гледала съм я в предишни проекти и тук очаквам повече.
Ако е от лошите, няма да ме спечели. Дано да е от принципните!!!
По съдържанието и коментарите ще се върна на това,
че и на мен ми се стори по гласа, че Ниязи говори по телефона със Сердар.
Впрочем какво знаем и не знаем за героите
и какво е по подразбиране е трудно да се закове.
Нали точно за това беше мотото, че тъкмо намериш отговор и въпросът е друг.
Така увлечени в една нишка, лесно е да се заплетеш в кълбото, да забравиш, да се сетиш по-късно.
За това се мъча да построя в основната принципите на правото.

Скрит текст:
Имаме Прокуратура, Съд и Следствие. Извършено е престъпление. Нарушени са законите.
Следствието и полицията разследват и предават резултатите на Прокурор.
Прокурорът може да иска още доказателства от Следствието, но той не разследва.
Няма разследващи прокурори!!! Прокурорът обвинява!!!
Прокуратурата е държавното обвинение!!!
Прокурорът може да върне делото за допълнително разследване на Следствието.
Прокурорът, освен от Следствието,  черпи информация
и от показанията на свидетели и заподозрени.
След като са събрани необходимите доказателства от Следствието и Полицията,
Прокурорът повдига обвинението, изготвя обвинителен акт и го представя на Съда.
Адвокатите, като защитници, имат право да се запознават с всички детайли по дадено дело,
и да представят допълнителни доказателства пред съда, в защита на подсъдимия.
Съдът отсъжда - определя наказанието с произнасянето на Присъда.
Кой е престъпник решава Съда. Прокурорът обвинява.
Следствието и Полицията разследват заподозрените.
Извинете, ако съм ви досадила!!!

В края на еп. 19 ни показаха една страница от обвинителния акт,
и ни вкараха в алинеи, точки ..., а не ни дадоха дали има и други,
освен Джейлин, привлечени под отговорност. Според мен има и това е Ългаз.
В един пост прочетох, че са прочели и първата страница, но не я намерих в кадър.
И следвайки мотото за смяна на въпросите,  ще направя смело предположение,
че в обвинителният акт за убийството на Енгин, се обвинява и Ългаз за извършител.
Не се наемам да съм нито адвокат, нито съдия на Мердан.
Ама май ми се струва, че може Йекта да се е дипломирал при него.
А за последната новина извън сериала съм без коментар.
Ама ми харесва.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 18:36 от * Diva *

# 281
Diva, аз предположих, че е първа страница, но се вижда добре папката на разтвор и  че преди страницата, от която чете Джейлин има доста листове. Най- вероятно е последната от обвинителния акт,  която съдържа фактите  изложени накратко и становището на прокурора, защото фигурираше  част от подписа на Парс Сечкин. Моя е грешката, че съм я възприела като 1-ва страница.  Имах предвид, че страницата прочетох внимателно, доколкото можах да я обърна. Но си права. Засипват ни с правна материя, благодарение на която до края на сериала, всеки от нас ще стане половин адвокат Grinning, а ни въртят на шиш заради простички въпроси, за които си чакаме отговора, като например кога най- накрая ще се разбере кой е убиецът на Енгин и кога ще излезе наяве трупа на Зафер?

# 282
  • Кърджали
Първата страница също я показаха, но по-рано, преди Парс да занесе акта на главният прокурор. Но честно казано не съм се пробвала да го разчитам

# 283

Тюх, язък. 😂
На мене ми беше симпатичен Къдравия, но очаквах това.
И почти (99.99%) съм сигурна, че прокурор - адвоката ще го огрее сега. 😂
Докато трае сериалът.

..............може и загар да има вече ................Grinning

# 284
  • AMS
Благодаря ви за отговорите!!!
Намерих първа страница >>>

След това Парс отива при гл. прокурор.
А за убийството на Зафер Сердар знае всичко
и в удобен момент пак ще натопи Чънар.

Общи условия

Активация на акаунт