В момента чета ... 74

• 42 278
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Първа среща с Ерик-Еманюел Шмит и неговия запомнящ се Концерт в памет на един ангел. Много красива книга, побираща едва четири истории, завладяващи с лекота и простота.
Перфектен писателски похват да се казва много с малко. Краткотрайността прави четенето пленително - нещо, което е поднесено фино и в същото време богато. И наистина… разказите му са като букет от подходящи цветя.

Ще продължа с Оскар и розовата дама

# 346
"Оскар и розовата дама" е хубава, но "Десетте деца, които госпожа Мин никога не беше имала" ми е особено любима както и разказа "Одет Тулмонд" от едноименния сборник

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 20:05 от Al Georgieva

# 347
  • Русе
Прочетох ,, Докога ще чакаме бащите" . Допадна ми , но не е нещо невероятно. Главните ни персонажи са деца 12г. Митка , на когото се случваха толкова много нещастия , че ... все нямаха край и Макс - най-добрият му приятел. Книгата въпреки краткият си обем е писана от двама писатели.  И честно не можах да разгдая кой кога пише.
Прочетох и ,, Истанбул червен" - красиво пише писателят , но не ме разчувства чак , толкова. Сега гледам и филма му.
От библиотеката съм се заредила още и с
А днес си закупих и :

# 348
  • София
Започнах "Екзекуторът" на Крис Картър. Втора книга от поредищата за Робърт Хънтър. Гнусничка е като първата, дано не ме разочарова с нещо лесно предвидимо.
Паралелно чета и "Нострадамус" на Джон Хог. Едва 50-60 страници прочетох, но засега не впечатлява с нищо.

# 349
  • София
Много харесвам Ерик-Еманюел Шмит, периодично си купувам по някоя негова книжка.
Докато разглеждам предстоящите книги сега, виждам че скоро ще излезе продължение на "Бьорнстад" и "Ние срещу всички" - "Победителите" :
https://www.ozone.bg/product/pobeditelite-fredrik-bakman/

# 350
  • Пловдив

Вчера я прочетох, мнението ми е като за първата част - става за убиване на времето.

# 351
Приключих с Оскар и розовата дама и да - великолепен разказвач е Шмит.
Също чакам Победителите и е похвално, че така бързо са се справили с българското издание, но може би няма да го пуснат преди тяхното периодично 50% намаление, което наближава.

# 352
Много разтоварващо ми дойдоха Хрониките. Намерих У4М, почнах "Четвъртата маймуна".

# 353
Прочетох откъс от “Дървесна история”, Ричард Пауърс и определено бих искала да прочета книгата. Само ме смущава един отзив на сайта на Колибри, че е с доста ситен шрифт.

# 354
В момента чета “Недопечена идея” - биографична, авторката е англичанка - Оливия Потс. Учи и 5 години работи като юрист и се изкачва по стълбицата (не мога да им запомня техните титли, май до барист стигна). Но напусна работата си и се записа в Льо Кордон бльо (сладкарство).. май няма да ѝ се получи.. 🙂 Нищо особено, бързо върви.. Има и рецепти, но никак не са точни..

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 15:22 от 50 Shades of Purple

# 355
Шогун отива да отлежава а аз подхващам 🪨✂️📃

# 356
  • Mostly in my mind
Приятно четене, Coco Milk! Heart
Твоята не успях да я взема днес. В понеделник ще отида.

# 357
Приятно четене, Coco Milk! Heart
Твоята не успях да я взема днес. В понеделник ще отида.
Благодаря!🤩

# 358
  • Бургас
Оххх,запалихте ме с таз ,,Камък,ножица,хартия,,..... Да се чудя сега от къде да я търся....

# 359
  • София
Стори ми се, че е на Сиела. Сигурно за 3 март ще пуснат всичко на 50%.

Общи условия

Активация на акаунт