Идват празници безкрай, за ЮНСКОТО дете настъпва рай!

• 10 204
  • 263
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ели, Патета е малко след пресечката на Вапцаров и Черни връх.

# 76
  • София
Хайде една от ранобудните да Ви каже добро утро!Вече пия първо ли,второ ли кафе и аз не знам.
Сети Лорката е едно прекрасно,голямо момиченце,да ти е жива и здрава,целувки!Кога ли и аз ще доживея Мели да си играе сама newsm78?
Хот честита нова пломба!
За капарото както е казала ЕлиТ всички сме от оправни по-оправни булки,та няма да се справим с него ли?
Сънчо ти хубаво предполагаш капаро 10 лева,но аз където бях до сега за РД на Алекс ми искат 50% капаро.Вчера например ми поискаха 50 лева капаро само за да ми запазят дата и час.Иначе като се уточнят подробностите,колко деца,колко родители и т.н. си искат около 50% от стойността.
Така че предлагам да се строим и преброим,колко деца и колко мами ще бъдем.Както и тези, които не са сигурни,доста от Вас се колебаят.
За срещата в събота ходеше ми се,обаче моят бохем Алекс,точно тогава е канен на РД от 18.30-20.30 и май няма да стане.Другия път сигурно ще бъде на 16-17 декември и пак няма да стане!
Хайде оставям Ви,че дълго стана!

# 77
Добро утро, хайде и аз съм с кафето.
Сънчо, за 10лв. и двата подаръка ли аз пак не разбрах newsm78 за детенце и мама. И то за детенце трябва да е нещо универсално- момиченце, момченце  newsm78
Oф я да си изпия кафето и тогава ще разсъждавам, нещо още спя.

# 78
  • София
Добро утро! Умирам за сън  smile3507! Мечтая си за една хижичка с камина, мъжОт до мен, а навън преспи сняг... И да спя, спя...

Сиси, за дечицата купуваме подаръчета до десет лв., на които слагаме номерчета и правим томбола. Миналата година правихме и за мамите, смешна, но бяхме решили да вземем разни неща от магазините за 1 лев.
Баницата с късмети съм се главила да я правя аз засега   chef.

Да пускам ли анкета в такъв случай за присъствие? 8 са гласували за 03.12., 11-13ч. И да пускам ли мейл на Патета?

Забравих - Патета помолиха предварително да уточним какво ще си носим отвън. Освен баницата нещо друго?

# 79
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
Значи ... аз си мисля да приготвим само подарък за едно хлапе (универсален що-годе) до 10лв, а за майките да няма подаръци. Който има и по-голямо дете - ще го води ли и ако ДА - всяка мама купува и дребно подаръче за своето си, нали.
Хот, пиши какво капаро искат и да има "строй се, преброй се" Simple Smile
Али, Алекс не ходи ли сам по РД вече? Баща му и Мели само ще го закарат и приберат, а ти ще дойдеш с нас Wink

# 80
Хотче, това с каминката ми харесва много  Peace и аз искам такааааа
ОК разбрах за подаръчетата 10лв. за хлапетата и нещо скромно за мами - защо пък не!
За малките да вземем солетки, бисквитки, бонбони ей такива работи какво ще кажете?
хайде сега отивам да се оправяме че ще излизаме до после Heart Eyes

# 81
  • София
Пускам анкета за присъствие. Добавила съм на първа страничка сайта на Патета. Пускам мейл.

# 82
Хотче, предполагам, че всички ще гласуват: Засега ще присъствам, но не съм съвсем сигурна

# 83
  • София, център
Уфф, Сънчо, вече не ми се и обяснява комплицираното положение, че като се размисля и почва да ми гърми главата, защото не мога да му намеря изход сега. Дано в скоро време просветне от някъде, за да ми даде знак, на къде да почвам да дълбая.

И това точно на мене да ми дойде - аз съм такъвм оптимист. Дано е моментно.

# 84
  • Варна
Моля да обърнете внимание на тази тема и да гласувате подобаващо!!!!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=142037.0

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 13:28 от Илияна на Зара

# 85
Илиянката, мерси, злато!!!
Гласувах подобаващо Laughing

# 86
  • София
Моля да обърнете внимание на тази теме и да гласувате подобаващо!!!!

Shocked Ще припадна  Shocked Какво дири моя милост там  #Crazy Писах на Нати да ме изтрие.

Нямам още отговор от Патета  Thinking.

# 87
  • Варна
Моля да обърнете внимание на тази теме и да гласувате подобаващо!!!!

Shocked Ще припадна  Shocked Какво дири моя милост там  #Crazy Писах на Нати да ме изтрие.

Нямам още отговор от Патета  Thinking.

Ей, ей ей ей,я стига......моля моля, таман си имаме представителка, айде де като видях що грозотии за ниминирани....ти за каква се имаш, а? Mr. Green

# 88
  Какво дири моя милост там 
Ваша милост е хот лична убавица! Heart Eyes

Ние няма да присъстваме на партито. Причините са уважителни!

# 89
Илиянката, мерси, злато!!!
Гласувах подобаващо Laughing
Peace Peace Peace ХОТ ЕЛИ - убавица прелестна Peace

Общи условия

Активация на акаунт