Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 150
  • 263
  •   1
Отговори
# 60
уф! не знам какво да кажа
честно казано навсякъде има по нещо подобно - там където празнувахме РД на Ели, нямаше капачки на контактите /след 2 месеца бяхме пак там и ве4е имаше, но въпросът е принципен все пак/

# 61
  • София, център
П.П. ... и аз съм Нана, от както се помня, приятно ми е!

# 62
Момичета, аз няма да гласувам за клуб, а ще оставя на вас да изберете. Все пак не съм 100% сигурна, че ще дойдем, зависи от много неща, напоследно място от мен #Cussing out Иначе адски много искам пак да се видим Wink

# 63
А тук сега да си кажа, че бяхме току що на ваксина- ДТК. Дари му дръпна такъв рев, че нямам думи. Лекарката ме нерви отдавна, едва я издържам 20 мин, докато сме при нея. Но днес не ми издържаха нервите, та се държах отвратително /според мъжа ми/. Жената уж нищо не ми е направила, ама вече съм предубедена и нищо не е в състояние да промени мнението ми към нея. Аз по принцип съм сдържан човек, докато не ми избият човиите, и после вече няма спирка. Отдавна не се бях виждала такава.  Sick
А сега ми е толкова нервно, че незнам....
Айде стига съм ви пълнила главата с моите глупости, ама ми трябва нещо с което да се успокоя, че съм се разтреперила от бяс.

# 64
Миме, не се ядосвай, аз също преди ваксина съм кълбо от нерви, но откакто си сменихме педката съм много доволна.Когато обаче съм нервна-чистя и това ме успокоява clean.

За клуба, някъде пишеше, че са казали, че няма да  допускат деца до 2г....или не съм прочела добре, но то ние ще си питаме.Вярно е, че навсякъде може да се случи, но е вярно и че въпросът е принципен, на тези места е задължително обезопасяването Close .

Нана, как сте с Луси?

Ali&Meli, целувки на Мели !

От нас поздрави

Лора в момента яде пържена филия ... с лъжица  Joy

# 65
  • Sofia
Писах и го затрих! #2gunfire Това е за мен!
Сетони не дай си боже то всичко може да се случи. Да се молим да Господ да ни пази дечицата. А защо не се вижда снимката идея си нямам.
Хамелеонче Маринка е много сладка. Голяма хубавица е тя! В този ред на мисли в събота Косара има час при фризьорката ми да я подстриже, че на мен и бретона си не го дава.
Мимес защо не си свените педиатъра. Сега декември е момента.
За часа - както решите вие, ако можем да дойдем ще се съобразя.

# 66
Уча я да си казва името, гушкам я, гледам я в очите и отчетливо произнасям
ЛО-РА, ЛО-РА, а тя ме гледа в очите и казва МА-МА, МА-МА и пак така...
Чао, отиваме на разходка, целувки на всички!

# 67
Сети, това детската стая на Лорчето ли е? Страхотно е, а как си се занимава голямото момиченце Hug

Преси, ние вече минахме през фризьорския салон. Детето ми се държа страхотно, изтърпя цялата манипулация, накрая даже ми даде усмивка, за да я снимам с новата прическа. Ама вече ни няма къдриците, много е различна така, но пак е сладуранка. На мама гарджето Joy

А за педката, ще я сменяме естествено, но искам педиатър в София, че тук няма с кой да я сменя. Та още не съм си избрала читав, а и да ми е все пак близо.

# 68
  • Варна
Уча я да си казва името, гушкам я, гледам я в очите и отчетливо произнасям
ЛО-РА, ЛО-РА, а тя ме гледа в очите и казва МА-МА, МА-МА и пак така...
Чао, отиваме на разходка, целувки на всички!

Ще я изям!!! И като гледам как си е полеганала....и Велизара така си полягва даже отврмеме на време си вади възглавницата ор кервата и куклата и си ги слага пред телевизора Joy Joy
Велизара като я питам как се казва и тя първо казва бебе, после след мало казва Вава bowuu

Инка-Маслинка е многооооо сладка с този бретон!!! Още по-хубави са и очите!!
Малеее много са ни хубави децата ей!

