Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда / Тема 5

• 32 878
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Ългаз каза, че има двама свидетели при носещението му на местопрестъплението, ама единият е Ниязи...
Йекта с един удар - двама ударени - Джейлин може да я приберат в затвора, а на Ългаз да му отнемат правата и да го съдят...
Редя си едни тъмни сценарии и разчитам на Сема да ме опровергае на 100% и победата да е за четиримата мускетари...

# 46
Дори да обвинят Ългаз той няма да спре да я защитава. Делото примерно, което е било за използване на реклама от Джейлин или там каквото беше не и пречеше да адвокатсва няколко месеца, докато се водеше.

Надявам, се, че Ългаз ще докаже, че обвиненията са безпочвени. Надявам се че няма да съдят Ългаз.

# 47
Кукличка, Алекс - браво за бързината! Страхотни сте! Hands Plus1
Благодаря за трейлъра! Flowers Hibiscus

Йекта е  кошмар за всички! Седа го гледаше изумена, защо не проговори?
Поне да отиде и да каже на гл.прокурор кой е мошеникът Йекта! Rage
Но не ми е ясно обаче какво става с намерената ръкавица
и съвпадението с ДНК-то, след като Йекта отрича, че това е веществено
доказателство, защото може да е била подхвърлена?!?!
Трейлърът е доста постен... Видяхме обаче, че болестта на Парс се засилва... Sad

# 48
Е, дедо Мерди трябва вече да се включи в играта. И внукът му като засегнат...! Той поне от раз решава случая. Нали така беше обяснявал?

# 49
  • София
Е, дедо Мерди трябва вече да се включи в играта. И внукът му като засегнат...! Той поне от раз решава случая. Нали така беше обяснявал?

Хич не искам да се разтягат нещата, но на там се върви.
Аз също чакам ДЕДЕ да се включи и си мисля, че той е доста навътре. Знае за фалшивата диплома на Йекта, но изчаква сякаш.  Възможно е да е надушил и за лаборанта, защото някакво момче го следи плътно и не мисля, че той е от кредиторите, които го сбиха. От този трейлър нищо не се разбра за подкупния лаборант, и кой е поръчителя. Вече трябва да лъснат делата му по фалшивите изследвания и замазване на следите. Някой питаше за третия куршум, че не е намерен. Намери го убиеца- лаборант, след като провери с ръката си във въпросната ръкавица дали е умрял Енгин, след това го обърна  и взе нещо под него. Вероятно това е куршума с който е убит и е от неговвия пистолет. Съжалявам, че в следващия епизод е вероятно  Джейлин отново да попадне в затвора, а на Ългаз му предстоят много неприятности. Да, върви се към разтягане.

# 50
Привет!
kukli4ka456, Алекс, благодаря ви! Flowers Bouquet За всичко споделено! Flowers Bouquet

Защо да връщат Джейлин в затвора? Нева я пусна, защото беше доказано, че на местопрестъплението е имало трети човек, това е неоспоримо и няма отношение към ръкавицата, космите и ДНК.

# 51
  • Кърджали
Засега няма да връщат Джейлин в затвора.
Ще обвинят Ългаз в манипулиране на разследването и така Джейлим остава единственият заподозрян за убийството. Да не надяваме,че Парс все пак ще покаже че не пасе патки

# 52
Обвинението този път май срещу Ългаз.

# 53
Аз първоначално като видях Йекта помислих, че Джейлин като единствена заподозряна трябва да бъде задържана отново. Но изглежда драмата е около ДНК-то и обвинение срещу Ългаз. Дано докаже, че е невинен, има и свидетели.

Чудя се това обвинение до каква степен би повлияло на кариерата му на адвокат, дали ще му забранят да защитава Джейлин?
Или е тактика на Йекта да прекърши психологически Джейлин да се предаде за да не вреди на Ългаз... или пък да я провокира да направи някоя глупост и да си навреди още повече и на себе си и на Ългаз.

Не искам дори да допусна мисълта, че могат да отнемат правото на Ългаз да бъде адвокат.

Но все пак имаме Сахвер и нейните приятели, ако се наложи надявам се, че тя няма да остави Ългаз да затъне в блатото на глупостите и манипулациите на Йекта.

# 54
  • Кърджали
Доколкото им схванах правилата - дори и да тече разследване срещу него, може да е адвокат. Ако го осъдят - тогава е друго. Адвокаската колегия взема решение дали и за колко време да отнемат правата. На Джейлин го отнеха за три месеца, защото била нарушила там някакъв закон рекламирайки нещо или някой...

# 55
Няма да му отнемат правата, ще разкрият измамата преди това. Джейлин обжалва - всички се рекламирали, само нея наказаха. Тя е рекламирала себе си - със спечелени дела или нещо такова. Йекта я натопил. Може и да не била явна реклама, надявам се скоро да разгледат жалбата и да ѝ върнат правата.

# 56
  • Кърджали
Я да ви разсея малко с една сцена
Обичам те - https://vk.com/wall609002571_109

# 57
Мерси, много хубава сцена. Ългаз и той като Джейлин - с добро сърце... работи без пари.

Надявам се, че доброто, което Ългаз и Джейлин правят някой ден ще бъде възнаградено.

# 58
 Винаги страдат невинните. И Господ го е страх от лошите.

# 59
Всички знаем,че Ългаз не би направил това ,но ммай него ще пратят на мястото на Джейлин и ролите ще се разменят само ми е интересно тя като не може да практикува как ще го измъкне и да и аз съжалих Парс който в началото мислихме за гадина ,но се оказа точен човек и човек на закона.

Общи условия

Активация на акаунт