За купона, ако се съберете на 3.12. моля да ме полеете, аз съм рождничка!!!
Ще пратя по куриер една кутия бонбони, ако се уточните навреме къде ще сте hahaha Joy

А за бебеправенето (май ми излезе име), аз обикновено мисля по една година...така че има време, но иначе съм ЗА!!

Хайде със здраве!!  bouquet

# 69
Страхотни са ни дечицата да са ни живи и здрави и Господ да ни ги пази Praynig

Илиянка, що име бе от това по хубаво няма Naughty аз съм за поне две дечица и се замисляме ама пусто Роси не е от най-кротките поне за сега де та тежко му на бебо и на мене каква кака ще си има hahaha
А на Лорката и Маринака по едно голямо  Hug гуш и  Heart Eyes

# 70
  • София
Браво бре мами - 100% гласували за трети декември! А, да ни е честита датата и часът. Дано няма спящи дечица, а и да има ще се разкокорят бързо бързо.

Ваня, Стилян е много сладък. Замислил се е нещо.

Сети, тя Лорката много пораснала, браво на нея. Стаята и изглежда супер наистина.

Хвърчило имат сайт - хварчило.ком, може да го видите, ако искате, пък се надяваме след инцидента радиаторът да е обезопасен.
Това само в случай, че нещо с Патета не стане. Иначе от всички, на които писах само те не ми отговориха, но може и да са се възмутили, защото ми беше леко иронично писмото. Иначе от всички други клубове ми казаха, че изключение за баница с късмети ще направят, иначе не разрешавали външна храна.

Преси, за какво сте нарекли парфюма?

Нансен, що така? Изведи го малко това дете с дрруги деца да си поиграе. Дотогава ще оздравее, а и ти ще разсееш от мислите за операцията. То, ти си знаеш, не искам да те карам насила.

Ивайла като я питаш как се казва, казва Ава. Много сладко казва мечо.
Иначе като и показвам нейни снимки казва само бебе. Иначе Лорката в кувиоза беше първото бебе, на което каза бебе.

# 71
  • София
Да пускам тогава мейл утре на Патета. Да ни имат предвид за дата и час, а като уточним бройката, ще потвърдя.
Бети, аз бях пуснала отговора от Патета, не успя ли да го прочетеш (изтрих го после). Разрешават баница да си внесем.
Как ще стане с плащането на капарото, обаче?

Всички дечица са много хубави, много ме зарадваха снимките, но нямам търпение да ги видя  Hug  Heart Eyes
Преси, опитай се да дойдеш!

Има нова пломба  newsm47 Черпя по случая  Wine Glass

Друго какво   newsm78 Забравих  Rolling Eyes

Ще идва ли някой друг в събота на срещата?

# 72
Хотче, ами кой ще запазва и кой ще отиде до там? Колко капаро искат и кой какво трябва да носи -баница нещо друго? Подаръците как? Аааааааааа затрупахте с въпроси /извиниии ме мила/????? Да се разберем да ти изпратим запис newsm78 знам ли newsm78

# 73
  • някъде ... тук ...
Аз мисля да ходя в събота на срещата. Мисля да замъкна и една комшийка, която повече чете, отколкото пише. Хот, ще се разберем по кюто, ако искаш Wink
Иначе за капаро - колко и до кога. Къде бяха Патета? Може и да измислим нещо, оправни булки сме Simple Smile
Хайде лека за сега Heart Eyes

# 74
  • София
Хотче, не съм го видяла. Браво, че са кандисали на баница.

Сиси, миналата година всеки купи подаръче за детенце и подаръче за мама и си ги теглихме на томбола. Предполагам, че и тази година така ще направим. Чак запис едва ли е нужно да се плаща, то капарото предполагам, че е най-много 10 лева, останалото се плаща в деня.
Колкото до капарото и резервацията, на мен ми е относително удобно и мога да отида, но компания с радост ще приема. Хотче, ако искаш заедно или не ти е удобно?

Общи условия

Активация на акаунт